MittOppdrag.no
314,469 bedrifter er nå registrert!
MittOppdrag.no MittOppdrag.no
Registrer oppdrag Registrer bedrift Kontakt oss FAQ Tips en venn Leverandører
  Her er du: Forsiden » Leverandører » Personlig trener

Få anbud på 1-2-3!

Spar tid og penger med an­buds­tjenesten MittOppdrag.no!

1. Legg inn oppdraget
2. Motta anbud fra lever­andørene
3. Velg leverandør
Tilbakemeldinger fra brukere og kunder:
«Jeg fikk mange svar på kort tid og valgte det billigste tilbudet. Pristilbudene varierte fra 5000 til 25.000 kroner.» Jannicke Synnøve Rantanen brukte MittOppdrag da hun skulle flytte fra Nordland til Oslo

«Det skilte om lag 65 prosent mellom det billigste og dyreste tilbudet. Men nå var ikke pris det aller viktigste. Vel så viktig var at vi fant noen som kan sine ting og som gjør jobben ordentlig. » Lars Fjeldstad fra Oslo sparte sameiet for 50.000 kroner årlig ved å legge renholds- og vaktmestertjenestene ut på anbud

«Jeg veldig glad for at jeg brukte MittOppdrag. Det var meget vellykket. » Elisabeth Høydal (68) fra Vikersund sparte 1500 kroner på et lite advokatoppdrag

Søk på Personlig trener ga disse treffene:

Begrens bransje:

Personlig trener Vis alleStikkord relatert til Personlig trener:

Trening 56
Kosthold 34
PT 28
Personlig Trening 24
Helse 24
Styrketrening 18
Yoga 16
Styrke 15
Vektreduksjon 14
Ernæring 11
Coaching 11
Fitness 10

Rehabspesialisten KSU Herlofsen

Nordmørsveien 71, 6517 Kristiansund N
Rehabspesialisten KSU Herlofsen

Rehabspesialisten Naprapat- og Helseklinikk tilbyr naprapati, fysioterapi, personlig trening, ultralyddiagnostikk og bedriftshelsetjenester. Vi jobber til daglig med pasienter med typiske rygg- og nakkeplager såvel som idrettsskader samt personlig trening for privatpersoner såvel som bedrifter og grupper. Vi hjelper deg gjerne med personlig trening og kostholdsveiledning, enten du ønsker vektnedgang, vektoppgang, veiledning i styrke- og kondisjonstrening eller ren idrettsspesifikk trening. Vi tilbyr også online coaching. Ta kontakt for en uforpliktende prat!
Stikkord: Naprapat Personlig trener Fysioterapi Ultralyd PT

Ljiljak Athletics

Nordraaks Gate, 1a, 0266 Oslo
Ljiljak Athletics

We are a team of nature enthusiasts spreading the word of a healthy and active lifestyle as well as long time friends. Our most recent decision is to share our lifestyle, knowledge and beliefs with everyone.

It`s our mission to supply the best quality products and most useful information to all willing to learn and advance in making the correct choices towards a healthy life.
Stikkord: Supplement Gym Personal trainer Pt Health Condition Optimum nutrition Dimantize

Maria H Østlyngen hjemmept

Nyveien 25c, 1369 Stabekk
Maria H Østlyngen hjemmept

Jeg er utdannet Personlig Trener og ernæringsrådgiver. Min erfaring er som bootcampinstruktør i Singapore og PT på Elixia Sjølyst, men nå jobber jeg privat. Treningen foregår hjemme hos kunde eller hos meg. Utetrening etter ønske.

Jeg vil hjelpe deg med å nå dine mål på en effektiv og sikker måte. Dette er trening som er bra for kroppen, uansett hvilken alder du er i.

Jeg har blant annet utdanning og erfaring med gravidtrening, nybakt mammatrening og crosstraining, og er opptatt av at styrketreningen skal være tung, allsidig og motiverende!
Stikkord: Personlig trening Styrketrening Helse Vektkontroll Velvære Energi

Aktivalderdom Anne Karin Kollbotn

Vækerøveien 218, 0751 Oslo
Treff på: Personlig trener

Aktivalderdom tilbyr først og fremst hjemmetrening for deg mellom 65-90+
Treningen blir individuelt tilpasset deg etter en samtale der vi grundig gjennomgår og belyser din fysiske tilstand,helhetssituasjon og dine behov/ønsker.Treningen/den fysiske aktiviteten som du/vi bestemmer oss for, vil foregå i ditt eget hjem eller i ditt nærmiljø utendørs. Valget er ditt.
Det gis god tid til tilvenning av aktivitet.
NB. AktivAlderdom tilbyr også sin tjeneste til hjemmeværende demente som trenger å få brukt kroppen fysisk. Enten det dreier seg om tradisjonell trening eller annen fysisk aktivitet.
Jeg.Anne-Karin er 61 år. Er utdannet idrettspedagog og trener fra Norges Idrettshøgskole. Jeg har jobbet mye i skoleverket, men har også flere års arbeidserfaring fra hjemmesykepleien i Bærum.Flere av disse i demensteam.
Ta kontakt for en uforpliktende samtale.
Stikkord: Eldretrening Hjemmetrening Personlig trening Trening for hjemmeværende demente. Individuelt tilpasset.

Gøran Forsbergh, Personlig Trener Og Kostholdsrådgiver

Kong Sverres Gate 4, 3111 Tønsberg
Treff på: Personlig trener

Denne siden er laget spesifikt for å hjelpe deg til en bedre hverdag. Du får treningsplaner, treningsvideoer og kostplaner som er tilpasset deg. Du trenger ikke å være vant til trening fra før av.
Stikkord: Helse Livsstilendring Vektreduksjon Vektnedgang Vektregulering Kosthold Pt Oppfølging

Klatring Og Friluftsliv AS

Vogellund 8, 1394 Nesbru
Treff på: Personlig trener

SivamalmeYoga

Sørsidevegen 190, 6445 Malmefjorden
SivamalmeYoga

Undervisning i Sivananda Yoga.

Passer for alle, uavhengig av alder, kjønn eller fysisk form.

Fysiske øvelser og innføring i yogisk filosofi om riktig trening, riktig kosthold, riktig pust, riktig avslapping og positiv tenknkning / meditation.

Undervisningen tilpasses, og kan legges opp til å passe deg som er ny til yoga eller deg som har gjort yoga før.

Tar på meg kurs, privat-timer, Bedriftsyoga eller yoga i arrangementer.
Stikkord: Holistisk / tilnærming til hele mennesket / kropp og sinn.

Wolther-undervisning Og Treningsveiledning

Stovnerveien 35 F, 0982 Oslo
Wolther-undervisning Og Treningsveiledning

Treningsveileding-Personlig trener

Livsstilsendring med tanke på mer aktivitet/trening.
Utholdenhetstrening
Stikkord: Utholdenhetstrening - livsstilsendring

KL-Sport, topptrener og kostholdsveileder.

Sarbuvollveien 46, 1363 Høvik
Treff på: Personlig trener

*Personlig trener
*Skreddersyr kostholdsplaner
*Eget og tilpasset treningsprogram
*Daglig assistanse og kontinuerlig oppfølging


Jeg tar på meg noen få klienter av gangen, da jeg legger ned mye tid i hver enkelt klient. Mine klienter får skreddersydde program(diet og trening) og kontinuerlig oppfølging hvor du som klient rapporter til meg. På denne måten vil jeg til en hver tid være oppdatert på hvordan du ligger an i forhold til målene vi har satt sammen for deg. Jeg vil da også ha muligheten til å styre deg på riktig vei hele tiden.

Sammen setter vi mål, delmål og sammen finner vi den beste måten å nå dem på.

For de fleste handler det om en tilvenning til en ny livsstil, ikke noen raske grep eller mirakelkurer!

Jeg pleier å ta en prat over tlf, deretter møter jeg klienten og finner et passende oppsett for deg. Noen trenger mer fokus på trening og trenger da PT timer, andre trenger mer fokus på kosthold og oppfølging rundt dette. Vi finner det som passer deg best!

Jeg har selv jobbet som topptrener på toppidretsskole og er utdannet IFBB coach, jeg har meritter som seniorutøver på landslagsnivå . Ved siden av coaching jobber jeg til daglig med kosttilskudd og helse/velvære.

Jeg tar oppdrag på hele Østlandet.

send meg gjerne en mail på kristian@kl-sport.no
Stikkord: Slanking Livsstil Styrke Trening Personlig trener Pt Muskeløkning Muskelbygging Weight loss

Eureka kiropraktikk og nevrosenter

St. Olavsgate 13, 4005 Stavanger
Treff på: Personlig trener

Eureka Kiropraktikk Stavanger ble etablert av Kristian Fagerland i 2007. Klinikken har helt fra starten av hatt fokus på tverrfaglighet og helhetlig helse. God helse betyr å kunne være i fysisk, mental og sosial bevegelse og blir regulert av nervesystemet.

Klinikkens visjon er å kunne forsterke kroppens naturlige helse uansett utgangspunkt.Eureka kiropraktikk Stavanger er en del av et landsdekkende samarbeid mellom tverrfaglige kiropraktorklinikker. Klinikksamarbeidet ønsker å gi pasienter bedre kunnskap om hvordan man på best mulig måte tar vare på egen helse.
Stikkord: Kiropraktikk Fysioterapi Massasje Nevrologi Kiropraktor Fysioterapeut Massør

Actic Norge As

Trygve Lies Plass 1, 1051 Oslo
Actic Norge As

Actic er en ledende treningskjede med 144 treningssentre og over 200 000 medlemmer fordelt på Sverige, Norge, Finland, Tyskland og Østerrike. Sverige er Actics største marked med cirka 140 000 medlemmer fordelt på over 100 treningssentre fra Ystad i sør til Kiruna i nord.

Vårt fokus er å skape et friskere samfunn ved å inspirere og engasjere alle mennesker til bedre helse og økt velvære. Vi sørger for gode forutsetninger for trening på velutstyrte treningssentre og med velutdannede instruktører som hjelper medlemmene med å nå målene sine.

TRENING SOM PASSER FOR DEG:
De fleste treningssentrene tilbyr et bredt utvalg av gruppetreningstimer. Medlemskapet inkluderer kostnadsfri prøvetrening og coaching med instruktør og et personlig tilpasset treningsprogram. En stor del av våre treningssentre ligger i tilknytning til en svømmehall, og da inngår inngang til dette i medlemskapet. Vi tilbyr trening for både privatpersoner og bedrifter.

Prøv den raskeste måten å komme i form på

Tenk deg å ha en person som kun tenker på hvordan nettopp din trening kan bli morsommere og mer effektiv. Som heier deg frem når du føler deg litt umotivert, og jubler sammen med deg når du når målene dine. Det kan du få hvis du skaffer deg en personlig trener.

En personlig trener (PT) hos Actic er utdannet, lisensiert og har bred kunnskap om alt fra kosthold til motivasjon og treningsformer.

DET ER MANGE GRUNNER TIL Å BRUKE PERSONLIG TRENER:
Medlemmer hos oss som bruker en personlig trener, gjør det av mange forskjellige grunner. Du har kanskje planer om å løpe Jentemila, sykle Birken eller bestige et fjell et eller annet sted i verden? Eller kanskje du ganske enkelt bare vil bli generelt sterkere, mer opplagt eller gå ned i vekt. Prøv å trene med en velutdannet personlig trener på Actic – det vil garantert forbedre treningen og resultatene.

På nettsidene til de enkelte treningssentrene kan du se om ditt senter tilbyr trening med personlig trener.

En personlig trener kjenner deg godt

Samarbeidet med en personlig trener (PT) starter alltid med en behovsanalyse. Du forteller om hva og hvordan du har trent tidligere, og om du har noen sykdommer eller skader som kan påvirke treningen. Sammen med den personlige treneren går dere gjennom livssituasjonen din, hvilke muligheter du har for å trene, hvilke resultater du vil oppnå, eller hvilke mål du vil sette deg.

Hvor ofte du trener sammen med den personlige treneren, er noe dere avtaler sammen. Den personlige treneren planlegger treningsprogrammet ditt før hver treningsøkt, og dokumenterer resultatene slik at du enkelt kan følge med på fremgangen.

Se hjemmesiden og kontakt ditt nærmeste senter for mer info og for å avtale en kostnadsfri konsultasjon.
Stikkord: Treningssenter Svømmehall Helsestudio Personlig Trener Treningsinstruktør Gruppetimer Sport Nautilus
Marcus Trening & Massasje John Marcus Josefsson

Svensk & selvstendig næringsdrivende personlig trener og massør hos fitfactory i Oslo med PT-studier fra Norges Idrettshøyskole og fullførte massasjestudier hos Axelsson Body Work School. Mange års erfaring som PT og leder for personlige trenere fra Elixia, med kunnskaper innenfor, styrkeøkning, vektreduksjon, livsstilsendring, opptrening, muskulær imbalanse, utholdenhetstrening og også erfaring fra langrenn og løpskonkurranser og formtopping til konkurranser.

Ledig for både PT-oppdrag og massasjeoppdrag! Ta kontakt!

www.ptpro1.blogspot.com
Stikkord: Muskel-skjellettskader Resultater Målsetning Vektreduksjon Nakke-skulder Kondisjonstrening Styrketrening Måloppnåelse

Fit&frisk

Liaveien 15h, 1430 Ås
 Fit&frisk

Jeg jobber med trening, kosthold, helse og velvære.

Jeg tilpasser treningen etter dine behov, og jeg kan love deg økter som er passe utfordrene, samtidig som de er morsomme og effektive!

God helse handler om mer enn sunn mat og mye trening. God helse innebærer og fysisk og psykisk velvære, overskudd i hverdagen og godt humør.

Derfor jobber jeg helhetlig, for å hjelpe deg til å nå dine mål, og samtidig få en bedre hverdag!
Stikkord: Personlig trening Trening Kosthold Helse Effektivt Morsomt Utfordrende

Kundalini Yoga Norway

Borghildagate 5, 1721 Sarpsborg
Kundalini Yoga Norway

Bestill skreddersydde privattimer for enkeltpersonar og grupper.
Yoga, meditasjon, kriyas (cleansing).
Mini retreats og workshops.
Kurs for store og smaa grupper.
Sertifisert i kundalini, kriya, nidra og pranayama. Opplert i India paa mange skoler, baade fra en guru og offisielle skoler.
Stikkord: Yoga Meditasjon Kriya Nidra Asana Kurs Helse Pust Prana Retreat India Kundalini Nidra

Delfin Sk Ute Ellen Wierød

Adjunkt Arentz Gate Vest 11, 3717 Skien
Delfin Sk Ute Ellen Wierød

Skolesvømming, Sfo og barnhage
Svømmekurs-selvberging og livredningsopplæring i henhold til Norges Svømmeforbunds ferdighetskrav.
Vanntilvenning for personer med vannskrekk
Svømmeopplæring for innvandrer grupper
Utendørssvømming med livredning
Krålkurs
Personlig svømmetrener

Stikkord: Svømmekurs

Lars Haslestad Personlig Trening

Fusdal Terrasse 3, 1387 Asker
Lars Haslestad Personlig Trening

Personlig Trener
Bachelorgrad i idrett fysisk aktivitet og folkehelse
Mastergrad i idrettsvitenskap fra NIH
Spesialisering i personlig trener og kostholdsveiledning.

Tilbyr tilrettelagt trening for både enkelpersoner og bedrifter.
For bedrifter kan treningen gjennomføres utendørs eller i bedriftens egne lokaler.

For enkeltpersoner kan øktene gjennomføres på mitt treningsstudio eller utendørs :)
Stikkord: Personlig Trener Personlig trening Kosholdsveiledning Treningsveiledning Gruppetrening Trening

Jannicke Bærheim

Stovnerfaret 56, 0982 Oslo
Jannicke Bærheim

Samtale, coaching og veileding for økt bevissthet og personlig utvikling.

Coaching handler om deg:
- Hvor er du i dag?
- Hvor vil du være?
- Hva hindrer deg?
- Hva er viktig for deg?

Som coach og veileder vil jeg møte deg der du er i livet akkurat nå. Det er du som setter agendaen for det du ønsker å jobbe med, men jeg vil være der sammen med deg og utforske de utfordringer du står ovenfor. Gjennom samtaler, øvelser og meditasjoner vil jeg hjelpe deg å øke din bevissthet rundt hvilke verdier, tanker, følelser og reaksjonsmønstre som er med på å forme livet ditt. Med større innsikt og forståelse for hvor du står i dag, kommer også evnen til å sette mål som er riktige for deg. Drømmer kan bli til virkelighet.

Jeg har en toårig utdannelse innen psykosyntese ved den nordiske utdanningsinstitusjonen HumaNova AS, og blir diplomert samtalecoach våren 2013. Denne utdannelsen gir meg også en internasjonal sertifisering på senior practicioner nivå gjennom EMCC (European Mentoring & Couching Council).

I tillegg til psykosyntese- og coachingutdannelsen har jeg også erfaring fra yoga, meditasjon, mindfulness og NLP. Alt dette henger sammen i større eller mindre grad og jeg benytter meg av erfaringen fra alle disse ulike feltene i mitt møte med mennesker.

Les mer på: www.baerheim.no
Stikkord: Coaching Veiledning Samtale Personlig utvikling Selvutvikling Psykosyntese

Hjemmetrener Leif Larsen

Fossveien 64, 3472 Bødalen
Treff på: Personlig trener

Vi er verdens beste idrettsutøvere som vil trene deg hjemme hos deg selv
Stikkord: Personlig trener Hjemme Kosthold Kampsport Boksing

Oslo Iyengar Yoga Senter AS

Kirkeveien 56, 0368 Oslo
Oslo Iyengar Yoga Senter AS

Senteret har siden 2003 tilbudt iyengaryoga, og fra 2004 ble senteret et rent Iyengar Yoga Senter. Yogastilen har fokus på styrke kroppen og er med det en fortreffelig måte å holde kropp og sinn i form på. På verdensbasis er Iyengar Yoga en av de vanligste yogaformene og utdannelsen i Iyengar Yoga er blant de grundigste i verden.
Stikkord: Yoga Iyengar Ashtanga Meditasjon Trening

Funksjonell Trening Camilla Emma Sunde

Øllsvikveien 55, 6013 Ålesund
Funksjonell Trening Camilla Emma Sunde

Fysisk trener og kostholdsveileder.
Gruppetreninger styrke og løpegrupper utendørs samt personlig persolig trener.
Oppdrag etter ønske.
Stikkord: Trening Personlig trener Fysisk trener Funksjonell trening Ute Frisk Sterk Løpegruppe Styrke Høy intensitet

Lars Litleré

Sturlas Vei 22, 0771 Oslo
Lars Litleré

Tjenester innen: slanking, vekttap, formutvikling, motivasjon, prestasjonsutvikling og toppidrett. Ønsker en en livsstilsendring er personlig oppfølging over lengre tid løsningen.
Stikkord: Pt Kondisjon Vekttap Idrett Langrenn Løp Coaching

Stayer Coaching Group AS

Asta Hanssens Vei 79, 1341 Slependen
Stayer Coaching Group AS

Tilbyr personlig trening for utrente til godt trente.
Har stor kunnskap om utholdenhetstrening og spesielt sykkel. Trener også mennesker med ønske om å gå ned i vekt. Treningen blir tilpasset hver enkelt utøver i forhold til mål og ønsker også med tanke på kosthold.
Stikkord: Personlig trening Gruppetrening Pt duotimer Vektreduksjon Kostholdsendring Utholdenhetstrening Sykkeltrening Løping Sirkeltrening Watttrening

Personlig Trener Lene-marie Røstad

Bjønnegrinda 7, 3830 Ulefoss
Personlig Trener Lene-marie Røstad

Trenger du hjelp med treningen eller til å komme igang? Ta kontakt! Jeg hjelper deg med personlig trening på strekningen Skien-Bø eller du kan bo hvor som helst å få oppfølging/hjelp via mail/tlf!
Stikkord: Treningsglede Utetrening

SkiTek

Formerveien 4, 0682 Oslo
SkiTek

Langrennskurs, rulleskikurs og løpekurs.
Personlig trening innen løping, rulleski, langrenn og fysisk trening. Både kondisjon og styrketrening.
Stikkord: Langrennsteknikk Løpsteknikk Treningsprogram Personlig trener langrenn

Viktor Fernando Larsson/ Training Mode

Nyhavnsbakken 7, 5042 Bergen
Viktor Fernando Larsson/ Training Mode

Jag hjälper dig att finna ett "modus" i träningen och vardagen för att få dig att nå det bästa resultatet. Genom att fastställa dina individuella förutsättningar och utgångsläge sätter vi upp mål och delmål efter din personliga önskan.

Genom min motiverande energi får jag dig att prestera ditt bästa varje gång.
Jag arbetar efter min egen teori "Training Mode" där helheten ligger som grund för bästa möjliga resultat.
Stikkord: Personlig Trener

Mangler bedriften din? Registrer den nå! Det er gratis og uten forpliktelser. Listen viser norske bedrifter registrert i Brønnøysundregistrene, og ikke nødvendigvis bedriftene som du får tilbud fra.