MittOppdrag.no
316,129 bedrifter er nå registrert!
MittOppdrag.no MittOppdrag.no
Registrer oppdrag Registrer bedrift Kontakt oss FAQ Tips en venn Leverandører
  Her er du: Forsiden » Leverandører » Oversetting

Få anbud på 1-2-3!

Spar tid og penger med an­buds­tjenesten MittOppdrag.no!

1. Legg inn oppdraget
2. Motta anbud fra lever­andørene
3. Velg leverandørPartner-annonse:

Tilbakemeldinger fra brukere og kunder:
«Jeg anbefalte servicemannen til naboen med en gang.» Arno Mong Daastøl fra Kolbotn sparte 6400 kroner på varmepumpeservice gjennom MittOppdrag

«Jeg kommer absolutt til å bruke MittOppdrag igjen og har allerede anbefalt tjenesten til andre.» Margrethe Moss-Iversen Lundegård (28) fra Rådal sparte tid og penger på fotografoppdrag

«Jeg veldig glad for at jeg brukte MittOppdrag. Det var meget vellykket. » Elisabeth Høydal (68) fra Vikersund sparte 1500 kroner på et lite advokatoppdrag

Søk på Oversetting ga disse treffene:

Nord Tolk AS

Tollbodgata 36, 4611 Kristiansand S
Treff på: Oversetting

Alfatekst Oversettelser AS

Bogerudveien 24, 0692 Oslo
Alfatekst Oversettelser AS

Alfatekst tilbyr oversettelse av fagtekster, små og store, til ulike språk samt språkvask og korrektur.
Vi oversetter alt fra generelle og kommersielle tekster til teknisk og vitenskapelig dokumentasjon, juridiske og økonomiske tekster, epikriser og medisinske tekster, forsikringstekster osv.
Vi har et stort, globalt nettverk av oversettere med fagkompetanse innenfor de fleste bransjer og språk. Alle våre oversettere oversetter utelukkende til sitt eget morsmål.
Blant våre produkter er oversettelse fra norsk til engelsk, fra engelsk til norsk, fra norsk til tysk, fra tysk til norsk, fra norsk til fransk, fra fransk til norsk, fra svensk til norsk, fra norsk til svensk og mange andre kombinasjoner.
Stikkord: Oversetting Oversettelse Oversetter Korrektur Språkvask Årsrapport Avtaler Bruksanvisning Nettsider Engelsk Tysk Fransk Svensk Dansk Finsk Spansk Italiensk Polsk Russisk Estisk Latvisk Litauisk Portugisisk Tsjekkisk Arabisk

Translatørservice AS

Langgt. 1b, 4306 Sandnes
Translatørservice AS

OM OSS:

Translatørservice AS har siden 1979 registrert hvilke ressurser som er tilgjengelige for oversettelse og tolking, både i Norge og utlandet.

Alle våre frilansere, samt en rekke byråer i andre land som vi samarbeider med, er en del av det vi kaller webstaben. Dette gjør at vi, i tillegg til oversettelser mellom norsk og andre språk, også kan tilby oversettelser mellom ulike fremmedspråk, for eksempel mellom engelsk og tysk, fransk og italiensk, svensk og portugisisk etc.

Det finnes nesten ingen kombinasjoner vi ikke dekker, er du i tvil er det bare å ta kontakt for å spørre! Vi tilbyr alle kombinasjoner til gunstige priser, og med kort leveringstid.

En viktig basis for virksomheten vår er samarbeidet med en rekke oversettelsesbyråer i Europa. Dette samarbeidet innebærer at vi alltid kan få oversettelser utført av dyktige oversettere som lever og virker i det aktuelle landet, og som har det aktuelle språket som morsmål.

Alt i alt har vi kontakt med over 200 medarbeidere innenfor ulike språk og kategorier. Vi råder over en av de største gruppene i Norge av statsautoriserte translatører, fagoversettere og oversettere.

Stikkord: Oversettelse Translatør Statsautorisert translatør Oversetter Tolk Oversettelsesfirma Oversettelsesbyrå Translatørbyrå Translation

Aasa Christine Stoltz - er betalende

Sætervegen 12, 5236 Rådal
Treff på: Oversetting

Journalist, publisert på engelsk og norsk. 6 års erfaring fra internasjonalt nyhetsbyrå. Dekker økonomi, næringsliv, politikk og finans, samt livsstil, forbruker og reisestoff. Erfaring fra nettavis.
Journalist, skribent og andre typer tekstoppdrag. Kan også levere foto.
Oversettelser engelsk-norsk, norsk-engelsk. Erfaring som engelskspråklig journalist, masteroppgave, oversettelse av nettsider, nyhetssaker mm. Har også erfaring med redigering av engelske og norske tekster.
Stikkord: Journalist Translatør. Oversettelse norsk-engelsk Engelsk-norsk Språkvask Redigering.

Irina Language Services

Oslo, 0670 Oslo
Irina Language Services

Irina Language Services tilbyr oversettelsestjenester for næringsliv, offentlige myndigheter og privatpersoner.

Vi satser på det vi gjør best: å oversette norske, russiske, tyske og engelske tekster, men vi hjelper deg gjerne hvis du trenger en oversettelse innen andre språkkombinasjoner.

Firmaet benytter et stort nettverk av kompetente morsmålsoversettere og tolker i disse og andre språk som behersker forskjellige fagområder. Alle våre oversettelser korrekturleses før levering for å sikre deg som kunde best mulig kvalitet. Dessuten har vi et veldig konkurransedyktig prisnivå sammenlignet med større oversettelsesbyråer.

Irina Language Services tilbyr språkvask og korrekturlesing. Vi foretar språkkurs i norsk, russisk og tysk og språkreiser.

VÅRT MOTTO ER: HURTIG, PROFESJONELL OG RIMELIG!
Stikkord: Oversettelse Translation Norsk Russisk Engelsk Dokumenter Tekniske tekster Tysk German Russian Korrekturlesing Språkvask Språkkurs Språkreise

Wilhelmsen Translations

Kyrkjevegen 50, 5470 Rosendal
Wilhelmsen Translations

Hos Wilhelmsen Translations fokuserer vi på å tilby oversettelses- og lokaliseringstjenester med høyest kundetilfredshet - vi gjør alt vi kan for å møte deres forventninger.
Med varierende tilbud å velge mellom er vi sikre på at dere vil like å jobbe med oss. Ta en titt på nettsiden vår, og dersom dere har noen spørsmål eller kommentarer, er det bare å ta kontakt.
Stikkord: Oversettelse Oversetter Norsk Engelsk Lingvist Translatør Translator Norwegian English

Samtext Norway AS

Grenseveien 97 C, 0663 Oslo
Samtext Norway AS

Totalleverandør av profesjonelle språktjenester. Riktig bruk av bransjeuttrykk, tekst skrevet for målgruppen, minutiøs korrektur, levering innen avtalt tid. Egne oversettere, tekstforfattere, skribenter og produksjonsdesignere. Spesialist på flerspråklig markedsføring, webinnhold og manualproduksjon.
Stikkord: Oversetting Oversettelse Språkvask Korrektur Reklametekst Versjonering Filmtekst

Tolk Thai AS

Håkon Herdebreis Veg 2, 7046 Trondheim
Tolk Thai AS

Oversetting mellom norsk og thai med prisgaranti
Pathinya Stoeckert er godkjent oversetter mellom norsk og thai av:
- Domstoladministrasjonen
- UDI
Pathinya Stoeckert utdannet lingvist (cand.philol.NTNU) og har i alt oversatt 7 ordbøker for Fagbokforlaget og Cappelen Damm som brukes i voksenopplæring av norsk som andre språk
Stikkord: Oversette oversetter oversetting thai

Tolkeservice, Språk Og Kulturformidling

Maridalsveien 171b, 0467 Oslo
Tolkeservice, Språk Og Kulturformidling

Tolkeservice, Språk og Kulturformidling er et tolkefirma for og av freelance tolker og tilbyr kvalitetsikkret tolkearbeid og kursholdere for en rimlig pris.

Kurs alle tema 800,- timen
Telefontolking: 390,- per time.
Fremmøtetolk: 490,- per time.
Oversettelse: 2.00,- kr per ord.
En side 750 NOK.

Reiseutgifter: Ifølge kollektivtransport takst.

Fakturering 60,-
2.Purring: 160,-

Vi er en gruppe freelance tolkere med lang erfaring som tolk for rettvesenet, politi og påtalemyndighet, barnevertjenesten, Nav, primærhelsetjenesten, skole og barnehage.

Alle våre tolker er kvalifiserte for yrket og besitter med lang erfaring som tolk og oversetter.

Tolken har avlagt taushetsløfte, tolkeutdannet eller kurs i tolkens ansvarsområde og tospråklig sjekk (ToSPoT)

Våre oppdrag blir behandlet meget konfidensielt og i henhold til god forretningsskikk.

Tolkeservice benytter seg av gode erfarne tolker og oversettere som freelancer eller fast tilsatt organisajonen, for mer en 60 språk.

Vi tilbyr
- Freelance tolker med lang erfaring og spisskompetanse innenfor tolking og oversettelsesarbeid.
-Netverk med freelance tolker for mer en 60 språk.
- Statsautoriserte eller tolkeutdanned tolk
- Statsautoriserte oversettere
- Tolk med ToSPoT


Ring og bestill
40524190 / 96821982
Benytt vår bestillingsskjema på våre hjemmesider.
Stikkord: Telefontolking Fremmøtetolk Oversettelse Kurs og salg av to språklig litteratur

Line Dobrowen - Virtuell Assistent

Amtmand Micheletsvei 7, 3269 Larvik
Line Dobrowen - Virtuell Assistent

Tilbyr prosjektbasert kontor- og administrasjonsassistanse,
strategisk veiledning og assistanse på nettbaserte medier, samt organisasjonsutvikling.
Stikkord: Kontor Administrasjon Sekretær Tjenester Frilans Oppdrag Assistanse Teknisk Kreativ

Bra Bedre Belt, ENK.

Ulfstens Gate 1a, 0355 Oslo
Bra Bedre Belt, ENK.

Konsulentvirksomhet: Korrekturlesing, språkvask, oversettelse, tekstrydding og kvalitetskontroll av tekster på norsk bokmål og engelsk i alle sjangre.

Ta gjerne kontakt på etrb@hotmail.com eller iMessage/WhatsApp/Google Hangouts på +254706677465

Jeg befinner meg for tiden i Kenya, med en fleksibel timeplan, så jeg har anledning til å få jobber gjort kjapt.
Stikkord: Korrekturlesing Språkvask Oversettelse Tekstrydding Kvalitetskontroll Tekster Norsk Bokmål Engelsk Alle Sjangre

Aktivtolk.no /

Sognsveien 102c, 0857 Oslo
Aktivtolk.no /

AktivTolk.no er en av Norges private leverandører av språktjenester. Vi leverer tolker over hele landet på de fleste språk og oversetter alle typer dokumenter for næringsliv og offentlig forvaltning.
Vi benytter tolker i lokale område, nasjonale og internasjonale nettverk og det gir oss den unike muligheten til å kunne tolke og oversette opptil 70 språk.
Alle våre tolker og oversettere kvalitetssikre,gjennom tester,samtaler og intern kursing. De er pålagt taushetsplikt og har signert egen taushetserklæring.
Vi er tilgjengelig alle dager ( Døgnet rundt ). Ring vår døgnvaktjeneste på 40 06 54 22 og vi svarer deg raskt tilbake eller send e-post til post@aktivtolk.no
Stikkord: Tolk Oversetting Tingrett Kommune Nav Legekontor Barneverntjeneste Asylmottak Språk Oversetting Oversettelse Oversetter Korrektur Språkvask Årsrapport Avtaler Bruksanvisning Nettsider Engelsk Tysk Norsk Fransk Svensk Dansk Finsk

Fotograf Dagfinn Hobæk

Øvrefoss 10 J, 0555 Oslo
Fotograf Dagfinn Hobæk

Slideshow: www.dagfinnhobaek.com/portfolio

Profesjonell fotograf med mennesket i fokus: alt fra klassisk og moderne portrett til akt-, bedrifts- og bryllupsfoto samt kreativt PR- og reklamefoto.

Tilbyr også høykvalitets reproduksjonsfoto for malere og grafikere, og har dessuten solid erfaring innen prospektfotografering for boligsalg (slideshow: http://www.dagfinnhobaek.com/eiendom/).

Har tidligere jobbet på egenhånd, men er for tiden integrert i studiofellesskapet Kolonihaven, hvor jeg har tilgang på noen av Oslos største studioer, samt alt det siste i foto- og lyssettingsutstyr. Vi har dessuten et Epson printsenter, med muligheter for høykvalitets trykk på forskjellige typer papir og lerret, i de fleste størrelser.

Ta kontakt, så svarer jeg med det samme!
Stikkord: Fotograf Foto Fotografi Fotografer Fotografering Kamera Portrett Studio Bryllup Eiendom Akt Reklame

Viddal Tekstvask

Akersveien 19, 0177 Oslo
Viddal Tekstvask

Viddal Tekstvask utfører oversetting fra/til engelsk og norsk. I tillegg språkvask + korrektur. Programmering for web i PHP + HTML5, samt database. EPUB, e–bok og forlagstjenester.
Stikkord: Oversetting Oversette Oversettelse Engelsk Norsk Språkvask Korrektur Korrekturlesing Korrekturlesning Programmering Programmere Web Nettside Nettsider Websider Webside PHP HTML HTML5 Database Databaser Script Scripting Epub Ebok

Tolkeservice

Maridalsveien 171 B, 0467 Oslo
Tolkeservice

Tolkeservice er et tolkefirma for og av freelance tolker og tilbyr kvalitetsikkret tolker og oversettere for mer en 60 språk for en rimlig pris.

Telefontolking: 390,- per time.
Fremmøtetolk: 490,- per time.
Oversettelse: 2.00,- kr per ord.
En side 750 NOK.

Reiseutgifter: Ifølge kollektivtransport takst.

Fakturering 60,-
2.Purring: 160,-

Vi er en gruppe freelance tolkere med lang erfaring som tolk for rettvesenet, politi og påtalemyndighet, barnevertjenesten, Nav, primærhelsetjenesten, skole og barnehage.

Alle våre tolker er kvalifiserte for yrket og besitter med lang erfaring som tolk og oversetter.

Tolken har avlagt taushetsløfte, tolkeutdannet eller kurs i tolkens ansvarsområde og tospråklig sjekk (ToSPoT)

Våre oppdrag blir behandlet meget konfidensielt og i henhold til god forretningsskikk.

Tolkeservice benytter seg av gode erfarne tolker og oversettere som freelancer eller fast tilsatt organisajonen.

Vi tilbyr
- Freelance tolker med lang erfaring og spisskompetanse innenfor tolking og oversettelsesarbeid.

- Statsautoriserte eller tolkeutdanned tolk
- Statsautoriserte oversettere
- Tolk med ToSPoT


Ring og bestill
40524190 / 96821982
Benytt vår kontaktskjema på våre hjemmesider.
Stikkord: Tolkeservice - vi hjelper deg med å forstå!

You-name-it.com

Blekesmarka 11, 7224 Melhus
You-name-it.com

10 års erfaring med å oversette markedsføringsrelatert tekst fra engelsk, dansk og svensk til norsk bokmål. Vinner av den første årlige oversettelseskonkurransen på nettstedet www.proz.com.

Jeg har spesialisert meg på Content Marketing (innholdsmarkedsføring). Jeg skriver gjerne tekst som informerer kundene dine, slik at de velger deg! Jeg gir også gode råd i denne sammenhengen.
Stikkord: Markedsføring Reklametekst Oversetter Tekstforfatter Copywriter

Nordling

Haslerudveien 23, 1459 Nesodden
Nordling

Nordling er et norsk oversettingsbyrå driftet av LEER GROUP.

Gjennom nettsiden tilbys rask bestilling og oversettelse til nordens lavest priser, utført av kompetente oversettere – alltid med målspråket som morsmål.
Stikkord: Oversetting Engelsk norsk Norsk engelsk Engelsk til norsk Norsk til engelsk Engelsk oversettelse Norsk oversettelse Oversettelse

Ewa Justyna Roman Mellom

Leilighet 410 Møllendalsbakken 2a, 5009 Bergen
Treff på: Oversetting

Oversette- og tolketjenester polsk - norsk. Fremmøte olking og telefontolking. Korrekturlesing.
Stikkord: Polsk

Brunstad Dokumentasjon Og Oversetting

Erling Skjalgssonsgt 20a, 0267 Oslo
Treff på: Oversetting

Teknisk oversettelse.
Russisk
Engelsk
Stikkord: Teknisk oversettelse

Gresk Oversetter Og Tolk K Samuelsen

Idrettsveien 22, 1540 Vestby
Treff på: Oversetting

Oversetter mellom norsk og gresk begge veier. Statsautorisert translatør. Godkjent tolk mellom norsk og gresk.
Stikkord: Oversettelse tolk gresk
Treff på: Oversetting

Our company offers translations - written and verbal from English to German, from German to English, from Bulgarian to German, from Bulgarian to English and from English to Bulgarian and from German to Bulgarian.We also translate only verbal from the following languages to English: Russian, Serbian, Croatian, Macedonian, French.
Stikkord: Tolk Lett

Edward Milsom

Gangdalslia 120c, 4618 Kristiansand S
Treff på: Oversetting

Utfører oversettelse norsk-engelsk. Jeg har engelsk som morsmål og erfaring innen følgende felt: akademiske tekster, vitnemål, veiledninger, diverse administrative tekster, språkvask osv. Korte frister aksepteres; rimelige priser.
Stikkord: Norsk-engelsk Engelsk Oversettelse Språkvask Edward Milsom

Tolketjenesten TolkSør

Gyldenløves Gate 23, 4611 Kristiansand, 4611 Kristiansand
Tolketjenesten TolkSør

Skriftlige oversettelser

•For alle typer skriftlige oppdrag kontakt vår oversettelsesavdeling på
38 07 54 88 / 38 07 54 82, eller epost: oversetting@kristiansand.kommune.no

•Dokumenter kan sendes til:
Skriftlig avdeling
Tolketjenesten i Kristiansand kommune -TolkSør
Postboks 501
4664 Kristiansand

•Leveringsfristen for oversettelser er vanligvis 2 til 3 uker, men dette kan variere avhengig av tekstens størrelse, tilgjengelighet på oversetter og vanskelighetsgrad. Vi avtaler leveringsfristen med oppdragsgiveren før vi setter i gang.

•Vi kan levere oversettelser utført av statsautoriserte translatører i enkelte språkkombinasjoner.

•Vi oversetter alle typer tekster: identitetsdokumenter, utdanningspapirer, arbeidsattester, medisinske, kontrakter etc.

•Sammen sikrer vi at alle våre oppdrag utføres på profesjonelt, effektivt og seriøst vis.

•Oversettelsenes layout utformes slik at de er lett å sammenligne med originalene.

•Vi må se kildedokumentet for å budsjettere en pris.

•Tolketjenesten TolkSør er en avdeling i Kristiansand kommune.

Alison Mccullough Editorial Services

Joa Alle 53 B, 4050 Sola
Treff på: Oversetting

AMC Editorial Services offer professional text solutions including Norwegian to English translation, copywriting and editing/proofing. To find out more about how we can help you communicate effectively, visit our website at www.amc-editorial.com.

- Norwegian to English translation by native English speaker with editorial/publishing experience
- Writing of advertising texts, scripts, brochures, websites etc
- Editing and revision
Stikkord: Translation Oversettelse Norsk til engelsk oversettelse Engelsk Norwegian to English translation Reklametekst Språkvask Korrekturlesing Forfatter Writing Copywriting

Armitage Language Services

Agathe Grøndahls Gate 42, 0478 Oslo
Treff på: Oversetting

Oversettelse av tekster fra norsk til engelsk - erfaring innen de fleste områder. Ca. Kr1,5 / ord.

Redigering av engelske tekster - pris basert på kilde kvalitet.
Stikkord: Overstting Redigering

Mangler bedriften din? Registrer den nå! Det er gratis og uten forpliktelser. Listen viser norske bedrifter registrert i Brønnøysundregistrene, og ikke nødvendigvis bedriftene som du får tilbud fra.