MittOppdrag.no
316,064 bedrifter er nå registrert!
MittOppdrag.no MittOppdrag.no
Registrer oppdrag Registrer bedrift Kontakt oss FAQ Tips en venn Leverandører
  Her er du: Forsiden » Leverandører » Kontorrekvisita

Få anbud på 1-2-3!

Spar tid og penger med an­buds­tjenesten MittOppdrag.no!

1. Legg inn oppdraget
2. Motta anbud fra lever­andørene
3. Velg leverandørPartner-annonse:

Tilbakemeldinger fra brukere og kunder:
«Vi vil definitivt anbefale MittOppdrag for andre. Det kunne fort endt med nedleggelse av bedriften hvis det ikke hadde vært for en slik anbudstjeneste.» Viktor Olstad (19) i FOGH Invest engasjerte billig regnskapsfører

«Jeg sparte 4500 kroner på rørleggerjobben» Pål Nisja-Wilhelmsen fra Oslo brukte MittOppdrag da han trengte å skifte en kran

«Det skilte om lag 65 prosent mellom det billigste og dyreste tilbudet. Men nå var ikke pris det aller viktigste. Vel så viktig var at vi fant noen som kan sine ting og som gjør jobben ordentlig. » Lars Fjeldstad fra Oslo sparte sameiet for 50.000 kroner årlig ved å legge renholds- og vaktmestertjenestene ut på anbud

Søk på Kontorrekvisita ga disse treffene:

Fossheim Invest

Conradis G. 5-7, 3126 Tønsberg
Fossheim Invest

Fossheim Invest er Vestfolds raskest voksende konsulentselskap. Vi har flere storkunder og etter mye ekspansjon har vi nå kapasitet til flere oppdrag. Vi kan ta imot alt av oppdrag innen finansiering, investortjenester, salg, bedriftsrådgivning og markedsføring.
Stikkord: Salg Investor Rådgivning Finansiering Prosjektutvikling Markedsføring Callcenter

Lavprisgrossisten AS

Skogmostubben 31a, 2050 Jessheim
Lavprisgrossisten AS

Lavprisgrossisten AS har et stort og spennende vareutvalg innen Kontor - Data - Kantine - Kontormøbler - Emballasje - Renhold - Reiseeffekter med priser som ligger gjennomsnittelig 30% under prisene til bokhandlerne. Lavprisgrossisten er det rette handlestedet for små firmaer, nyetablerte firmaer, organisasjoner, idrettslag og borettslag, samt privatpersoner med hjemmekontor og studenter. Alle kan handle hos oss. firma, organisasjoner, borettslag og idrettslag kan registrere seg som firmakunder, og dermed få firmaavtale og de fordelene det gir. Se nærmere informasjon om dette på våre sider for firmakunder.

Stikkord: Kontorrekvisita Logodesign Profilartikler Emballasje Trykk

Selecta AS

Postboks 67 Økern, 0508 Oslo
Selecta AS

Selecta er Europas ledende på kaffeløsninger. Hver dag bruker 6 millioner kunder oss i 22 europeiske land. I Selecta verdsetter vi en god smaksopplevelse hver gang kundene bruker våre kaffemaskiner, vann- eller serveringsautomater. God kaffe og gode pauser skapes med kjente merkevarer og god service.
Stikkord: Kaffe Kaffemaskin Kaffeløsning Te Vann Kaffeautomat

Køhn Libris

Storgata 24, 1754 Halden
Køhn Libris

Køhn Libris – en tradisjonsrik bokhandel siden 1929

Vi kan skilte med levering av bøker og kontormidler til Høgskolen i Østfold og andre bedriftskunder. Vi sørger for alt til kontoret og bøker, læremidler, blekk, kontorekvisita og maskiner, kontormøbler, lydbøker mm. Vi har lange tradisjoner i bestilling av utenlandsk litteratur og spesielle utgivelser, samt store kontor og renholdsleveranser til bedriftsmarkedet og kommuner. Vi er en komplett bokhandel og kontorhandel, som kjøper direkte inn engros. Vi påtar oss også trykking av f.eks konvolutter og sørger for både trykking av konvoluttene, innkjøp fra direkte engros av konvolutter/andre kontorkomponenter, og andre trykkeoppgaver på papirartikler så vel som på plast. Send oss forespørsel på pris eller anbud på e-post, så er vi sikre på at vi kommer i kontakt med deg. Vi har blant annet egne bestillingsløsninger og portal. Vi er stolte over å ha noen av de beste prisene i blant annet østfold og Akershus med egne rabattilbud til bedriftsmarkedet, og gratis levering.

Køhn Libris er en tredjegenerasjons bok - og kontorhandel som ble opprettet av Henrik Køhn i 1929, farfaren til dagens eier Jo Henrik Køhn. Vi holder til øverst i Storgata 24, Halden, tvers overfor busstasjon ved Busterudparken.
Her finner du alt fra skjønnlitteratur, prosa, sakprosa, fagbøker og spill. Køhn Libris er store på kontorvarer, og er en fullassortert kontorhandel med alt du måtte trenge. Vi har alt fra blekk, linjaler, skrivesaker, til store makuleringsmaskiner, datarekvisita og skrivere. Hvis det er noe vi ikke har inne, bestiller vi det til deg!
Vi er blant annet en av hovedleverandørene av fagbøker og annet til Høgskolen i Østfold, med gode betingelser til andre firmaer som trenger alt av bøker og kontorrekvisita. Besøk oss også i Sarpsborg, hos Borg Libris på Amfi Borg storsenter!
Vi er stolte av å kalle oss bokelskere selv etter hele 83 år. Velkommen til Køhn Libris, Haldens eldste bok – og kontorhandel!
Stikkord: Kontor Renhold Bøker Blekk Lydbøker Fag Kontorrekvisita Utenlandsk litteratur Fagbøker Kaffe Te Maskiner Alt til kontoret Bbb reoler Læremidler

Kontorpluss Bok og Miljø AS

Ivar Aasengate 10, 6150 Ørsta
Kontorpluss Bok og Miljø AS

Kontorpluss er en frittstående faghandel med alt innen kontor- og datarekvisita,
møbler og innredning, kofferter og reiseeffekter, skolesekker og mye mer.

Vi er lokalisert med 700 kvm. utsalg, lager og utstilling i Ørsta.
Kontorpluss ble etablert i 1984 og omsetter idag for ca. 10 mill. kroner.
Vi henvender oss i hovedsak til bedriftsmarkedet men også til privatkunder, derfor er
alle priser i nettbutikken inklusive moms.

Kontorpluss har et tett samarbeid med de beste produsenter og distributører
og kan derfor tilby rask og presis levering over hele landet!

Som faghandel har vi bred erfaring, god produktkunnskap og et omfattende sortiment.
Vi er opptatt av fleksibilitet og det å alltid kunne yte ”det lille ekstra”, slik at du som kunde
vil få faglige råd og rettledning innenfor hele varespekteret, når du trenger det.

Vi gjør hverdagen enklere for deg og gir deg bedre tid til å drive med det du skal!
Stikkord: Kontorrekvisita Kopipapir Leitz Brother Datarekvisita Toner Blekk Blekkpatron Laminering Makulering HSM Olympia Rexel Skjæremaskin Casio Kontormøbler Savo Håg Aarsland Foraform Varier Beckmann Delsey Multifunksjon Printer

Tonerhuset AS

Postboks 155 Heimdal, 7473 Trondheim
Tonerhuset AS

Vi fører det aller meste innen blekk, toner og fargebånd. I tillegg leverer vi også skrivere og da spesielt skriverene til Kyocera som for øvrig er meget billige i drift.
Stikkord: Toner Blekkpatron Kyocera Pitney Bowes Neopost Francotyp Fargebånd HP Canon Lexmark Oki Brother Xerox Panasonic Triumph Adler Samsung Konica Minolta P-touch

Papir&Renholdsartikler

Flaenveien 15b, 0953 Oslo
Papir&Renholdsartikler

Vi leverer alt innen kontor og datarekvisita samt alt innen tørk og emballasje til konkurranse dyktige priser.

Sundhagen kontorservice AS

Solheimveien 50, 1471 Lørenskog
Treff på: Kontorrekvisita

Kontoradressen vår er i Lørenskog, og vi har kunder primært Oslo og Akershus, men leverer til hele landet. Vi er en totalleverandør av kontor/datarekvisita, trykksaker og lager rekvisita. Målet vårt er å ha konkurransedyktige priser og produkter, dette skal vi sikre gjennom å samarbeide med de ledende leverandørene i bransjen. Service og leveringsdyktighet er veldig viktig for oss, dette innebærer bla annet at varene stort sett blir levert av egne sjåfører i egne biler. Vi leverer fraktfritt og har ingen gebyrer. ( Oslo Akershus).

Stikkord: Kontorrekvisita Trykksaker Datarekvisita

Office Partner

Nesveien 8, 3133 Duken
Treff på: Kontorrekvisita

Totalleverandør av forbruksmateriell til næringslivet. Alt fraktfritt levert, neste arbeidsdag!
Stikkord: Kontorrekvisita

Festningen IKT AS

St Halvardsgt 20, 0192 Oslo
Treff på: Kontorrekvisita

Ombygging, opp-pussing, reorganisering av forretningsbygg. Vileverer prosjektledelse og har samarbeidende underleverandører i de fleste bransjer
Stikkord: Opp-pussing Oppgradering Modernisering Rasjonell kontordrift

Snitteriet Andersen

Tertnesgrenden 5, 5113 Tertnes
Treff på: Kontorrekvisita

Tveit Andersen er et markedsførings- og designerfirma med lang erfaring på å hjelpe nyoppstartede foretak å markedsføre seg. Tveit Andersen kan levere alt innen digital markedsføring, trykksaker, app-design og direktesalg. Fokus på fornuftige priser og effektivt arbeid.
Stikkord: Webdesign Hjemmeside Nettbutikk Logo Logodesign Markedsføring Visittkort Bildekor

Frakt og Data

Skoleveien 21, 1389 Heggedal
Treff på: Kontorrekvisita

Vi gjør de fleste kjørejobber til så lave priser som mulig! Har vi ikke bil som passer dine behov kan vi leie inn en som passer, det samme gjelder med mann til jobben.(Kjører dødsbo, budbil, varetaxi, flytting, det meste!)

Vi hjelper også med datasupport(Nettverk, sikkerhet, windows/linux, for hjemmebrukere og små bedrifter. Eller viss du trenger hjelp med hjemmesiden din.
Stikkord: Dødsbo Datasupport Support Ubuntu Windows Nettverk Datahjelp Varetaxi Bil Frakt Budbil

Sarpsborg Papir AS

Isebakkeveien 50, 1788 Berg i Østfold
Treff på: Kontorrekvisita

Markedets beste priser på emballasje og kontorrekvisita.
Vi leverer alt av emballasje til hele Norge.
Pakke tape med og uten trykk.
Maskeringstape, Gaffatape, putetape, armert
Emballasje ellers leveres raskt i sentrale Østlandet til markedes laveste priser.
Stikkord: Emballasje Tape Pakketape Maskeringstape Esker Eske Silkepapir Papir Magasinpapir Avispapir Poser Boblekonvolutter Containere Flytteesker

Alt til bedriften AS

Gate 1, 21, 6700 Måløy
Treff på: Kontorrekvisita

Vi har alt fra kontorrekvisita, kontormøbler, blekk, skrivere, plottere, tørkepapir, dispensere, emballasje, papir, vaskeutstyr, vaskemidler, engangsutstyr, kulepenner, skoleutstyr, bobleplast, etc.
Stikkord: Kontorrekvisita Kontormøbler Blekk Skrivere Tørkepapir Dispensere Emballasje Papir Vaskeutstyr Vaskemidler Engangsutstyr Kulepenner Skoleutstyr Bobleplast Canon Plottere Papirrull

Webexpressen.no AS

Aslakveien 20, Kjøreport 6, Bygg F2, 0753 Oslo
Treff på: Kontorrekvisita

Vi er digitale eksperter og utvikler alt fra enkle hjemmesider til kompliserte nettbutikker og integrasjoner. Trenger du også bedre profilering og mer besøk fra søkemotorer? Ta kontakt så hjelper vi deg med din strategi og få satt ideer og prosjekter ut i live.
Stikkord: Hjemmeside Nettside Website Webside Nettbutikk Nettshop Webshop Ehandel Ecommerce Magento Wordpress Woocommerce Hosting Serverleie Design Logo Markedsføring Seo Søkemotor Adwords Google Facebook Twitter Instagram Snapchat

Myhr Intieriør AS

Nedre Ila 39, 7018 Trodheim
Treff på: Kontorrekvisita

Vi tilbyr møbler og vindusskjerming til rimelige priser. Dette for : kontor,restaurant,cafe,hotel,skole,helse,
barnehage.
Vi tilbyr også profil,Interiørdesign,grafisk design. Vi utvikler bedriftens helhetlige design med grafiskprofil&inteiriørprofil.
Stikkord: Interiørdesign Kontorstoler Skrivebord Sofa Bord Lydabsorbenter Gardiner Lameller Persinner Screen Rullegardiner

Morten Finckenhagen Butikkinnredninger AS

Rovenveien 125, 1900 Fetsund
Treff på: Kontorrekvisita

A.n Kontorutstyr AS

Øvre Fyllingsvei 81 B, 5161 Laksevåg
Treff på: Kontorrekvisita

Lindbak AS

Nordslettvegen 1, 7038 Trondheim
Treff på: Kontorrekvisita

Stikkord: Håg Edsbyn Vitra Fora Form

Norpartner AS

Strømsv 346, 1081 Oslo
Treff på: Kontorrekvisita

Arbeider ikke mot privatmarkedet. En mere profesjonell bedrift som tar kun på seg større type arbeid, enn hva privatmarkedet kan tilby.

Printer Service Rekvisita Roy Schelander

Hedmarksgate 13, 0658 Oslo
Treff på: Kontorrekvisita

Service på alle typer laserskrivere.
Salg nye skrivere.
Totalleverandør av kontorrekvisita

Birsknet Birger Skjønhaug

Hølandsveien 631, 1903 Gan
Treff på: Kontorrekvisita

Stikkord: Konsulentvirksomhet Webutvikling Programering Slektsforskning

Abc Clausen AS

Brobekkveien 80, 0582 Oslo
Abc Clausen AS

Staples Alnabru

Breivollveien 25 A, 0668 Oslo
Treff på: Kontorrekvisita

Nord-Troms Kontorutstyr AS

Muoniovegen 4, 9151 Storslett
Treff på: Kontorrekvisita


Mangler bedriften din? Registrer den nå! Det er gratis og uten forpliktelser. Listen viser norske bedrifter registrert i Brønnøysundregistrene, og ikke nødvendigvis bedriftene som du får tilbud fra.