MittOppdrag.no
316,120 bedrifter er nå registrert!
MittOppdrag.no MittOppdrag.no
Registrer oppdrag Registrer bedrift Kontakt oss FAQ Tips en venn Leverandører
  Her er du: Forsiden » Leverandører » Firmatur

Få anbud på 1-2-3!

Spar tid og penger med an­buds­tjenesten MittOppdrag.no!

1. Legg inn oppdraget
2. Motta anbud fra lever­andørene
3. Velg leverandørPartner-annonse:

Tilbakemeldinger fra brukere og kunder:
«Tilbudet var hele 8000 kroner billigere i året enn forsikringsavtalen jeg hadde. Det er utrolig – helt hinsides!» Knut Lie (65) fra Arendal byttet forsikringseslskap gjennom MittOppdrag

«Det var litt tilfeldig at jeg benyttet MittOppdrag, men du verden det fungerte perfekt for meg.» Morten Francke Jensen (53) fra Bærum sparte 16.000 kroner på elektrikerjobb

«Jeg kommer absolutt til å bruke MittOppdrag igjen og har allerede anbefalt tjenesten til andre.» Margrethe Moss-Iversen Lundegård (28) fra Rådal sparte tid og penger på fotografoppdrag

Søk på Firmatur ga disse treffene:

Anders Hansen

Trollsletta, 1692 Nedgården
Treff på: Firmatur

Proscenie er et nyetablert produksjonsselskap med hovedbase i Fredrikstad. Vi jobber med produksjon av teater og scenekunst, og har flere års erfaring som kulturprodusenter.

Vi har fordypning på mange felt innen kultur. Kunstformidling og kulturformidling til barn og unge er to av de mange områdene vi jobber med.

Vi jobber gjerne med tverfaglige produksjoner innen flere elementer av teater og andre kunstarter.
Stikkord: Teater Dans Scenekunst Opera

Spør Filosofen Tønnessen

Vindmøllegangen 1, 4631 Kristiansand
Treff på: Firmatur

Spør Filosofen, aka Morten Tønnessen, tilbyr høytlesninger, foredrag og forskjellige formater innen intervju-/samtalesjangeren. Egnet til såvel konferanser og workshops som til festlige anledninger.

Det går bedre med en filosof på laget!
Stikkord: Filosofi Viten Edutainment Foredrag Høytlesning Foredrag

Selskapshjelperen Anne Kaldeng

Totengata 6, 0658 Oslo
Treff på: Firmatur

Renhold. Diverse bistand til selskaper.
Konfirmasjoen , bryllup osv.
lager div kort og invitasjoner.
Scrapper opp album
Stikkord: Vask -renhold- bistand ved selskaper. planlegging og servering osv

Nilsen Turbusser AS

Rognlivegen 1, 7670 Inderøy
Nilsen Turbusser AS

Hillbilly MTB

Kvinnegardslia, 3570 Ål
Treff på: Firmatur

Hillbilly MTB kan garantere en fartsfylt og spennende dag i Slåtta Bikepark. Med doseringer, hopp, dropp og fantastisk flyt gjennom de ulike løypene har vi noe som passer for alle nivåer. Under oppholdet i sykkelparken stiller vi gjerne med mat og drikke om ønskelig.
Stikkord: Downhill sykling Stisykling Utfor Downhill Utleiesykler Utdrikningslag Team building

Investering Og Ferie Jensen

Tveiterhellinga 6, 2040 Kløfta
Treff på: Firmatur

Hei og velkommen til vår hjemmeside.

Dette som vi nå er i gang med og som vi håper dere også blir med på, 'kan' hvis vi vil og jobber litt med det bli til noe KJEMPESTORT. Vi har kastet oss ut` i det og ønsker at dere også vil ta del i dette. Casa la Perla har nå startet et reiseselskap (CLPtravel- www.clptravel.no) hvor vi kan formidle alt av reiser og turer World Wide. Hva du vil og hvor du vil bestemmer du selv, men ta i alle fall kontakt så skal du bli godt kjent med reise og investeringsmulighetene.
Du kan Investere i bare penger, du kan investere i boliger, du kan investere(spare til ferie) fast hver mnd. og så gjøre det om til ferie eller andre produkter ved behov.
Du kan kjøpe hus, leiligheter, deleierskap i hus og leiligheter, flybilletter, leiebil osv. gjerne med et cruice i tillegg. Dette er et selskap som drives i mange land og nesten uten begrensninger. Idrettslag, musikkforeninger, sangkor osv. ta kontakt. Send mail og bli kjent med oss. Kurt-Arne Jensen
Stikkord: Eiendomsmegling

Wall Climb AS

Tjeldstø, 5336 Tjeldsø
Treff på: Firmatur

Wall Climb er totalleverandør av klatresystemer. Vi har base i Bergen men bygger vegger og selger klatretak over hele landet. Vi har kompetanse til å kunne tilby deg de beste løsningene på markedet til en konkurransedyktig pris. Vi tilbyr et helhetlig konsept der du som kunde kan få alt på et sted. Vi leverer også alt nødvendig tilbehør til klatreveggen din. Blant annet klatretak, klomuttere, alle typer fallunderlag, tau og annet klatreutstyr. Fordelen for deg er at du får alt du trenger fra en leverandør.

Vi har spesialisert oss på løsninger tilpasset skoler, barnehager og treningssentre. Vi kan også levere store tredimensjonale klatrevegger og store vegger bygget av finer. Vi ønsker å samarbeide med deg slik at du får det produktet du ønsker til avtalt pris. Dersom du ønsker å gjøre deler av arbeidet selv er dette fullt mulig
Stikkord: Klatring Klatretak Klatrevegger Klatregrep Barnehage Skole

Norway Yacht Charter A/s

Rådhusbrygge 3, 0160 Oslo
Norway Yacht Charter A/s

Stikkord: Båtutleie Båtturer Fjordturer Charterbåter Oslofjorden

Geiranger Turbuss AS

C/O Torbjørn Arntsen, 6216 Geiranger
Treff på: Firmatur

Geiranger Taxi startet med taxitjenester i oktober 2005.
En bil ble fort til flere, og etter hvert ble det også flere busser.

Høysesongen i Geiranger er fra april til august. I denne perioden er cruisetrafikken stor og Geiranger Taxi og Turbuss har lange og hektiske dager. Resten av året arrangerer vi en del utenlandsreiser som weekendcruise, shoppingturer og lengre tema- og opplevelsesturer.

I tillegg til Geiranger, har vi også busser som er lokalisert i Ålesund. Slik er vi lett tilgjengelig for oppdrag i hele regionen.

Geiranger Taxi og Turbuss er det eneste lokale transportfirma.
Sjåførene våre er erfarne og har god kunnskap om lokale forhold. Dette er noe som er viktig i sommersesongen når vi tar med våre gjester på oppdagelsesferd i Geiranger og omegn. (I 2011 ble Geiranger Taxi og Turbuss delt opp i 2 selskap; Geiranger Turuss AS og Geiranger Taxi Enk.).

Eier og daglig leder Torbjørn Arntsen, best kjent som Toppen, er født og opvokst i Ålesund, men har vært bosatt i Geiranger siden 1999.

"For oss er det gjestene og opplevelsene som står i fokus. Vårt mål og ønsker er at du som gjest kommer tilbake år etter år."
Stikkord: Bussreiser Buss Persontransport Gruppeturer Firmatur Idrettslag Pensjonistturer Skole & barnehageturer Sportsturneringer Kurs & konferanse Eventkjøring

Dynamic Events As

Jerpåsveien 67, 1371 Asker
Treff på: Firmatur

Teambuilding, paintball, mordmysterie vi er eksperter på aktiviteter for bedrifter, utdrikningslag, bursdager mm. Vi har store lokaler samt ligger landlig til med muligheter for å være ute i naturen.
Stikkord: Paintball Mordmysterie Utdrikningslag Sommerfest Femkamp

Studium Actoris Ans

Pb. 22, Tøihusgaten 41 Tøihuset, 1629 Gamle Fredrikstad
Treff på: Firmatur

Internasjonale teatergruppe, lagd i 1989. Vi driver med forskning i skuespillerarbeid, produserer og spiller teaterforestillinger for både barn og voksne, samt gir kurser i teaterfaget og arrangerer teaterfestivaler m. m
Stikkord: Teater Klovn Skuespiller Festivaler

Tromsø Maxitaxi ANS

Prestenggata 34, 9008 Tromsø
Treff på: Firmatur

Om du trenger transport til/fra flyplassen, eller om en hel gruppe skal på tur, så står vi klar for å hjelpe. Med forskjellige kjøretøy kan vi stille opp til de fleste begivenheter.

Vi tar imot både forhåndsbestillinger, og direktebestillinger.
På kvelden og natta, vil vi prioritere forhåndsbestillinger, men tar imot direktebestillinger ved ledig kapasitet.

Vi arrangerer også langturer til
forskjellige reisemål. Våre populære
turer er blandt annet, skiturer til
Levi og Lyngen. fisketurer både senja
og nordtroms. Handleturer til Kilpis.
Pensjonistturer både nordover og sør.

Firmaturer
•Arbeidsgrupper
•Eventkjøring
•Selskapstransport
•Airport Transfer
•Turkjøring
•Sightseeing
•Idrettslag
•Pensjonistturer
•Handicaptransport
•Rullestoltransport
•Skole & barnehageturer
•Sportsturneringer
•Kurs & konferanse
Stikkord: Firmaturer Langturer Sightseeing Gruppeturer

Ruuds guidingservice

Vetlandsveien 97 B, 0685 Oslo
Treff på: Firmatur

Jeg formidler samfunnskunnskap og historiekunnskap, enten som guiding eller som foredrag. Guiding foregår til fots i Oslo, og kan tilpasses det kunder ønsker kunnskap om.

Ideel størrelse på en guidegruppe er mellom 3 og 20 personer.

Jeg er utdannet historiker fra Universitetet i Bergen, og har statsvitenskap som bi/støttefag.
Stikkord: Oslo Samfunnsfag Historie Formidling Guiding Omvisning

Abc Racing Ellefsen

Eggemoveien, 3514 Hønefoss
Treff på: Firmatur

En av landes beste utendørsbaner for gokart. Vi har hele 390ccm motorer på våre utleiekarter.
Stikkord: Gokartutleie Event Racing Gokart Go-kart Gocart Go-cart Barneselskap Firmacup Utdrikkingslag Kickoff Kunedpleie Konferanse Møte

MB Underholdning

Glabakkveien 4, 2007 Kjeller
Treff på: Firmatur

Vi har musikk til alle anledninger. Bryllup, temafester, sommerfester, julebord, bursdager, event. Ta kontakt for priser.
Stikkord: Musikk til enhver anledning. Bryllupsmusikk Fest Event Promtions Skoleball Stand up Band Catering og DJ kurs.

Møllers Reiser

Breidablikkbakken 8, 3911 Porsgrunn
Treff på: Firmatur

Velkommen til Møllers Reiser!

Møllers Reiser er et lite busselskap i Porsgrunn. Firmaet ble startet etter krigen og har siden det vært drevet av familien Møller. Lang erfaring, komfortabel transport og god sikkerhet gjør att folk velger oss.

Trenger dere et kortere eller lengere transportoppdrag, frakter vi dere i vår nye (juli 2013) komfortable 17 seter VDL Mideuro Mercedes Sprinter , hvor det er meget god benplass, 2 glassfelter i taket, 220v uttak, kjøleboks+++. Den er godt utstyrt og den eneste av sitt slag i Norge.

Ta gjerne kontakt for mer informasjon og pristilbud. Lettest å treffe på mobil 9003 4541 eller epost moelreis@online.no Kontortelefon er ikke så mye betjent, men i tilfelle er det i tidsrommet ca. 10.00 – 16.00. På mobilen er jeg tilgjengelig ca. 09.00 – 21.00.

Tom Møller
Stikkord: Bussreiser Buss Persontransport Gruppeturer Firmatur Idrettslag Pensjonistturer Skole & barnehageturer Sportsturneringer Kurs & konferanse Eventkjøring

Eventyrhytta

Lalienveien 17, 1453 Bjørnemyr, 2985 Tyinkrysset
Treff på: Firmatur

Eventyrhytta ligger midt i langrennsport på Varden på Tyin.Hytta har en meget høy standard og passer for både kurs/konferanse/firma samlinger/ venneturer eller andre arrangement. Hytta er 450kvm. med et privat spa anlegg i underetasjen på 250 kvm. med motstrøm basseng, boblebad, massasje stoler, solarium, behandlingsrom og mulighet for å forhåndsbukke terapeuter. Hytta har en makskapasitet på 20 sengeplasser.
Stikkord: Event Kurs/konferanse Spa Tyin Skiopplevelser Fisking Jakt Naturopplevelser Vinjerock Utdrikkingslag Venneturer Firma arrangementer.

T.R.U event

Nedre Ilenvei 10, 3740 Skien
Treff på: Firmatur

Vi levrer sky trackere til elle typer arrangementer.

Vi er norges billigste!


Vi er en frivillig organisasjon som jobber for å skape et rusfritt tilbud til ungdom i grenland. ved å benytte deg av våre tjenester støtter du vårt rusfrie arbeid.
Stikkord: Ordensvaker Sky tracker Ordensvakt Vakt Scene Lyd Lys Utsted Opplevelse

Hrg Nordic Events & Meeting Management

Tordenskioldsgate 8-10. Pb. 6827 St. Olavsplass 0130 Oslo, 0160 Oslo
Treff på: Firmatur

Ved hjelp av kreative og profesjonelle løsninger sikrer HRG Nordic Events & Meetings Management deg uforglemmelige kick-offs og events, inspirerende produktlanseringer og suksessrike møter og konferanser.
Vi er kjent for stabilitet, erfaring og for å levere det vi har lovet. Vår filosofi er å fokusere på å tilby en omfattende og utvidet serie tjenester som gir merverdi til våre forretningskunder.
Stikkord: Events Møter Kurs Konferanse Selskaper

House Of Art AS

Mariesgate 5, 0368 Oslo
Treff på: Firmatur

House of Art er det komplette eventbyrå og samarbeidspartner for ethvert arrangement. Med et 360 graders overblikk bistår vi næringsliv og det offentlige med målsetting, planlegging og gjennomføring av alle typer events og konferanser. Vi har en egen stall av artister og et betydelig nettverk hvor vi kan tilby det beste innen underholdning og faglig innhold.Vårt mål er at enhver tilstelning skal ha en reell effekt og engasjere til bevegelse. Nøkkelen til vår suksess ligger i vårt mantra "invitere, berøre, overbevise". Med utgangspunkt i utfordringer ved ditt arrangement skreddersyr vi løsninger som treffer dine ønsker og behov på en unik måte.

– Du kan trygt overlate ditt arrangement til oss!
Stikkord: Event oslo stavanger

Stirling Station

Finholtvegen 201, 2150 Årnes
Treff på: Firmatur

Stirling Station er i Nes kommune ved Haga.Jim er Australsk og har laget en smak av sitt hjemmeland midt i det Norsk bondeland. Vi har rundt 40 dyr som barner kan hilse på. Vi tar imot gruppe til fest og konferanse. Vi specialisere i barne bursdag.. Har også egen kollektsjon av skin klær til cowboyer og utendørs mennesker. Jim tar kurs i boomerang kasting,tre og skinn arbeidt. Hans spille sekkepipe og guitar. Stirling Station er en rusfri zone
Stikkord: Stirling Station Underholdning Skinnklær Event Bursdag Opplevelse Firmafest Arrangement Firmatur Kickof Skinnhatt Skinnbukse Australske.Sekkepipe

Sørlandets Travpark As

Travparkveien 30, 4636 Kristiansand S
Sørlandets Travpark As

Om Sørlandets Travpark

Restauranten har åpent hver løpsdag. Kapasiteten er ca. 450 sitteplasser. Restauranten leies ut kick-off, julebord, møter, bryllup og i det hele tatt til det som måtte passe, og til meget konkurransedyktige priser. Fra 2009 har vi også et helt nytt selskapslokale i tilknytning til restauranten. Vi har også kurs- og konferansefasiliteter til utleie.

Telefon: 38 04 46 66
Telefaks: 38 04 49 60
Bordbestilling: 38 04 46 66

Martin Bolstad

Bergljots Vei 3 A, 0575 Oslo
Treff på: Firmatur

DJ Martin har jobbet som profesjonell DJ i over 15 år og tar alle typer oppdrag inkludert bryllup, julebord og firmafest, i Oslo og Akershus.
Stikkord: Dj Oslo Akershus Firmafest

Bulandsferie

Nordre Gjelsa, 6987 Bulandet
Treff på: Firmatur

Overnatting i rorbu- og sjøhusleiligheter / hytte. Total kapasitet 26-30 personer.
Stikkord: Overnatting Hytter Hytteutleige Rorbu Havferie Opplevelseferie Feriehus Firmatur Møter Kurs Gruppereiser Bulandet Havørnsafari Fisketurer Fiske Båtutleige Kajakk Havlandet Sjøhus Sjøhusleiligheter Rorbuleiligheter Leiligheter Utleie Utleige

Boomfall Sound Mamadou Wane

Smalgangen 30, 0188 Oslo
Treff på: Firmatur

Promotion- Music -Event- Consert - DJ- Artist- Sound- Dance
Stikkord: Promosjon- Event- Konsert - DJ- Artist- Lyd- Dance- Musikk

Mangler bedriften din? Registrer den nå! Det er gratis og uten forpliktelser. Listen viser norske bedrifter registrert i Brønnøysundregistrene, og ikke nødvendigvis bedriftene som du får tilbud fra.