MittOppdrag.no
316,144 bedrifter er nå registrert!
MittOppdrag.no MittOppdrag.no
Registrer oppdrag Registrer bedrift Kontakt oss FAQ Tips en venn Leverandører
  Her er du: Forsiden » Leverandører » Kiropraktor

Få anbud på 1-2-3!

Spar tid og penger med an­buds­tjenesten MittOppdrag.no!

1. Legg inn oppdraget
2. Motta anbud fra lever­andørene
3. Velg leverandørPartner-annonse:

Tilbakemeldinger fra brukere og kunder:
«Det skilte om lag 65 prosent mellom det billigste og dyreste tilbudet. Men nå var ikke pris det aller viktigste. Vel så viktig var at vi fant noen som kan sine ting og som gjør jobben ordentlig. » Lars Fjeldstad fra Oslo sparte sameiet for 50.000 kroner årlig ved å legge renholds- og vaktmestertjenestene ut på anbud

«Jeg er veldig fornøyd med både prisen og jobben de gjorde.» Mariella Pehkonen sparte 10.000 kroner ved å bruke MittOppdrag til å finne flyttebyrå

«Vi vil definitivt anbefale MittOppdrag for andre. Det kunne fort endt med nedleggelse av bedriften hvis det ikke hadde vært for en slik anbudstjeneste.» Viktor Olstad (19) i FOGH Invest engasjerte billig regnskapsfører

Søk på Kiropraktor ga disse treffene:

Lysaker Kiropraktikk og Helse

Strandveien 8b, 1366 Lysaker
Treff på: Kiropraktor

Vi har fokus på årsaksorientert behandling. Vi jobber med å optimalisere og å fremme god helse. Kiropraktor Sascha Elsner har bred erfaring med akutte og kroniske plager, behandling av gravide, nyfødte, barn, idrettskader og generell kiropraktikk.

Klinikken ligger i umiddelbar nærhet av Lysaker tog stasjon samt E18 og Lysaker stasjon (nordgående) buss stopp.
Vi har gode parkeringsmuligheter på baksiden av klinikken.
Stikkord: Akupressur Akupunktur Akupunktør Akuttbehandling Allmennpraksis Ankelsmerter Ansiktssmerter Armsmerter Bedriftshelse Bedriftshelsetjeneste Behandling Bekkenløsning Bekkenplager Bekkensmerter Bihulebetennelse Brystplage Brystplager Brystsmerte Brystsmerter Fibromassasje Fordøyelsesplager Forkjølelse Forstoppelse Fotsmerter Frosen sholder

Tor-Arne Hjellen

Nedre Strandgate 1, 6004 Ålesund
Treff på: Kiropraktor

Kiropraktor sentralt i Ålesund.
Stikkord: Muskelsmerter Nakke-rygg-hofte-smerter Hodepine Migrene Nakke Skulder Rygg Hofte Smerter Hodepine Nakkesmerter Ryggsmerter Hoftesmerter Skjelett Muskelsmerter Kiropraktorservice.no

Vaulen Kiropraktorklinikk AS

Breidablikkveien 20a, 4017 Stavanger
Vaulen Kiropraktorklinikk AS

Vaulen Kiropraktorklinikk er en tverrfaglig klinikk som ligger på Mariero i Stavanger. Kiropraktoren har høy kompetanse på å utrede og behandle smerter og plager i muskler og ledd. Pasienter som kommer til oss presenterer blant annet med ryggsmerter, bekkensmerter, nakkesmerter, skuldersmerter, armsmerter, smerter mellom skulderbaldene, knesmerter, ankel/fot smerter. Klinikken har egen parkeringsplass, som brukes gratis av våre kunder. Her får du kvalitet til konkurransedyktige priser.
Stikkord: Kiropraktor stavanger Kiropraktor Stavanger Mariero Ryggsmerter Vondt i ryggen Skuldersmerter Bekkenløsning Bekkensmerter gravid Idrettsskader Prolaps Behandling stavanger Lumbago Anbefalt kiropraktor stavanger

Atlasklinikken

Fridtjof Nansens Plass 8, 0160 Oslo
Treff på: Kiropraktor

Atlasklinikken er et tverrfaglig helsesenter som tilbyr behandling av nerve-, muskel- og skjelettsystemet. Våre spesialområder foruten de vanlige nakke- og ryggplagene er hodepine, svimmelhet og barnelidelser. Kiropraktor på Atlasklinikken har for øvrig publisert flere vitenskapelige artikler om flere av de nevnte plager. Vi tilbyr kiropraktor samt massasje og akupunktur. Vi tilbyr også akutt-timer utenom arbeidstid og på helligdager.Ring oss i dag for time på 22 33 10 50 eller online på vår hjemmeside.
Stikkord: Kiropraktor Fysioterapi Akupunktur Massasje Oslo Sentrum

Lierbyen Kiropraktorsenter

Hegsbroveien 60, 3403 Lier
Treff på: Kiropraktor

Lierbyen Kiropraktorsenter drives av kiropraktor Fredrik Tidemann-Andersen. Fredrik er utdannet ved Anglo-European College of Chiropractic i England. I tillegg til rygg, nakke, hodepine og svimmelhet som de fleste oppsøker kiropraktor for, har Fredrik også videreutdannelse innen ekstremitetsbehandling. Dette vil si skuldre, albuer, håndledd, knær og ankler. Fredrik kommer fra et tverrfaglig behandlingsmiljø og er ikke redd for å bruke de andre helseaktørene i Lierbyen for å sikre at du får best mulig hjelp. Hos oss kan du føle deg trygg på at du får den hjelpen du trenger. Han er offentlig godkjent kiropraktor og medlem av Norsk Kiropraktorforening.
Stikkord: Kiropraktor Kiropraktikk Kiropraktorbehandling Naprapat Lier Lierbyen Asker Drammen

Refleksolog Skarpmoen

Pilestredet Park7, 0176 Oslo
Treff på: Kiropraktor

Refleksologi er en behandlingsform og anvendes ved akutte smerter/skader og vedvarende/kroniske lidelser og sykdommer, samt forebyggende. En refleksolog jobber og for å bedre helse og velvære, redusere stress og gjenvinne tapt vitalitet.
Stikkord: Refleksologi er systematisert stimuli av nervepunkter.

Fysioterapeut Åse-Helen Kristiansen

Farmanns Gate 2, 1607 Fredrikstad
Treff på: Kiropraktor

Fysioterapeut med fokus på en sunn livsstil.Kompetanse inne rehabilitering etter operasjon,nevrolig, skulder og ryggsmerter, lymfødem og trening. I min behandling bruker jeg nåler, massasje tøyninger og taping samt en aktiv tilnærming. Holder også kurs/foredrag/trening om skadeforebyggende tiltak for idrettsutøvere og idrettslag. Lurer du på noe ta kontakt, du trenger ikke henvisning for å komme til meg ;)
Stikkord: Fysioterapeut Rehabilitering Trening Foredrag om skadeforebygging hos idrettslag

Kiropraktor Joakim Helsing

Frognerveien 52, 0266 Oslo
Treff på: Kiropraktor

Tilbyder av høykvalitets behandlingstilbud til deg med smerter eller nedsatt bevegelighet i rygg/nakke som følge av stress, feilbelastning eller skade.
Stikkord: Musker- Skjelett- og nervelidelser

Nesbru Kiropraktorsenter

Gartnerveien 1, 1394 Nesbru
Treff på: Kiropraktor

Tverrfaglig klinikk bestående av kiropraktorer, akupunktør og massasjeterapeut. Kiropraktorsenteret har tett samarbeid med leger, fysioterapeuter og andre fagpersoner i nærmiljøet.

Vi diagnostiserer og behandler plager i nerve-, muskel-, og skjelettsystemet. Senteret tilbyr Radial Trykkbølgebehandling, som er en trygg og effektiv behandling mot senebetennelser.

Vi spesial-tilpasser innleggssåler, og arrangerer Pilateskurs.

Vi setter av god tid til pasienten, og du får en grundig undersøkelse av ditt problem. Behandlingsplanen «skreddersys» for dine behov, slik at du kommer raskest mulig i gang igjen.
Stikkord: Kiropraktikk Akupunktur Trykkbølge Massasje Pilates Fysioterapi

Ullevål Kiropraktorklinikk

Kirkeveien 166, 0450 Oslo
Treff på: Kiropraktor

Kiropraktorklinikk sentralt plassert på Ullevål Sykehus kort vei fra Oslo sentrum.

Vi utreder og behandler smerter og plager i rygg, nakke og muskel og ledd. Behandlingsteknikkene vi benytter er dokumenterte og velprøvde.

Alle våre kiropraktorer er medlem av Norsk Kiropraktorforeing og autorisert av Helsedirektoratet
Stikkord: Kiropraktor Trykkbølgebehandling Akupunktur

Skar kiropraktorsenter a.s.

Johan Bojers Vei 15, 2816 Gjøvik
Treff på: Kiropraktor

kiropraktor Gjøvik,tarmskylling Gjøvik ,treningsstudio Gjøvik ,blodanalyse gjøvik, testlab gjøvik ,o2 test gjøvik , laktatmålinger, laktatprofil , kosthold gjøvik,infrarød massasjeseng gjøvik , infrarød sauna.
Stikkord: Kiropraktor gjøvik Treningsstudio gjøvik Tarmskylling gjøvik Kosthold gjøvik Blodanaluse gjøvik Testlab gjøvik.

Helsegruppen Nemus SA

Østensjøveien 79, 0667 Oslo
Helsegruppen Nemus SA

Helsegruppen NEMUS samarbeider for å gi deg best mulig behandling og forebygging av dine muskel- og leddplager. Alle klinikkene favner flere fagretninger der kiropraktikk og fysioterapi står sentralt.

Gustavsens fysioterapi / manuellterapi

Kongensgate 15, 1500 Moss
Treff på: Kiropraktor

Manuellterapi som spesialitet siden 1988,trening,kiss-kidd syndrom,trykkbølgebehandling etc.
Stikkord: Manuellterapi Trening Kiss-kidd Massasje Triggerpunkt Nakkesmerter Ischias Korsryggsmerter Musearm Tennisalbue Frozenschoulder
Treff på: Kiropraktor

Kystklinikken tilbyr undersøkelse og behandling av plager i muskel- og skjelettsystemet. Kiropraktor Beate Søvde er medlem av Norsk Kiropraktorforening og har jobbet i Bamble siden 2013. Besøk vår hjemmeside for mer informasjon, timebestilling eller ring 406 46 750.
Stikkord: Kiropraktor Bamble Porsgrunn Kiropraktorvakt Helsetjeneste Behandling Bedriftsavtale Kurs

Markveien Fysikalske Institutt

Markveien 25, 0554 Oslo
Treff på: Kiropraktor

Tverrfaglig klinikk med kiropraktor og fysioterapeuter i nyoppussede lokaler. Online timebestilling.
Stikkord: Kiropraktor Hodepine Nakkesmerter Ryggsmerter Bekkensmerter Skuldersmerter.

Kiropraktor Heidi Prytz

Hølandsgata 22, 0655 Oslo
Treff på: Kiropraktor

Som kiropraktor er en opptatt av kroppen som en helhet. Ofte er det flere ting som må adresseres samtidig. På Apexklinikken har vi stor fokus på tverrfaglig samarbeid. Etter en grundig undersøkelse kan du føle deg trygg på at du får den oppfølgingen og behandling som er riktig for deg. Vi har et stort behandlingstilbud med god dokumentert effekt, og behandlingen blir tilpasset din diagnose, kropp og livsstil. Vi hjelper deg med forebyggende tiltak slik at du oppnår målsetningene du har for din helse. Kiropraktoren ved Apexklinikkenhar også videreutdanning innen kiropraktisk og fysikalsk behandling av dyr med muskel - og skjelettplager. Vi på Apexklinikken er de eneste i Norge med egen tilpasset kiropraktorbenk til hunder. Dyrets veterinær underrettes alltid ved undersøkelse/behandling.

Kiropraktor Hans Christian Byhring

Hovsveien 8, 1831 Askim
Treff på: Kiropraktor

Treff på: Kiropraktor

Har du plager kan kiropraktorenn hjelpe deg. Kiropraktoren er spesialist på undersøkning og behandling av nerver, muskler og skjelett.
Treff på: Kiropraktor

Plager i nerve-muskel-skjelett systemet? Vi utfører diagnostisering, behandling, henvisning.

Vi har også akutt beredskap kvelder og helger!

Fredrik Ørbeck-Nilssen/ Kiropraktor 1 Asker

Fekjan 13 A Nesbru legesenter, 1394 Nesbru
Treff på: Kiropraktor

Vi informerer, behandler og veileder individer, familier, lag, bedrifter og organisasjoner til og oppnå en balansert tilværelse med økt velvære og forbedret livskvalitet.

Kiropraktor Svein Kyrre Kollevåg

Flatene 78, 6800 Førde
Treff på: Kiropraktor

Kiropraktor Katrine Lindenhoff-Bø

Sentrum Helse. Moss Amfi (3 Etg.) Storgt. 41, 1530 Moss
Treff på: Kiropraktor

Stikkord: Kiropraktor

Bislett Kiropraktorklinkikk Roald Eide

St.Olavs gate 12, 0165 Oslo
Treff på: Kiropraktor

Meskinis Distribusjon

Kloppedalsvegen 37 E, 5221 Nesttun
Treff på: Kiropraktor

Stikkord: Flyttebyrå

Klinikken, Nemus Mandal

Sandskargt 6, 4515 Mandal
Treff på: Kiropraktor

Stikkord: Kiropraktor Fysioterapeut Akupunktør Trening Fysikalsk institutt Kiropraktikk Fysioterapi Akupunktur

Mangler bedriften din? Registrer den nå! Det er gratis og uten forpliktelser. Listen viser norske bedrifter registrert i Brønnøysundregistrene, og ikke nødvendigvis bedriftene som du får tilbud fra.