MittOppdrag.no
316,081 bedrifter er nå registrert!
MittOppdrag.no MittOppdrag.no
Registrer oppdrag Registrer bedrift Kontakt oss FAQ Tips en venn Leverandører
  Her er du: Forsiden » Leverandører » Vakttjenester

Få anbud på 1-2-3!

Spar tid og penger med an­buds­tjenesten MittOppdrag.no!

1. Legg inn oppdraget
2. Motta anbud fra lever­andørene
3. Velg leverandørPartner-annonse:

Tilbakemeldinger fra brukere og kunder:
«Vi vil definitivt anbefale MittOppdrag for andre. Det kunne fort endt med nedleggelse av bedriften hvis det ikke hadde vært for en slik anbudstjeneste.» Viktor Olstad (19) i FOGH Invest engasjerte billig regnskapsfører

«Det var en veldig effektiv tjeneste, og det er bra at man kan få utført andre oppdrag enn bare håndverkerarbeid.» Britt Lode fra Rogaland fikk oversatt en bok fra engelsk til norsk helt gratis gjennom MittOppdrag

«Vi sparte minst 90.000 kroner. Men i realiteten er besparelsen langt større, ettersom utgifter til det løpende behovet for vedlikehold og produktutvikling ble minimert.» Gründerne Johan Svabø og Stian Grønnern fikk kontakter og billig programmering da de brukte MittOppdrag til å skaffe anbud på applikasjonsarbeid

Søk på Vakttjenester ga disse treffene:

V.I.P Protection & Security AS

P.B. 5052 Majorstuen, 0301 Oslo
V.I.P Protection & Security AS

V.I.P Protection & Security AS leverer vakt- og sikkerhetstjenester til både privatkunder og næringsliv, og vi baserer vår virksomhet på tjenester med service og kvalitet i fokus. Vi arbeider ut fra strenge kvalitetskrav, etter de til enhver tid gjeldende lover, forskrifter og instrukser pålagt oss av Politidirektoratet og annen lovgivende myndighet. Tjenestene utføres av engasjerte og motiverte medarbeidere med høy kompetanse innen vakt- og vekteryrket.

V.I.P Protection & Security AS er et vaktselskap med personale og sikkerhetsvakter med lang og bred erfaring innen vakt- og sikringstjenester. Våre sikkerhetsvakter har en høy serviceprofil, er løsningorienterte og setter sikkerheten høyt.

V.I.P Protection & Security AS ønsker å forenkle prosessen for kunden ved å kunne tilby et helhetlig spekter av alle nisjer innen vakthold - alt på et sted! Vi skreddersyr løsninger enten behovet er arrangement sikkerhet, ordensvakter, område- og stasjonærvakthold, mobilvakthold, ledsagere / livvakt eller eskortetjenester, privatsjåfører, flyplasstransport eller vektertjeneste.


Livvakt,ledsager,vekter,dørvakt,ordensvakt,sjåfør,privat sjåfør,kurér tjenester,security,close protection,sikkerhet,bodyguard,vip,oslo,drammen,akershus,østlandet,kristiansand,gjøvik,lillehammer,lillestrøm,strømmen,gardermoen.
Stikkord: Livvakt Ordensvakt Vekter Dørvakt Security Vip Oslo Drammen Akershus Østlandet Gjøvik Lillestrøm Gardermoen Transport Sjåfør Privatsjåfør Ledsager Rådgivning.

Securitas AS

Urtegata 9, 0187 Oslo
Securitas AS

Securitas AS er det eldste og største vaktselskapet i Norge. Vår virksomhet strekker seg helt tilbake til 1929.

I dag har vi vel 4500 vektere ute i samfunnet som registrerer nye trender umiddelbart. Vi har over 40 avdelingskontor i Norge, og er del av et konsern med 295.000 ansatte i 49 land. Vi vet hvilke sikkerhetsløsninger som lønner seg for deg og din bedrift.

Securitas er totalleverandør av vakt- og sikkerhetstjenester. Dette innebærer også leveranse av teknikk innenfor alarm, adgangskontroll og ITV. Vår Securitassentral er en av de nyeste og mest moderne i Europa.

Stikkord: Alarm Vakthold Vektere Sikkerhet Securitas Vakt Resepsjon Vaktselskap Kontroll Utrykning Vektertjenester

Nor Secure AS

Skogveien 8, 1470 Lørenskog
Nor Secure AS

Nor Secure AS ble etablert i 2012 med formål om å tilby de beste og mest kostnadseffektive vektertjenestene i stor-Oslo.

Vår målsetting er å tilfredsstille våre kunders behov for sikkerhet og være best på kundeservice. Vi tilbyr alle mulige vekter- & sikkerhetstjenester herunder stasjonær- og mobilt vakthold, ordensvakttjeneste, arrangementsikring, resepsjonstjeneste, ledsager og VIP tjeneste, videoovervåking med mer. Vi leverer også sikkerhetsutstyr og overvåkingsutstyr. Nor Secure AS er offentlig politigodkjent vaktselskap.
Stikkord: Vekter Vektertjeneste Ordensvakt Ordensvakttjeneste Stasjonær Mobil Arrangement Resepsjon Ledsager VIP Video Videoovervåking Overvåking Kamera Videokamera Overvåkingskamera Vakt Vakthold Sikring Sikkerhet Sikkerhetstjeneste

Henriksen Writing

Gruvelia 14 B, 0957 Oslo
Henriksen Writing

Henriksen Writing innehar en unik kjennskap til den samfunnsmessige strukturen i både Norge og Spania.

Vi oversetter alle type dokumenter, innhenter nødvendig dokumentasjon, skjemaer der vi også er behjelpelige med utfylling, innsendelse og oppfølgning og veileder og rådgiver både privatpersoner og bedrifter for at den det gjelder skal kunne hevde seg like godt uansett språkbakgrunn.

Hovedfokuset vårt er på spansktalende i etableringsfasen i Norge eller i andre situasjoner der språk er en barriere. Vi opplyser om dine rettigheter og plikter i det norske samfunnet, og hjelper deg med alt du måtte trenge hjelp til; ikke bare oversetting, men også sosialjuridisk veiledning og er behjelpelige med å være din personlige tolk og guide i det norske samfunnet. Dette gjelder også bedrifter.

Det er ingenting vi verdsetter mer enn en kunde som går med ett postitivt inntrykk av arbeidet utført av Henriksen Writing.

Vi utfører alle typer tradisjonelle oversettelse -og tolketjenester.

Fra og med 01.12.12 kjører vi en kampanje der du får en times gratis konsultasjon. Vi veileder og gir gode og, ofte ikke opplyst i fra det offentlige, om rettigheter.

Ta kontakt med oss idag på kundeservice@henrikseneriting.com eller telefon 40 38 38 73 eller besøk vår hjemmeside www.henriksewriting.com
Stikkord: Tolk Oversetter Spansk Norsk Engelsk NAV Konsulent Veileder Rådgivning CV Jobbattester Etalblering.

Ultimat Sikkerhet AS

Haneborgveien 24c, 1470 Lørenskog
Ultimat Sikkerhet AS

Profesjonelt vakthold og vekter selskap som utfører alle typer oppdrag innenfor vakthold og sikkerhet. Geografisk satsingsområde er Oslo og Akershus, men kan også ta på seg oppdrag i hele Norge.
Vi leverer våre tjenester i alle former og størrelser, og skreddersyr etter ethvert behov.
Stikkord: Vekter Ordensvakt Vakthold Sikkerhet Vert VIP Områdekontroll Sentervekter Parkering Borrettslag Transport Ledsager Byggeplass Snømåking Uttrykning Festival Event Limousine Fest Uteliv Bar Restaurant Beskyttelse

Proff Security

Smalgangen 13, 0188 Oslo
Proff Security

Proff security er et autorisert vaktselskap som tilbyr totale sikkerhetsløsninger til våre kunder. Vi har lang erfaring innen sikkerhetsbransjen noe vi mener hjelper oss til å kunne løse kundenes oppgaver på enklest og mest mulig effektiv måte. Vi har smilende og serviceinnstilte vektere med god opplæring, til å kvalitetssikre våre kunders objekter. Vi jobber effektivt og løsningsorientert opp mot oppdraget, vår tid er våre kunders tid.
Stikkord: Vakthold Vekter Vakt Sikkerhet Security Dørvakt Byggevakthold

Bsecure AS

Holbergs Gate 19, 0166 Oslo
Bsecure AS

B secure AS er en totalleverandør av sikkerhetstjenester og parkeringstjenester.

Bak selskapet står personer med over 10 års erfaring fra bransjen, som dekker alle typer driftsoppdrag. Vår primæroppgavene er kontroll og drift av parkeringsanlegg og utplassering av vektere ved utesteder og sentere, . samt levere markedets beste sikkerhetsløsninger for bedrifter og privat eiendom.

Vi er et av landets få offentlig godkjente vaktselskaper som tilbyr 24 timers drift og kontroll av parkeringsarealer i kombinasjon med en fullverdig vektertjeneste.
Stikkord: Vekter Vektere Sikkerhet Utested Livvakt Ledsager Vekter Dørvakt Ordensvakt Sjåfør Privat sjåfør Kurèr tjenester Security Protection Sikkerhet Bodyguard Oslo Akershus Østlandet Gardermoen.

Td Gruppen Sikkerhet

Nordstrandveien 28 a, 1163 Oslo
Treff på: Vakttjenester

TD Gruppen leverer tjenester og varer innen hele speksteret av sikkerhet. Fra enkle boligalarmløsninger, til større ITV installasjoner. Ved hjelp av gode avtaler med leverandører av det riktige utstyret holder TD Gruppen en lav kostnadsprofil for at sikkerhetstiltak skal ha en høyere margin på økonomisk besparelse. TD Gruppens dekningsområde er Østlandet. Hør gjerne med oss om brannsikring til borettslag.
Stikkord: Visonic Vivotek Samsung Panasonic Overvåkning Overvåking Kameraovervåking Kameraovervåkning Videoovervåking Videoovervåkning IP-kamera IPkamera IPovervåking IPovervåkning IP- overvåking IP-overvåkning ITV Boligalarm Alarm Innbruddsalarm Brannalarm Brannanlegg Huskamera Næringsalarm Butikkalarm

Brann-service Rogaland

Postboks 2, 4339 Ålgård
Brann-service Rogaland

Brann-service Rogaland tilbyr Salg, kontroll, service og vedlikehold av brannslukkningsmateriell i hele Rogaland.

Vi utfører kontroll iht. NS 3910 for håndslukkere og NS-EN 671-3 for brannslangetromler.
Stikkord: Brannslukker Håndslukker Brannslukkingsapparat Brannslange Slangtrommel Skilt Førstehjelp Skumanalyse Skumprøve Housegard Vedlikehold Service Salg Kontroll Pulver Skum Co2 Trykktesting Montering Rør Rogaland Kassere Destruere Frityr Wet-chemical
Nokas Teknikk AS. avd Hedmark/oppland

Med over 40 års erfaring er vi godt rustet til å finne de rette sikkerhetsløsningene. Som totalleverandør av sikkerhetstjenester har vi det som kreves for å oppnå en god kombinasjon av manuell og teknisk sikkerhet.

Vi er idag en stor leverandør av sikkerhet til landsdekkende kunder. ved å samarbeide med en totalleverandør får man færre kontaktpunkter, større fleksibilitet og kostnadsbesparende løsninger. Med avdelingskontorer landet rundt, er vi en god samarbeidspartner for kunder i hele Norge.

Nokas teknikk er en FG-godkjent installatør. I tillegg er vi både miljø- og kvalitetssertifisert i henhold til ISO standardene 9001-2008 og 14001.

Les mer om våre produkter og tjenester på www.Nokas.no
Stikkord: Alarm Sikkerhet Adgangskontroll Besøkstjenester Lås Nøkler Nøkkel Brann Itv Video Gitter Rullegitter Skyvedørsautomatikk Vekter Fg Iso Dørautomatikk Ringeklokke Adgangskontroll Video Videoovervåkning Tåkemaskin Innbruddsalarm Bom Gitter

VAKT

Kindsåsfaret 5, 3533 Tyristrand
VAKT

VAKTER er et offentlig godkjent ordensvakt firma, vi er spesialister på sikkerhet. Vi gjør jobben for deg slik at dine gjester kun tar med seg gode minner fra arrangementet. Vi i VAKTER er erfarne med alle type vakthold. Vi bruker politigodkjente vakter og har en erfaren stab vi er stolte av.

følg oss gjerne på facebook www.facebook.com/vakthold
Stikkord: Dørvakt Ordensvakt Vakt Vakter Konsertvakt Buskerud
Sunrise Rengjøring Og Vaktmestertjenester AS

Total leverandør av rengjøring til konkuransedyktige priser.

Garanti på jobbene og gratis befaring.

Vi utfører bl.a Daglig renhold, flyttevask, hovedvask, kontorvask, vindusvask,Boning, trappevask brakkevask butikkvask og barnehagevask Annen vask eller skuring ved forespørsel.

Kontakt oss for ett uforpliktende tilbud
Stikkord: Flyttevask Vask Trappevask Husvask Boning Snømåking Vaktmester

GSS As

Postboks 4455 Nydalen,, 0403 Oslo
GSS As

GSS AS er total-leverandør av sikkerhets-løsninger for bedrifts og privatmarkedet, Stat og Kommune.
Vårt hovedmål er å levere høy kvalitet i nært samarbeid med våre kunder. GSS har stort fokus på Sikkerhet, Miljø og brannforebyggende tiltak. Vi jobber aktivt for å skape et dynamisk og sikkert bo og arbeidsmiljø.
Våre enheter er støttet av døgnbemannet alarm og vaktsentral. Vika Vaktsentral er lokalisert sentralt i Oslo sentrum.
Vi leverer flere typer vekterløsninger og servicetjenester på instruks fra bestiller.

Vi er ledende innen kostnadseffektive, avanserte video-systemer og vår tekniske avdeling har 24 timers vaktordning.

Vi leverer og monterer video og alarmsystemer skreddersydd etter ønsket sikkerhetsnivå fra våre kunder.

Stikkord: Vekter vakthold sikkerhet alarmer videosystemer

Toma Facility Services AS

Strandgata 5a, 1724 Sarpsborg
Toma Facility Services AS

Toma Gruppen er en Facility Service leverandør som driver sin virksomhet innen flere forretningsområder: Alt innen Rengjøringstjenester, Kantine/Servering, Forpleining, Sikkerhet og flere andre service tjenester.
Toma Grupppen omsetter for CA 1,5 Milliarder og har over 3200 medarbeidere.
Vår avdeling i Østfold har over 60 ansatte og vi har vårt avdelingskontor i Sarpsborg.
I tillegg til daglig renhold har vi en egen temporær avdeling der vi leverer alt av vedlikeholdstjenester innen vinduspuss,fasadevask, gulvvedlikehold oppskuring og boning, tepperens, byggvask og hovedrengjøring med mer.
vi leverer også mattetjenester og annen rekvisita.
Stikkord: Våre kunder er både offentlige og private Vi leverer alt av service tjenester.

Sector 8 Security

Florenveien 44, 3265 Larvik
Sector 8 Security

Vi utfører rådgivende konsulent-tjenester innen sikkerhet.

- Dørvakt
- Ledsager (livvakt)
- Vekter
- Vakthold
- Alarm
- Svinn
- Overvåkning/CCV
- Privat etterforskning
- Anti-spionasje/anti-overvåkning

Dette er noen av områdene vi betjener.
Ta kontakt for mer informasjon.
Stikkord: Ordensvakt Dørvakt Ledsager (livvakt) Privat etterforskning Vakthold Alarm Svinnkontroll Overvåkning/CCV.

Nidaros Security AS

Dronningens Gate 38, 7011 Trondheim
Nidaros Security AS

Vi sikrer dine interesser slik at du kan fokusere
på det du er best på.
Lang og bred erfaring fra Service vakthold og politiarbeid sikrer deg en komplett tjeneste uten overraskelser.
Stikkord: Vektertjenester Ordensvakter

Byggmester Svein Jarle Kleven

Selsbakklia 1, 7027 Trondheim
Treff på: Vakttjenester

Byggmester Svein Jarle Kleven

Alt i snekker/maling/mur og flisarbeide.
Solid og fagmessig utførelse.
23 års erfaring som byggmester
Rimelige priser og topp kvalitet.
Referanser

Har sammarbeide med rørlegger og elektrikker.
Telf. 46425547
Stikkord: Solid og fagmessig utførelse

Nordvakt AS

Altaveien 4, 9518 Alta
Treff på: Vakttjenester

Vaktselskap etablert 2012 i Alta. Vi leverer tjenester til næringslivet i Finnmark. Manuelle og tekniske løsninger.
Stikkord: Vekter Alarm Vakthold Trafikkdirigering Følgebil Ledebil Ordensvakt

Vakt & service tjenester

Olympiaveien 17c, 3224 Sandefjord
Treff på: Vakttjenester

Vakt og service tjenester med øver 10 års erfarenhet
Innom vakthold, spåring osv
Stikkord: Vakthold Spåring

Protection Torjussen

Postboks 8281, 4676 Kristiansand S
Treff på: Vakttjenester

Protection er et firma som ønsker å møte det økende behovet for trygghetstjenester. Protection skal tilby en tryggere hverdag eller arbeidsdag gjennom ulike kurs og tjenester:
- Skreddersydde konflikttaklingskurs / Selvforsvarskurs for privatpersoner, bedrifter og offentlige etater og institusjoner.
- Politigodkjent ledsagertjeneste (Livvakttjeneste), personbeskyttelse og sikkerhetstransport.

Andre sikkerhetstjenester
- Mobilvakt
- Vakthold (Vi ser etter din bolig - bedrift)
- Bomiljø
- Overvåkning
- Utleie av dørvakterStikkord: Sikkherhet Krav Maga Karate Selvforsvar Konflikthåndtering Nødvergekurs Sikkhetstransport Beskyttelse Skjerming Personlig trener Ernæringsrådgiver Livsstilscoach Velvære coach Ekstrainntekt Deltidsinntekt Ernæring Kosthold Energi Overskudd Bedre treningsresultat Ned i vekt Opp i vekt Bedre hud

oslo vaktservice

Brugata 1, 0186 Oslo
Treff på: Vakttjenester

Alt inne vektertjenester med hundetjeneste.
Stikkord: Alarm Kameraovervåking. vakthold og hundetjeneste

Protective

C/O Magnus Aastrøm, Hoemshøgda 40e, 7023 Trondheim
Treff på: Vakttjenester

Protective er et offentlig godkjent vaktselskap med lokasjoner både i Trondheim og Oslo. Vi tilbyr vakthold til både faste oppdrag og arrangementer, kontrolltjenester, rådgivning, kurs og tekniske sikkerhetsløsninger. Som partner i Safe4 Security Group leverer vi markedsledende produkter, til en konkurransedyktig pris.
Stikkord: Vekter Vakthold Ordensvakt Sikkerhet Vakt Alarm Kamera Overvåking Kurs Vekterkurs Dørvakt

Torgersen Agents

Seljeveien 16, 1911 Flateby
Treff på: Vakttjenester

Vi utfører rådgivende konsulent-tjenester innen sikkerhet.


Vi kan tilby følgende tjenester
- Dørvakt
- Ledsager (livvakt)
- Vekter
- Vakthold
- Svinn
- Privat etterforskning
- Anti-spionasje/anti-overvåkning

Vi har også høy kompetanse og mye erfaring innen brannvern og brannsikring av både eneboliger og større næringsbygg
Ta kontakt for mer informasjon.
Stikkord: Sikkerhet Brann Vekter Vakt Livvakt Security Svinn Dørvakt Svindel Ordensvakt

Tordenskiold Vakt Hauge

Fredriksvern Veft Kadettbrakka, 3290 Stavern
Treff på: Vakttjenester

Vi tar ordensvakt- og vekteroppdrag. Ordensvakt med 1700 talls uniform.
Stikkord: Ordensvakt med stil! Spesiell uniform. Vekter.

AK Security

Skogveien 8, 1470 Lørenskog
Treff på: Vakttjenester

Vi leverer komplette sikkerhetstjenester til offentlige og private virksomheter samt privatpersoner i Oslo og omegn. Vi kan bistå med alle typer vekteroppdrag, små eller store, kortvarige eller langvarige oppdrag. Våre ansatte har lang fartstid fra ulike områder innen sikkerhetsbransjen. Dette gir oss en særegen bredde- og dybde kunnskap som vi er stolte av å kunne tilby våre kunder. Vår spisskompetanse er sikkerhet innenfor utelivsbransjen og video-overvåkingstjenester. Sammen med vår samarbeidspartner Nor Secure AS, er vi et av hovedstadens ledende vaktselskaper innenfor utelivsvakthold og vektertjenester.
Stikkord: Vekter Ordensvakt Vekterkurs Vakt Arrangementsikring Sikring Sikkerhet Trygg Vakthold

Mangler bedriften din? Registrer den nå! Det er gratis og uten forpliktelser. Listen viser norske bedrifter registrert i Brønnøysundregistrene, og ikke nødvendigvis bedriftene som du får tilbud fra.