MittOppdrag.no
316,088 bedrifter er nå registrert!
MittOppdrag.no MittOppdrag.no
Registrer oppdrag Registrer bedrift Kontakt oss FAQ Tips en venn Leverandører
  Her er du: Forsiden » Leverandører » Oversetting » Hordaland » Tysnes

Få anbud på 1-2-3!

Spar tid og penger med an­buds­tjenesten MittOppdrag.no!

1. Legg inn oppdraget
2. Motta anbud fra lever­andørene
3. Velg leverandørPartner-annonse:

Tilbakemeldinger fra brukere og kunder:
«Jeg kommer absolutt til å bruke MittOppdrag igjen og har allerede anbefalt tjenesten til andre.» Margrethe Moss-Iversen Lundegård (28) fra Rådal sparte tid og penger på fotografoppdrag

«Jeg vil bruke MittOppdrag igjen dersom jeg skulle trenge å få utført tjenester, og jeg har anbefalt tjenesten til venner. » Sissel Åkre (67) fra Bærum sparte 1500 kroner på flytteoppdrag

«Jeg fikk mange svar på kort tid og valgte det billigste tilbudet. Pristilbudene varierte fra 5000 til 25.000 kroner.» Jannicke Synnøve Rantanen brukte MittOppdrag da hun skulle flytte fra Nordland til Oslo

Søk på Oversetting i Tysnes ga disse treffene:

Nord Tolk AS

Tollbodgata 36, 4611 Kristiansand S
Treff på: Oversetting Tysnes

Translatørservice AS

Langgt. 1b, 4306 Sandnes
Translatørservice AS

OM OSS:

Translatørservice AS har siden 1979 registrert hvilke ressurser som er tilgjengelige for oversettelse og tolking, både i Norge og utlandet.

Alle våre frilansere, samt en rekke byråer i andre land som vi samarbeider med, er en del av det vi kaller webstaben. Dette gjør at vi, i tillegg til oversettelser mellom norsk og andre språk, også kan tilby oversettelser mellom ulike fremmedspråk, for eksempel mellom engelsk og tysk, fransk og italiensk, svensk og portugisisk etc.

Det finnes nesten ingen kombinasjoner vi ikke dekker, er du i tvil er det bare å ta kontakt for å spørre! Vi tilbyr alle kombinasjoner til gunstige priser, og med kort leveringstid.

En viktig basis for virksomheten vår er samarbeidet med en rekke oversettelsesbyråer i Europa. Dette samarbeidet innebærer at vi alltid kan få oversettelser utført av dyktige oversettere som lever og virker i det aktuelle landet, og som har det aktuelle språket som morsmål.

Alt i alt har vi kontakt med over 200 medarbeidere innenfor ulike språk og kategorier. Vi råder over en av de største gruppene i Norge av statsautoriserte translatører, fagoversettere og oversettere.

Stikkord: Oversettelse Translatør Statsautorisert translatør Oversetter Tolk Oversettelsesfirma Oversettelsesbyrå Translatørbyrå Translation

Alfatekst Oversettelser AS

Bogerudveien 24, 0692 Oslo
Alfatekst Oversettelser AS

Alfatekst tilbyr oversettelse av fagtekster, små og store, til ulike språk samt språkvask og korrektur.
Vi oversetter alt fra generelle og kommersielle tekster til teknisk og vitenskapelig dokumentasjon, juridiske og økonomiske tekster, epikriser og medisinske tekster, forsikringstekster osv.
Vi har et stort, globalt nettverk av oversettere med fagkompetanse innenfor de fleste bransjer og språk. Alle våre oversettere oversetter utelukkende til sitt eget morsmål.
Blant våre produkter er oversettelse fra norsk til engelsk, fra engelsk til norsk, fra norsk til tysk, fra tysk til norsk, fra norsk til fransk, fra fransk til norsk, fra svensk til norsk, fra norsk til svensk og mange andre kombinasjoner.
Stikkord: Oversetting Oversettelse Oversetter Korrektur Språkvask Årsrapport Avtaler Bruksanvisning Nettsider Engelsk Tysk Fransk Svensk Dansk Finsk Spansk Italiensk Polsk Russisk Estisk Latvisk Litauisk Portugisisk Tsjekkisk Arabisk

Viddal Tekstvask

Akersveien 19, 0177 Oslo
Viddal Tekstvask

Viddal Tekstvask utfører oversetting fra/til engelsk og norsk. I tillegg språkvask + korrektur. Programmering for web i PHP + HTML5, samt database. EPUB, e–bok og forlagstjenester.
Stikkord: Oversetting Oversette Oversettelse Engelsk Norsk Språkvask Korrektur Korrekturlesing Korrekturlesning Programmering Programmere Web Nettside Nettsider Websider Webside PHP HTML HTML5 Database Databaser Script Scripting Epub Ebok

Wilhelmsen Translations

Kyrkjevegen 50, 5470 Rosendal
Wilhelmsen Translations

Hos Wilhelmsen Translations fokuserer vi på å tilby oversettelses- og lokaliseringstjenester med høyest kundetilfredshet - vi gjør alt vi kan for å møte deres forventninger.
Med varierende tilbud å velge mellom er vi sikre på at dere vil like å jobbe med oss. Ta en titt på nettsiden vår, og dersom dere har noen spørsmål eller kommentarer, er det bare å ta kontakt.
Stikkord: Oversettelse Oversetter Norsk Engelsk Lingvist Translatør Translator Norwegian English

Translation4u Erik Hegelstad

Karlsminnegata 60, 4014 Stavanger
Translation4u Erik Hegelstad

Oversetter det meste fra norsk til engelsk og engelsk til norsk. Det være seg manualer, prosedyrer, søknader, kontrakter, CV, jobbsøknad, manuskript, juridiske dokumenter, tekniske dokumenter, informasjons skriv, kurs oversettelse, media kommunikasjon osv.

Jeg har selv 14 års erfaring fra oljeindustrien hvor jeg har arbeidet både offshore og onshore. I denne perioden arbeidet jeg i hovedsak med Subsea engineering hvor jeg arbeidet både for myndighetene via Petroleumstilsynet (Ptil), samt arbeidet privat i konsulentselskap, serviceselskap og operatør selskap. I denne perioden skrev jeg blant annet offshore operasjonsprosedyrer på engelsk.

Av arbeid jeg nylig har gjort relatert til språk har jeg ledet arbeidet med og korrigert engelsk for en Subsea rapport som nylig ble laget av DNV-GL på oppdrag fra Ptil. Jeg arbeidet inntil november 2014 som leder for Subsea gruppen i Ptil og fikk da arbeidet med denne rapporten som er omtalt i medie både i Offshore.no og Petro.no samt at den nå er del av pensum på mastergradstudiet for Subsea teknologi på UiS.

Utover det har jeg skrevet en poesisamling på engelsk som er utgitt via forlag.
Stikkord: Oversetting Språklig korrigering Norsk Engelsk

Nordling

Haslerudveien 23, 1459 Nesodden
Nordling

Nordling er et norsk oversettingsbyrå driftet av LEER GROUP.

Gjennom nettsiden tilbys rask bestilling og oversettelse til nordens lavest priser, utført av kompetente oversettere – alltid med målspråket som morsmål.
Stikkord: Oversetting Engelsk norsk Norsk engelsk Engelsk til norsk Norsk til engelsk Engelsk oversettelse Norsk oversettelse Oversettelse

Polyglott AS

Rødkleiv 8, 5415 Stord
Treff på: Oversetting Tysnes

Oversettelse av tekst – vi oversetter skjønnlitterære, vitenskapelige, tekniske, juridiske, medisinske, økonomiske og andre typer tekster. Vi forbereder oversatte tekster for utskrift eller elektronisk publisering.
Stikkord: Oversettelse Tekst Tekster Dokumenter Redigering Formgiving

Ewa Justyna Roman Mellom

Leilighet 410 Møllendalsbakken 2a, 5009 Bergen
Treff på: Oversetting Tysnes

Oversette- og tolketjenester polsk - norsk. Fremmøte olking og telefontolking. Korrekturlesing.
Stikkord: Polsk

Noricom Språktjenester AS

Skippergata 4, 4611 Kristiansand S
Noricom Språktjenester AS

NORICOM er en av Norges største private leverandører av språktjenester. Vi leverer tolker på de fleste språk og oversetter alle typer dokumenter for næringsliv og offentlig forvaltning.

Vi benytter medarbeidere i lokale, nasjonale og internasjonale nettverk og det gir oss den unike muligheten til å kunne tolke og oversette opptil 150 språk.

Alle våre tolker og oversettere kvalitetssikres gjennom samtaler, tester og intern kursing. De er pålagt taushetsplikt og har signert egen taushetserklæring.

Vi er alltid tilgjengelig. Ring vår døgnvaktjeneste på 815 35 500 og vi svarer deg raskt tilbake.

Se direkte link til vår hjemmeside.

Timea Rozsán

Eliesons Gate 4 501, 3044 Drammen
Treff på: Oversetting Tysnes

Online språkkurs ved videokonferanser. Norsk, ungarsk, engelsk og fransk!Uten geografiske grenser.
Stikkord: Online Ungarsk Norkkurs Engelsk

Messaoudi Consulting

Myrveien 37 F, 1406 Ski
Treff på: Oversetting Tysnes

Vi er en bedrift med flere hoder og forskjellig kompetanse. Vi tilbyr tjenester innen oversetting til/fra fransk/arabisk/engelsk/norsk. Vi tilbyr også fransk og arabisk undervisning samt rådgiver- og konsulenttjenester innen import, eksport og internasjonal handel. Bedriften er spesialiserende innen IT og markedsundersøkelser og utfører prosjekter på vegne av kunder. Redaksjonelt arbeid, tekstforfatting, artikkelproduksjon, digitale plattformer, sosiale medier, layout og redigering på papir og nett.
Stikkord: Oversetter Tolk Konsulent Undervisning Rådgiver IT Markedsføring Prosjektledelse

Aasa Christine Stoltz

Sundts Veg 156e, 5221 Nesttun
Treff på: Oversetting Tysnes

Journalist, engelsk og norsk.
6 års erfaring fra internasjonalt nyhetsbyrå Reuters.

Dekker økonomi, næringsliv, finans, livsstil, forbruker, helse og reisestoff. Erfaring også fra nettavis.

Spesialisert innnefor samfunns- og sosialjournalistikk og historiefortelling / fortellende journalistikk.
Kan også levere foto.

Translatør: Oversettelser engelsk-norsk, norsk-engelsk.

Erfaring som engelskspråklig journalist, arbeid med masteroppgave, oversettelse av nettsider, nyhetssaker mm. Har også erfaring med redigering av engelske og norske tekster.
Stikkord: Journalist Translatør (norsk-engelsk Engelsk-norsk) Språkvask Redigering Historieforteller Content Innhold

Tolketjenesten TolkSør

Gyldenløves Gate 23, 4611 Kristiansand, 4611 Kristiansand
Tolketjenesten TolkSør

Skriftlige oversettelser

•For alle typer skriftlige oppdrag kontakt vår oversettelsesavdeling på
38 07 54 88 / 38 07 54 82, eller epost: oversetting@kristiansand.kommune.no

•Dokumenter kan sendes til:
Skriftlig avdeling
Tolketjenesten i Kristiansand kommune -TolkSør
Postboks 501
4664 Kristiansand

•Leveringsfristen for oversettelser er vanligvis 2 til 3 uker, men dette kan variere avhengig av tekstens størrelse, tilgjengelighet på oversetter og vanskelighetsgrad. Vi avtaler leveringsfristen med oppdragsgiveren før vi setter i gang.

•Vi kan levere oversettelser utført av statsautoriserte translatører i enkelte språkkombinasjoner.

•Vi oversetter alle typer tekster: identitetsdokumenter, utdanningspapirer, arbeidsattester, medisinske, kontrakter etc.

•Sammen sikrer vi at alle våre oppdrag utføres på profesjonelt, effektivt og seriøst vis.

•Oversettelsenes layout utformes slik at de er lett å sammenligne med originalene.

•Vi må se kildedokumentet for å budsjettere en pris.

•Tolketjenesten TolkSør er en avdeling i Kristiansand kommune.

Eirik Ørevik Aadland

Hammerstads Gate 23b, 0363 Oslo
Treff på: Oversetting Tysnes

Oversettelse fra engelsk til norsk, bokmål-nynorsk-bokmål. Språkvask og korrektur. Nøyaktig og effektiv, oppdatert på rettskriving.
Stikkord: Oversettelse Språkvask Korrektur

Midttun Solutions

Øvre Sandviksvei 1, 5034 Bergen
Treff på: Oversetting Tysnes

Vi er et norsk firma spesialisert i oversettelser til norsk, engelsk og portugisisk.
Våre hovdeområder er:
Olje og gass, HSEQ, ingeniørvitenskap: marine, mekanisk, elektro - elektronikk, IT, telekommunikasjon og kjemi.
Andre arbeidsområder: finans.
Typer dokumenter: manualer, websider, rapporter, kontrakter.
Språkkombinasjoner:
Norsk, engelsk, portugisisk, dansk, svensk, italiensk, spansk til portugisisk, engelsk, norsk
Stikkord: Oversettelser Portugisisk Norsk Translatør Olje Gass Ingeniør

Velure International

H0402 Mandalls Gate 8c, 0190 Oslo
Treff på: Oversetting Tysnes

Oversetter tekster fra engelsk til norsk (bokmål og nynorsk). Jeg har erfaring fra oversettelse av mange ulike typer tekster/tema ettersom jeg jobber mest for oversettelsesfirmaer. Jeg tar på meg oppdrag fra både enkeltpersoner og bedrifter.

Kontakt meg gjerne på 97561282.

Haug Language Mechanics

Nadderudveien 29 C, 1357 Bekkestua
Treff på: Oversetting Tysnes

Oversettelser norsk-engelsk-norsk. Pris på forespørsel - veiledende pris kr 1 pr ord.

Både norsk og engelsk som morsmål. God kompetanse med fagbegreper innen flere forskjellige felt, deriblant data/IT, økonomi og juss.

Losnegård Services

Strimmelen 34, 5097 Bergen
Treff på: Oversetting Tysnes

Stikkord: Oversetter/språkvasker engelsk til norsk.

Bjørnar Magnussen

Vatterøy, 5694 Onarheim
Treff på: Oversetting Tysnes

Oversettelse fra engelsk/tysk/dansk/svensk/russisk/polsk til norsk. Spesialisering innen finans og IT.

Eikeland Management

Murgata 4, 4008 Stavanger
Eikeland Management

Per Torjussen Consult

Søre Øyjorden 30, 5038 Bergen
Treff på: Oversetting Tysnes

Oversettelser: Medisinsk, salg/markedsføring, undervisning, psykologi

Marketing Consulting Natalia Mæhle

Stølabakken 41, 5307 Ask
Treff på: Oversetting Tysnes

Konsulenttjenester innen markedsføring og merkevareledelse, Oversettelse (norsk-russisk, norsk-engelsk)

Karin Breit - Translation Services

Kirkebirkeland 115, 5227 Nesttun
Treff på: Oversetting Tysnes

Dyktig fagoversetter og tolk tilbyr oversetting innenfor de fleste fagområder i privat og offentlig virksomhet; særlig juridisk, økonomisk, og teknisk fagterminologi. Språk: engelsk/norsk, norsk/engelsk og fra tysk til norsk/engelsk.
Er blant markedets rimeligste tilbydere, utdannet oversetter og tolk ved Universitetet i Bergen og Norges Handelshøyskole.
Oppført i nasjonalt tolkeregister, nivå 3: http://www.tolkeportalen.no/
Treff på: Oversetting Tysnes

Stikkord: Oversettelse translatør statsautorisert tolk tolking russisk norsk engelsk perevod Russland

Mangler bedriften din? Registrer den nå! Det er gratis og uten forpliktelser. Listen viser norske bedrifter registrert i Brønnøysundregistrene, og ikke nødvendigvis bedriftene som du får tilbud fra.