MittOppdrag.no
316,081 bedrifter er nå registrert!
MittOppdrag.no MittOppdrag.no
Registrer oppdrag Registrer bedrift Kontakt oss FAQ Tips en venn Leverandører
  Her er du: Forsiden » Leverandører » Tannlege

Få anbud på 1-2-3!

Spar tid og penger med an­buds­tjenesten MittOppdrag.no!

1. Legg inn oppdraget
2. Motta anbud fra lever­andørene
3. Velg leverandørPartner-annonse:

Tilbakemeldinger fra brukere og kunder:
«De fleste tilbudene var lavere enn det billigste jeg fikk ved å ringe rundt, så det var bare å velge og vrake.» Supporterklubbleder Thomas Ramstad skaffet billig buss til bortekamp for Kongsvinger-fansen gjennom MittOppdrag

«Jeg anbefalte servicemannen til naboen med en gang.» Arno Mong Daastøl fra Kolbotn sparte 6400 kroner på varmepumpeservice gjennom MittOppdrag

«Man kan si at bedriften min er bygget på MittOppdrag.» Henrik Torp fra Oslo fikk både kontakter, investeringer og designarbeid gjennom MittOppdrag da han startet opp nettbutikk

Søk på Tannlege ga disse treffene:

Begrens bransje:

Tannlege Vis alle


Bransjer relatert til Tannlege:

Kosmetisk kirurgi 4
Øyekirurgi 3
Hotell 2


Valentinlyst Tannlegekontor

Valentinlyst Senter, 7046 Trondheim
Valentinlyst Tannlegekontor

-Din tannlege i Trondheim-
Stikkord: Tannlege Tannbehandling Implantat Rotfylling Trekking Fylling Amalgam Krone Bro Bleking Undersøkelse

Vegahelse

Storveien 3a, 1624 Gressvik
Vegahelse

Lege, tannleger, spesialister
Rask time hos lege og tannlege.
Sammen om din helse. Vi legger vekt på service. Nye moderne lokaler, lett tilgjengelig, universell tilpasning, gratis parkering, tilrettelagt for rullestolbrukere.
Vanlig tannbehandling, oral kirurgi, implantatbehandling.
Kosmetisk behandling: fasetter, bleking,vevsbesparende behandling, Resylane, Botox.
Stikkord: Implantatbehandling Estetisk behandling Tannbleking Oral kirurgi Akutt-tannlegetime Akutt-legetime Fjernelse føflekker Restylane Botox
Allsidig Behandling Og Akutthjelp Tannlegene As

Hygiene, kvalitet og resultat.

Vårt erfarne team i Tromsø er kjent for høy kvalitet innen alle typer tannpleie. I tillegg å være allmennpraktiserende tannleger, er vi spesialister innen kirurgi, i narkosebehandling, dental estetikk og tannbleking. For at fornøyde pasienter skal få den beste opplevelsen og det beste resultatet er vi opptatt av god service og nye metoder, ny teknikk og vi har ultramoderne utstyr.

Faglig oppdatert
Utviklingen innen odontologi går svært raskt. Vi holder oss faglig à jour for at du skal få den aller beste behandlingen.

Moderne teknologi
Nye materialer, forebyggende behandlinger, godt og nøyaktig utstyr er med på gi et godt resultat hver gang.

Tannlegeskrekk ingen hindring
De fleste er utrolig lettet når de har vært her og sett at det ikke er så skummelt eller vondt som de trodde. En av ti nordmenn lider av tannlegeskrekk. Så det er ikke noe å være flau over. Hos oss er du i trygge hender. Vi tilbyr flere bedøvelsesformer, i tillegg til full narkose under behandlingen. Ta kontakt så finner vi en god løsning for deg.

Allsidig Behandling og Akutthjelp = ABA tannlegene AS i Tromsø

ABA tannlegene var den første klinikken i Norge som tilbød behagelig og optimalisert behandling ved hjelp av 3D skanning.

Perfekt krone og bro
3D scanning er en avlesningsteknikk som scanner tann for tann med ekstremt god presisjon. 3D modellen av tannen sjekkes og kontrolleres før det digitalt sendes direkte til laboratoriet. Før du reiser deg fra stolen, er faktisk produksjonen av din nye tann i gang. Produksjonen skjer også i en automatisert digital prosess med en ekstrem presisjon, som kvalitetssikrer resultatet.

Fordeler med vår datateknikk

•Optimalisert avtrykk 1. gang
•Ingen avtrykksmasse i munnen
•3D skanningen sendes digitalt via mail
•Laboratoriet får en optimalisert mal av tannen
•Ingen nedsliping / større tilpassing etter montering
•Du slipper ubehag
•Kort tid i tannlegestolen
•Dokumentasjonen arkiveres
Digitalt røntgen er selvfølgelig også en naturlig del av vår utstyrspark, for å gi pasientene våre de beste resultatene og de beste opplevelsene.

Vi har utstyret og kompetansen
Sedasjon og narkose er ord for ulike grader av bedøvelse. Vi har kompetansen på huset, så hos oss er du i trygge hender.

Tannlegeskrekk er ingen hindring
Alle er velkommen som pasient hos oss. Vi har mange års erfaring i å kommunisere med mennesker, vi tar oss god tid til å forklare og tilbyr våre kunder en rekke smertefrie alternativer.

Digital bedøvelse
"Tryllestaven" er navnet på en digital form for bedøvelse som gjør det mulig å sette bedøvelse på en ekstra skånsom og direkte måte. Du kjenner ikke stikket og unngår nummenhet i leppe og tunge.

Full narkose
Vi er den eneste private tannklinikken nord for Trondheim som tilbyr full narkose under behandling. Vi har tilknyttet anestesioverlege og anestesisykepleier som er til stede under hele behandlingen.

I mer enn 25 år har vi hatt fornøyde pasienter som til dels har reist ganske langt for å bli behandlet hos oss. Vi utfører alle former for kirurgiske inngrep innenfor vårt fagfelt. Vi tar imot henvisninger fra andre tannleger, diagnostiserer tannstillingen, tar røntgen digitalt, fotograferer og scanner 3D avtrykk av tennene. Hos oss slipper du avtrykksmasser og store tilpasnings økter. Det vi bestiller er 100% korrekt.

Oral kirurgi
Vi har spesialist innen oral kirurgi og utfører fjerning av visdomstenner, rotamputasjon (fjerning av rotspiss når rotfylling ikke er vellykket), alle former for implantatbehandlinger og periodontalkirurgi.

Tenner på timen
Spesielt ved hele, tannløse kjever er det nå mulig å få innsatt nytt fastsittende tannsett på timen. Dette foregår ved hjelp av moderne CT og 3D teknikk.

Protetikk og proteser
Kroner og broer - oppretting av enkle til kompliserte bitt / kjeve forhold. Vi utfører alt innen protese-, krone- og broarbeid.


Stikkord: Tannlege Tannbehandling Smertefritt 3d-scanning Implantat Tannlegeskrekk Hull i tennene Karies Bro Visdomstann Visdomstenner Kjedeortopedi Tannbleking Tannregulering Hvite tenner Smertefri tannbehandling i tromsø
Treff på: Tannlege

Tjenesteformidling Tyrkia, Dyktige tannleger, ferie, leilighetskjøp eller leie, rundreiser etc
Stikkord: Tannlegeformidling Rotfylling Implantater Tannlegeskrekk Tannlege alanya Oral kirurgi Tannbehandling Leilighet tyrkia Feriebolig tyrkia Implantat Rimelig tannlege

Tannlegeklinikken Tre Kronor AS

Olav Tryggvasons Gate 24, 7011 Trondheim
Tannlegeklinikken Tre Kronor AS

Ditt smil er en viktig del av førsteinntrykket når du treffer nye mennesker!
På vår klinikk setter vi funksjon og estetikk i høysete, og ønsker at kunden skal være fornøyd med sitt smil

Og først når du er fornøyd er vi fornøyde.

Stikkord: Tannlege Sentrum Trondheim Tannpleier Implantat Tannbleking Tannlegeskrekk Fylling Krone Bro Andreas Severin David Jenkins Helfo Refusjon NAV Rotfylling Fasetter Skalfasader

Sondre Villanger Håland

Grønålvegen 18, 5936 Manger
Sondre Villanger Håland

Velkomen til din tannlege på Manger!

Tannklinikken ligg i Grønålvegen 18 på Manger, kort veg frå Manger Senter og Rådhuset.Klinikken er ein moderne tannlegeklinikk, der vi utfører alle former for tannbehandling- inkludert kosmetisk tannbehandling, kirurgi og tannreguleringar med Invisalign.
Vi brukar laser som et supplement til alminneleg behandling. I tillegg tek vi digitale avtrykk til krone- og brubehandlingar.Invisalign er eit system for å regulere tennene med nesten usynlege skinner. Ta ein kikk på invisalign.no og sjå dei fantastiske resultata.

Me behandlar også pasientar med tannlegeskrekk. Les om Lyder, som vart kurert for tannlegeskrekken sin, på denne lekkja:
http://www.nordhordland.no/nyhende/repotasje/radoy/slik-vart-lyder-kvitt-tannlege-skrekken/f/5-33-34427
Stikkord: Tannlege Invisalign Tannlegeskrekk Kirurgi Visdomstann 3shape Tannregulering Fylling Odonofobi Bro Bru Tannbro Protese Kosmetisk tannbehandling

Tannlege Lise Danielsen

Storgata 3b, 8006 Bodø
Tannlege Lise Danielsen

Tannlege Lise Danielsen

Tilbyr behandling innen alle felt til konkurransedyktige priser og høy kvalitet.
Kundens behov og ønske kommer først. Det legges stor vekt på at man som pasient skal føle seg ivaretatt og trygg.

Behandlinger :
Behandler pasienter med tannlegeskrekk/ odontofobi, fyllingsterapi, rotfyllinger, kroner, broer, proteser, ekstraksjoner, behandling av periodontitt( tannkjøtt/bensbetennelse) tannbleking og tannsteinsrens

Besøksadresse: Storgata 3b / 3 etasje i Merkurgården

Hjertelig velkommen
Stikkord: Tannlege Fyllinger Krone Bro Rotfylling Tannlegeskrekk Tanntrekking Bleking Sandblåsing Airflow Tannsteinsrens Tannkjøttsbetennenelse Tannbeinsbetennelse Periodontitt Syreskader Tanngnissing Kjeveleddsmerter

Tannlege Petter Giving

Skjettensenteret, 2013 Skjetten
Tannlege Petter Giving

Se våres hjemmeside for mer informasjon!
Stikkord: Bleking Bro Krone Skallfasetter Skallfasade Implantat Visdomstann Kirurgi Protese Rotfylling Tannbeskytter Fylling Komposite

Fornebu Tannlegesenter As

Lysaker Torg 5, 1366 Lysaker
Fornebu Tannlegesenter As

Vi har lang erfaring og grundig utdannelse innenfor estetisk/kosmetisk og tradisjonell tannbehandling har gjort klinikken til en av de mest innovative i Norge. Du finner 30 medarbeidere med høy kompetanse som alle gjør ditt for at du skal ha god tannhelse og trives med dine tenner. Det er viktig at du og din behandler har et tydelig felles mål før behandling igangsettes, og at du har kommunisert dine ønsker for resultat tydelig til din behandler. Det skal være en god og trygg komminikasjon mellom deg og din behandler, du skal vite hvilke behandling du skal gjennom og forventet kostnad på dette. Fornebu Tannlegesenter behandler med nyeste LASER, i narkose og lystgass, og har spesialisert seg på pasienter med stort behandlingsbehov og angst for tannlegen. Du kan også få usynlig regulering med Invisalign - reguleringskinner som kan tas av og på og som er gjennomsiktige.
Du finner også spesialister på tannkjøttsykdommer og rotfylling samt spes. kandiddat i oral kirurgi. MAngler du en eller flere tenner, setter vi implantater - samt at vi restaurerer nedslittte tenner.
Pasienter kommer fra hele landet, enten med fly, tog eller buss, da senteret ligger like ved Flytog, NSB og bussterminal ved Lysaker Stasjon. Velkommen til en av Norges mest moderne og innovative klinikker.
Stikkord: Hvite fyllinger Hvite tenner Skifte amalgamfyllinger Sprekk i fyllinger Tannlege Implantater Tannkjøttsykdommer Periodonti Rotfylling Endobehandling Usynlig tannregulering Hvite tenner Tannbleking Kirurgi Trekke tenner Visdomstenner Lystgass Narkose Kroner Bro Mangler tenner Fasetter Porselenskroner Porselensfasetter Glippe mellom tennene

Bergstien Tannlegesenter AS

Bergstien 64, 3016 Drammen
Bergstien Tannlegesenter AS

Tannlege Drammen. Redd for tannlegen?
Bergstien Tannlegesenter er Østlandets første Miljøfyrtårnbedrift i tannlegeverdenen og har spesialister og allmennpraktiserende tannleger. Vi har spesialistkompetanse og avansert moderne teknologi i et tilbud til dem som ønsker mer enn et "vanlig tannlegebesøk". Sedasjon, narkose og "smertefri tannbehandling".Østlandets første Miljøfyrtårnbedrift tannleger.
spesialister i
endodonti
oral kirurgi
Stikkord: Tannlegeskrekk Narkose Wand Implantat Kirurg Rotfylling 3D Hoff Torstvedt Bie Sanjabi Waterlase Laser Vannlaser Tannlegen Tannlegesenter Drammen Oslo Bærum Miljøfyrtårn Tannimplantat Tannimplantater Implantat Migrene NTI

Tannlege Faruk Surbehan

Nansetgata 13-15, Tanngården 2.Etg, 3256 Larvik
Treff på: Tannlege

Velkommen til meg på Tanngården i Larvik!

Her vil du bli møtt med lyttende ører og interesserte behandlere. Vi har fokus på å ivareta deg som enkeltperson.

Vi utfører alt innen tannbehandling
Stikkord: Kirurgi Tannbleking Usynlig regulering Protetisk behandling Kroner Bro Implantater Stift Rotfylling Tannkjøtts behandling Undersøkelse Smerteutredning Protese Fylling
Treff på: Tannlege

Privatpraktiserende tannlege på Majorstuen i Oslo. Alle typer behandling. Har også tannpleier som utfører tannrens, bleking mm.
Stikkord: Kroner Broer Fyllinger Rotfylling Tannrens Bleking

Sentrum Tannlegesenter

Grønland 12b, 0188 Oslo
Treff på: Tannlege

Sentrum Tannlegesenter er en topp moderne klinikk i hjertet av Oslo. Vi kan tilby deg de beste og mest moderne metodene-enten det gjelder forebyggende arbeid, tannbehandling og reparasjoner eller kosmetisk tannpleie. Hos oss vil du alltid bli møtt av mennesker som lytter til deg og gir deg gode råd, slik at du selv kan bidra til å forbedre din tannhelse.
Hele staben av Sentrum Tannlegesenter engasjerer seg for å gi deg tannbehandling av høy kvalitet. Vi bygger langvarige relasjoner en smil om gangen.
Stikkord: Tannlege Tannbehandling Smertefritt Implantatbehandling Tannlegeskrekk Hull i tennene Karies Bro Visdomstenner Krone Rotfylling Protetikk Fasetter Kjeveortopedi Tannbleking UsynligTannregulering Hvite tenner

Berge Morten Eirik

Årstadveien 17, 5009 Bergen
Treff på: Tannlege

Tannlegevirksomhet innen spesialiteten oral protetikk (kroner, broer, proteser, tann- og implantatforankrete konstruksjoner, behandling av søvnapne/snorking med skinner ("snorkeskinne")
Stikkord: Kroner Broer Proteser Implantater Snorkeskinner

Sondre Lunde Skjødtsvoll

Cappelensgt. 6, 3722 Skien
Treff på: Tannlege

Allmenpraktiserende tannlege. Se omtaler "gule sider.no"
Stikkord: Tannlege skien

TANNKLINIKK1 AS

Evjenveien 108, 9024 Tomasjord
Treff på: Tannlege

Ny moderne tannklinikk på Tomasjord i Tromsø tar imot pasienter, nye som gamle. Vi tar imot akutt. Vi ønsker at alle skal føle seg velkommen når de kommer til oss, og gjør alt for at tannbehandlingen skal være så smertefri og skånsom som mulig. Konkurransedyktige priser. VELKOMMEN !
Stikkord: Tannlege Tannbehandling Tannverk Tannklinikk1 Tannlegeskrekk Rotfylling

Tannlege Aleksandersen

V/ Din Tannklinikk Dronningens Gate 40, 0154 Oslo
Treff på: Tannlege

Sentralt i Oslo tannklinikk, tannlege med bred og lang erfaring i vanlige og estetiske behandlinger: fyllinger, kroner, skallkroner, tannbleking, trekking av tenner, visdomstenner, samt rynkebehandling med Botox og lignende. Botox-behandling av tanngnissing, hodepine, svetteproblemer.
Stikkord: Tannlege med estetiske behandlinger

Tannlege Dag Audun Andersen

Lofotgata 1, 0458 Oslo
Treff på: Tannlege

Erfaren tannlege i flotte nyoppussede lokaler i Oslo sentrum. Klinikken ligger 5 minutter fra Nationaltheateret vis-a-vis SAS hotellet ved Holbergsplass.

Nettsiden www.oslo-tannlege.no inneholder blant annet nyttig informasjon om usynlig tannregulering (Invisalign), rotfylling, bleking og andre behandlinger.

EE Dentistry at Large

Kungsgatan 37, 3241 Sandfjord
Treff på: Tannlege

Tandläkarklinik i hjärtat av Stockholm som bedriver all sårts behandlingar för både barn och vuxna.
Stikkord: Tandvård i världsklass

Tannklinikk Tannpleier Laila Kolpus AS

Sorenskriverveien 11, 9513 Alta
Treff på: Tannlege

Tannpleier i privattannklinikk praksis med fokus på odontofobi. Øvrige tannpl. tj.: Undersøkelse og rens, beh. av tannkj. sykdom, justering av protese/bittskinne. Tannlegeskrekk behandling,
opplæring til egen omsorg,
midlertidig fylling og kroen terapi. fluor beh., tannbleking og tannsmykker m.m henviser ved behov.
Stikkord: Tannpleie Tannlege skrekk behandling

Tannlege Kirsten Rucker

Tannestetisk Senter Bygdøy Allé, Bygdøy Allé 5, 0257 Oslo
Treff på: Tannlege

Veletablert stor og profesjonell klinikk nederst i Bygdøy Allé. Almenpraktikere, spesialister. Behandling i narkose utføres.

Tannlege Eric Roman

Åsane senter 37, 5116 Ulset
Treff på: Tannlege

Vi tilbyr det nyeste innenfor tannregulering for barn, ungdom og voksne.

Storbyen Tannklinikk Karianne Borgmo Mntf

Roald Amundsens gate 28, 1723 Sarpsborg
Treff på: Tannlege

Triaden Tannklinikk/ Tannlegevakt Phoung Tran

Ola Hegerbergs gate 8, 1476 Rasta
Treff på: Tannlege

Dessal Limited

Evjemoen, Bygg 26, 4735 Evje
Treff på: Tannlege


Mangler bedriften din? Registrer den nå! Det er gratis og uten forpliktelser. Listen viser norske bedrifter registrert i Brønnøysundregistrene, og ikke nødvendigvis bedriftene som du får tilbud fra.