MittOppdrag.no
316,144 bedrifter er nå registrert!
MittOppdrag.no MittOppdrag.no
Registrer oppdrag Registrer bedrift Kontakt oss FAQ Tips en venn Leverandører
  Her er du: Forsiden » Leverandører » Oversetting

Få anbud på 1-2-3!

Spar tid og penger med an­buds­tjenesten MittOppdrag.no!

1. Legg inn oppdraget
2. Motta anbud fra lever­andørene
3. Velg leverandørPartner-annonse:

Tilbakemeldinger fra brukere og kunder:
«Jeg vil bruke MittOppdrag igjen dersom jeg skulle trenge å få utført tjenester, og jeg har anbefalt tjenesten til venner. » Sissel Åkre (67) fra Bærum sparte 1500 kroner på flytteoppdrag

«Etter én e-post var julebordet for bedriften bestilt innenfor budsjettrammen, og jeg hadde brukt maksimum 30 minutter på hele prosessen. Året før brukte jeg mange timer på telefoner, e-poster, søking på internett med mer. » Geir Ove Aalberg (36) fra Trondheim

«Jeg er veldig fornøyd med både prisen og jobben de gjorde.» Mariella Pehkonen sparte 10.000 kroner ved å bruke MittOppdrag til å finne flyttebyrå

Søk på Oversetting ga disse treffene:

Nord Tolk AS

Tollbodgata 36, 4611 Kristiansand S
Treff på: Oversetting

Alfatekst Oversettelser AS

Bogerudveien 24, 0692 Oslo
Alfatekst Oversettelser AS

Alfatekst tilbyr oversettelse av fagtekster, små og store, til ulike språk samt språkvask og korrektur.
Vi oversetter alt fra generelle og kommersielle tekster til teknisk og vitenskapelig dokumentasjon, juridiske og økonomiske tekster, epikriser og medisinske tekster, forsikringstekster osv.
Vi har et stort, globalt nettverk av oversettere med fagkompetanse innenfor de fleste bransjer og språk. Alle våre oversettere oversetter utelukkende til sitt eget morsmål.
Blant våre produkter er oversettelse fra norsk til engelsk, fra engelsk til norsk, fra norsk til tysk, fra tysk til norsk, fra norsk til fransk, fra fransk til norsk, fra svensk til norsk, fra norsk til svensk og mange andre kombinasjoner.
Stikkord: Oversetting Oversettelse Oversetter Korrektur Språkvask Årsrapport Avtaler Bruksanvisning Nettsider Engelsk Tysk Fransk Svensk Dansk Finsk Spansk Italiensk Polsk Russisk Estisk Latvisk Litauisk Portugisisk Tsjekkisk Arabisk

Translatørservice AS

Langgt. 1b, 4306 Sandnes
Translatørservice AS

OM OSS:

Translatørservice AS har siden 1979 registrert hvilke ressurser som er tilgjengelige for oversettelse og tolking, både i Norge og utlandet.

Alle våre frilansere, samt en rekke byråer i andre land som vi samarbeider med, er en del av det vi kaller webstaben. Dette gjør at vi, i tillegg til oversettelser mellom norsk og andre språk, også kan tilby oversettelser mellom ulike fremmedspråk, for eksempel mellom engelsk og tysk, fransk og italiensk, svensk og portugisisk etc.

Det finnes nesten ingen kombinasjoner vi ikke dekker, er du i tvil er det bare å ta kontakt for å spørre! Vi tilbyr alle kombinasjoner til gunstige priser, og med kort leveringstid.

En viktig basis for virksomheten vår er samarbeidet med en rekke oversettelsesbyråer i Europa. Dette samarbeidet innebærer at vi alltid kan få oversettelser utført av dyktige oversettere som lever og virker i det aktuelle landet, og som har det aktuelle språket som morsmål.

Alt i alt har vi kontakt med over 200 medarbeidere innenfor ulike språk og kategorier. Vi råder over en av de største gruppene i Norge av statsautoriserte translatører, fagoversettere og oversettere.

Stikkord: Oversettelse Translatør Statsautorisert translatør Oversetter Tolk Oversettelsesfirma Oversettelsesbyrå Translatørbyrå Translation

Aasa Christine Stoltz - er betalende

Sætervegen 12, 5236 Rådal
Treff på: Oversetting

Journalist, publisert på engelsk og norsk. 6 års erfaring fra internasjonalt nyhetsbyrå. Dekker økonomi, næringsliv, politikk og finans, samt livsstil, forbruker og reisestoff. Erfaring fra nettavis.
Journalist, skribent og andre typer tekstoppdrag. Kan også levere foto.
Oversettelser engelsk-norsk, norsk-engelsk. Erfaring som engelskspråklig journalist, masteroppgave, oversettelse av nettsider, nyhetssaker mm. Har også erfaring med redigering av engelske og norske tekster.
Stikkord: Journalist Translatør. Oversettelse norsk-engelsk Engelsk-norsk Språkvask Redigering.

You-name-it.com

Blekesmarka 11, 7224 Melhus
You-name-it.com

10 års erfaring med å oversette markedsføringsrelatert tekst fra engelsk, dansk og svensk til norsk bokmål. Vinner av den første årlige oversettelseskonkurransen på nettstedet www.proz.com.

Jeg har spesialisert meg på Content Marketing (innholdsmarkedsføring). Jeg skriver gjerne tekst som informerer kundene dine, slik at de velger deg! Jeg gir også gode råd i denne sammenhengen.
Stikkord: Markedsføring Reklametekst Oversetter Tekstforfatter Copywriter

Aktivtolk.no /

Sognsveien 102c, 0857 Oslo
Aktivtolk.no /

AktivTolk.no er en av Norges private leverandører av språktjenester. Vi leverer tolker over hele landet på de fleste språk og oversetter alle typer dokumenter for næringsliv og offentlig forvaltning.
Vi benytter tolker i lokale område, nasjonale og internasjonale nettverk og det gir oss den unike muligheten til å kunne tolke og oversette opptil 70 språk.
Alle våre tolker og oversettere kvalitetssikre,gjennom tester,samtaler og intern kursing. De er pålagt taushetsplikt og har signert egen taushetserklæring.
Vi er tilgjengelig alle dager ( Døgnet rundt ). Ring vår døgnvaktjeneste på 40 06 54 22 og vi svarer deg raskt tilbake eller send e-post til post@aktivtolk.no
Stikkord: Tolk Oversetting Tingrett Kommune Nav Legekontor Barneverntjeneste Asylmottak Språk Oversetting Oversettelse Oversetter Korrektur Språkvask Årsrapport Avtaler Bruksanvisning Nettsider Engelsk Tysk Norsk Fransk Svensk Dansk Finsk

Nordling

Haslerudveien 23, 1459 Nesodden
Nordling

Nordling er et norsk oversettingsbyrå driftet av LEER GROUP.

Gjennom nettsiden tilbys rask bestilling og oversettelse til nordens lavest priser, utført av kompetente oversettere – alltid med målspråket som morsmål.
Stikkord: Oversetting Engelsk norsk Norsk engelsk Engelsk til norsk Norsk til engelsk Engelsk oversettelse Norsk oversettelse Oversettelse

Tolk Thai AS

Håkon Herdebreis Veg 2, 7046 Trondheim
Tolk Thai AS

Oversetting mellom norsk og thai med prisgaranti
Pathinya Stoeckert er godkjent oversetter mellom norsk og thai av:
- Domstoladministrasjonen
- UDI
Pathinya Stoeckert utdannet lingvist (cand.philol.NTNU) og har i alt oversatt 7 ordbøker for Fagbokforlaget og Cappelen Damm som brukes i voksenopplæring av norsk som andre språk
Stikkord: Oversette oversetter oversetting thai

Irina Language Services

Oslo, 0670 Oslo
Irina Language Services

Irina Language Services tilbyr oversettelsestjenester for næringsliv, offentlige myndigheter og privatpersoner.

Vi satser på det vi gjør best: å oversette norske, russiske, tyske og engelske tekster, men vi hjelper deg gjerne hvis du trenger en oversettelse innen andre språkkombinasjoner.

Firmaet benytter et stort nettverk av kompetente morsmålsoversettere og tolker i disse og andre språk som behersker forskjellige fagområder. Alle våre oversettelser korrekturleses før levering for å sikre deg som kunde best mulig kvalitet. Dessuten har vi et veldig konkurransedyktig prisnivå sammenlignet med større oversettelsesbyråer.

Irina Language Services tilbyr språkvask og korrekturlesing. Vi foretar språkkurs i norsk, russisk og tysk og språkreiser.

VÅRT MOTTO ER: HURTIG, PROFESJONELL OG RIMELIG!
Stikkord: Oversettelse Translation Norsk Russisk Engelsk Dokumenter Tekniske tekster Tysk German Russian Korrekturlesing Språkvask Språkkurs Språkreise

Tolkeservice

Maridalsveien 171 B, 0467 Oslo
Tolkeservice

Tolkeservice er et tolkefirma for og av freelance tolker og tilbyr kvalitetsikkret tolker og oversettere for mer en 60 språk for en rimlig pris.

Telefontolking: 390,- per time.
Fremmøtetolk: 490,- per time.
Oversettelse: 2.00,- kr per ord.
En side 750 NOK.

Reiseutgifter: Ifølge kollektivtransport takst.

Fakturering 60,-
2.Purring: 160,-

Vi er en gruppe freelance tolkere med lang erfaring som tolk for rettvesenet, politi og påtalemyndighet, barnevertjenesten, Nav, primærhelsetjenesten, skole og barnehage.

Alle våre tolker er kvalifiserte for yrket og besitter med lang erfaring som tolk og oversetter.

Tolken har avlagt taushetsløfte, tolkeutdannet eller kurs i tolkens ansvarsområde og tospråklig sjekk (ToSPoT)

Våre oppdrag blir behandlet meget konfidensielt og i henhold til god forretningsskikk.

Tolkeservice benytter seg av gode erfarne tolker og oversettere som freelancer eller fast tilsatt organisajonen.

Vi tilbyr
- Freelance tolker med lang erfaring og spisskompetanse innenfor tolking og oversettelsesarbeid.

- Statsautoriserte eller tolkeutdanned tolk
- Statsautoriserte oversettere
- Tolk med ToSPoT


Ring og bestill
40524190 / 96821982
Benytt vår kontaktskjema på våre hjemmesider.
Stikkord: Tolkeservice - vi hjelper deg med å forstå!

Tolkeservice, Språk Og Kulturformidling

Maridalsveien 171b, 0467 Oslo
Tolkeservice, Språk Og Kulturformidling

Tolkeservice, Språk og Kulturformidling er et tolkefirma for og av freelance tolker og tilbyr kvalitetsikkret tolkearbeid og kursholdere for en rimlig pris.

Kurs alle tema 800,- timen
Telefontolking: 390,- per time.
Fremmøtetolk: 490,- per time.
Oversettelse: 2.00,- kr per ord.
En side 750 NOK.

Reiseutgifter: Ifølge kollektivtransport takst.

Fakturering 60,-
2.Purring: 160,-

Vi er en gruppe freelance tolkere med lang erfaring som tolk for rettvesenet, politi og påtalemyndighet, barnevertjenesten, Nav, primærhelsetjenesten, skole og barnehage.

Alle våre tolker er kvalifiserte for yrket og besitter med lang erfaring som tolk og oversetter.

Tolken har avlagt taushetsløfte, tolkeutdannet eller kurs i tolkens ansvarsområde og tospråklig sjekk (ToSPoT)

Våre oppdrag blir behandlet meget konfidensielt og i henhold til god forretningsskikk.

Tolkeservice benytter seg av gode erfarne tolker og oversettere som freelancer eller fast tilsatt organisajonen, for mer en 60 språk.

Vi tilbyr
- Freelance tolker med lang erfaring og spisskompetanse innenfor tolking og oversettelsesarbeid.
-Netverk med freelance tolker for mer en 60 språk.
- Statsautoriserte eller tolkeutdanned tolk
- Statsautoriserte oversettere
- Tolk med ToSPoT


Ring og bestill
40524190 / 96821982
Benytt vår bestillingsskjema på våre hjemmesider.
Stikkord: Telefontolking Fremmøtetolk Oversettelse Kurs og salg av to språklig litteratur

Line Dobrowen - Virtuell Assistent

Amtmand Micheletsvei 7, 3269 Larvik
Line Dobrowen - Virtuell Assistent

Tilbyr prosjektbasert kontor- og administrasjonsassistanse,
strategisk veiledning og assistanse på nettbaserte medier, samt organisasjonsutvikling.
Stikkord: Kontor Administrasjon Sekretær Tjenester Frilans Oppdrag Assistanse Teknisk Kreativ

Fotograf Dagfinn Hobæk

Øvrefoss 10 J, 0555 Oslo
Fotograf Dagfinn Hobæk

Slideshow: www.dagfinnhobaek.com/portfolio

Profesjonell fotograf med mennesket i fokus: alt fra klassisk og moderne portrett til akt-, bedrifts- og bryllupsfoto samt kreativt PR- og reklamefoto.

Tilbyr også høykvalitets reproduksjonsfoto for malere og grafikere, og har dessuten solid erfaring innen prospektfotografering for boligsalg (slideshow: http://www.dagfinnhobaek.com/eiendom/).

Har tidligere jobbet på egenhånd, men er for tiden integrert i studiofellesskapet Kolonihaven, hvor jeg har tilgang på noen av Oslos største studioer, samt alt det siste i foto- og lyssettingsutstyr. Vi har dessuten et Epson printsenter, med muligheter for høykvalitets trykk på forskjellige typer papir og lerret, i de fleste størrelser.

Ta kontakt, så svarer jeg med det samme!
Stikkord: Fotograf Foto Fotografi Fotografer Fotografering Kamera Portrett Studio Bryllup Eiendom Akt Reklame

Samtext Norway AS

Grenseveien 97 C, 0663 Oslo
Samtext Norway AS

Totalleverandør av profesjonelle språktjenester. Riktig bruk av bransjeuttrykk, tekst skrevet for målgruppen, minutiøs korrektur, levering innen avtalt tid. Egne oversettere, tekstforfattere, skribenter og produksjonsdesignere. Spesialist på flerspråklig markedsføring, webinnhold og manualproduksjon.
Stikkord: Oversetting Oversettelse Språkvask Korrektur Reklametekst Versjonering Filmtekst

Wilhelmsen Translations

Kyrkjevegen 50, 5470 Rosendal
Wilhelmsen Translations

Hos Wilhelmsen Translations fokuserer vi på å tilby oversettelses- og lokaliseringstjenester med høyest kundetilfredshet - vi gjør alt vi kan for å møte deres forventninger.
Med varierende tilbud å velge mellom er vi sikre på at dere vil like å jobbe med oss. Ta en titt på nettsiden vår, og dersom dere har noen spørsmål eller kommentarer, er det bare å ta kontakt.
Stikkord: Oversettelse Oversetter Norsk Engelsk Lingvist Translatør Translator Norwegian English

Viddal Tekstvask

Akersveien 19, 0177 Oslo
Viddal Tekstvask

Viddal Tekstvask utfører oversetting fra/til engelsk og norsk. I tillegg språkvask + korrektur. Programmering for web i PHP + HTML5, samt database. EPUB, e–bok og forlagstjenester.
Stikkord: Oversetting Oversette Oversettelse Engelsk Norsk Språkvask Korrektur Korrekturlesing Korrekturlesning Programmering Programmere Web Nettside Nettsider Websider Webside PHP HTML HTML5 Database Databaser Script Scripting Epub Ebok

Bra Bedre Belt, ENK.

Ulfstens Gate 1a, 0355 Oslo
Bra Bedre Belt, ENK.

Konsulentvirksomhet: Korrekturlesing, språkvask, oversettelse, tekstrydding og kvalitetskontroll av tekster på norsk bokmål og engelsk i alle sjangre.

Ta gjerne kontakt på etrb@hotmail.com eller iMessage/WhatsApp/Google Hangouts på +254706677465

Jeg befinner meg for tiden i Kenya, med en fleksibel timeplan, så jeg har anledning til å få jobber gjort kjapt.
Stikkord: Korrekturlesing Språkvask Oversettelse Tekstrydding Kvalitetskontroll Tekster Norsk Bokmål Engelsk Alle Sjangre

Ewelina Olsson Media

Grønlibakken 7, 0682 Oslo
Treff på: Oversetting

Kreativ fotograf som tar seg av bryllup, portretter, reklame og mote.
Ta kontakt!
Stikkord: Foto Fotograf Fotografi Fotograf oslo

Ellen Tviberg Moran

Mosseveien 6 A, 0193 Oslo
Treff på: Oversetting

Språkvask
Redigering av tekst
Tekstforfatter
Kommunikasjonsrådgivning
Engelsk-norsk
Stikkord: Engelsk Norsk Informasjon Kommunikasjon Skrive Edit Writing

Aasa Christine Stoltz

Sundts Veg 156e, 5221 Nesttun
Treff på: Oversetting

Journalist, engelsk og norsk.
6 års erfaring fra internasjonalt nyhetsbyrå Reuters.

Dekker økonomi, næringsliv, finans, livsstil, forbruker, helse og reisestoff. Erfaring også fra nettavis.

Spesialisert innnefor samfunns- og sosialjournalistikk og historiefortelling / fortellende journalistikk.
Kan også levere foto.

Translatør: Oversettelser engelsk-norsk, norsk-engelsk.

Erfaring som engelskspråklig journalist, arbeid med masteroppgave, oversettelse av nettsider, nyhetssaker mm. Har også erfaring med redigering av engelske og norske tekster.
Stikkord: Journalist Translatør (norsk-engelsk Engelsk-norsk) Språkvask Redigering Historieforteller Content Innhold

Elena R Soboleva språktjenester

Erlendsvei 7, 0669 Oslo
Treff på: Oversetting

Alle typer oversettelser norsk-russisk, tekniske oversettelser engelsk-russisk, språkvask.
Lang erfaring, konkurransedyktige priser, rask levering.
Undervisning i norsk og russisk
Stikkord: Oversettelse tolking russisk norsk undervisning

Ctrl Alt Delete

Tyssøy, 5177 Bjorøyhamn
Treff på: Oversetting

Arkitektur - Web Design - Oversetting
Stikkord: Arkitektur 3d design Web design Oversetting Engelsk til norsk English to norwegian

Timea Rozsán

Eliesons Gate 4 501, 3044 Drammen
Treff på: Oversetting

Online språkkurs ved videokonferanser. Norsk, ungarsk, engelsk og fransk!Uten geografiske grenser.
Stikkord: Online Ungarsk Norkkurs Engelsk

Alison Mccullough Editorial Services

Joa Alle 53 B, 4050 Sola
Treff på: Oversetting

AMC Editorial Services offer professional text solutions including Norwegian to English translation, copywriting and editing/proofing. To find out more about how we can help you communicate effectively, visit our website at www.amc-editorial.com.

- Norwegian to English translation by native English speaker with editorial/publishing experience
- Writing of advertising texts, scripts, brochures, websites etc
- Editing and revision
Stikkord: Translation Oversettelse Norsk til engelsk oversettelse Engelsk Norwegian to English translation Reklametekst Språkvask Korrekturlesing Forfatter Writing Copywriting

Nye Tillen

Kongens Gate 2, 0153 Oslo
Treff på: Oversetting

Vi språkvasker, korrekturleser og oversetter din tekst. I tillegg jobber vi med tekstforfatting og innholdsproduksjon. Ta kontakt for et seriøst og godt tilbud!
Stikkord: Tekst Språk Språkvask Oversettelse Korrektur Vask Redigering Tekstforfatter Språkvasker Korrekturleser Oversetter

Mangler bedriften din? Registrer den nå! Det er gratis og uten forpliktelser. Listen viser norske bedrifter registrert i Brønnøysundregistrene, og ikke nødvendigvis bedriftene som du får tilbud fra.