MittOppdrag.no
316,144 bedrifter er nå registrert!
MittOppdrag.no MittOppdrag.no
Registrer oppdrag Registrer bedrift Kontakt oss FAQ Tips en venn Leverandører
  Her er du: Forsiden » Leverandører » Elektriker

Få anbud på 1-2-3!

Spar tid og penger med an­buds­tjenesten MittOppdrag.no!

1. Legg inn oppdraget
2. Motta anbud fra lever­andørene
3. Velg leverandørPartner-annonse:

Tilbakemeldinger fra brukere og kunder:
«Tilbudet var hele 8000 kroner billigere i året enn forsikringsavtalen jeg hadde. Det er utrolig – helt hinsides!» Knut Lie (65) fra Arendal byttet forsikringseslskap gjennom MittOppdrag

«Sammenliknet med den første håndverkeren jeg satte i gang med, sparte jeg minst 30.000 kroner på å bruke MittOppdrag, men viktigst var det å få noen som jeg kunne stole på, både med hensyn til kvalitet, tidsperspektiv og pris. » Helge Krogsbøl (44) fra Oslo

«Etter én e-post var julebordet for bedriften bestilt innenfor budsjettrammen, og jeg hadde brukt maksimum 30 minutter på hele prosessen. Året før brukte jeg mange timer på telefoner, e-poster, søking på internett med mer. » Geir Ove Aalberg (36) fra Trondheim

Søk på Elektriker ga disse treffene:

Elektrosmia Installasjon AS

Trosvikstranda 46/48, 1608 Fredrikstad
Elektrosmia Installasjon AS

Elektriske instalasjoner i bolig,hytter og næringsbygg. Gokjennt for el.kontroll av bygninger. Anerkjente på belysning, energistyringer, styresystemer. Benytter kvalitets materiell og utstyr.
Stikkord: Hyggelige og effektive elektrikere til de fleste formål

Ørjan Aas Pugerud Antenne Teknikk

Rabbersstien 19, 4639 Kristiansand S
Ørjan Aas Pugerud Antenne Teknikk

Elektriker,Elektro,Elektroentreprenør,Data,It,Parabol,Satelitt,Antenner,Tv,Video,Montør,Montering,møbelmontør,kjøkkenmontør
Stikkord: Elektriker Elektro Elektroentreprenør Data It Parabol Satelitt A ntenner Tv Video Montør Montering Møbelmontør Kjøkkenmontør

Fixel - Din Elektriker På Dagen AS

Sinsenveien 51, 0585 Oslo
Fixel - Din Elektriker På Dagen AS

Trenger du en elektriker så fort som mulig? Vi har ledige elektrikere på dagen til store og små oppdrag i Oslo og Akershus.
Vi har også 24 timers vakt alle dager, hele året.
Stikkord: Elektriker oslo Oppdrag Anbud

Dinas Bygg Og Sanitær AS

Eyvind Lyches Vei 23 A, 1338 Sandvika
Dinas Bygg Og Sanitær AS

Dinas Bygg og Sanitær AS er din totalleverandør.Vi totalrenoverer ditt bad, kjøkken, eller hele din bolig dersom dette er ønskelig. Vi stiller med alle nødvendige håndverkere, og følger opp tett gjennom hele prosessen. Kvalitet og service er vårt varemerke, og vi leverer nøkkelferdige prosjekter til avtalt pris og tid.

Vår søsterbedritf Dinas Kjøkken og Gardarobe AS har egen baderom og kjøkken butikk.I vår butikk har vi også etablert et prosjektrom hvor vi planlegger og tegner bad og kjøkken i 3D.

Hvorfor skal du velge Dinas Bygg og Sanitær AS som din leverandør?

Fornøyde kunde
Gratis befaring
Uforpliktende tilbud
Godkjent våtromsbedrift etter BVN - Byggbransjens våtromsnorm
Visuell 3D-tegning av prosjektet som gir god forståelse av ferdig resultat
Våtrom med god kvalitet og fokus på detaljer
Butikk der utstyr vises og blir valgt i samråd med kunden
Dyktig prosjektledelse fra første kontakt til ferdig levert prosjekt
All kontakt med håndtverkere går via prosjektleder
Kvalitet i alle ledd og god service fra alle involverte i prosjektet
Visuelt god framdriftsplan med klar sluttdato
Forholder deg til ett firma og ikke mange enkeltstående firmaer.
På vår referanseside kan du la deg inspirere av arbeider vi har levert. Ta kontakt for en hyggelig prat om ditt prosjekt, så kan vi sammen finne ut hva vi kan gjøre for deg!
Stikkord: Bad Kjøkken Vvs Snekker Murer Flisleger Rehabilitering Butikk Rørlegger Maling

GK ELEKTRO AS

Liamyrane 12, 5132 Nyborg
GK ELEKTRO AS

GK Elektro leverer alt innen elektrotekniske løsninger til privatboliger, borettslag, skoler, sykehus og andre offentlige institusjoner, samt industri, datasenter og alle typer næringsbygg.

Vi er idag etablert med GK Elektro-avdelinger i Bergen, Trondheim, Tromsø, Oslo, Asker, Jessheim, Kongsvinger, Hamar og Moss.
Stikkord: Service Elko Schneider Garo Chint Jordfeilautomat Eaton Moeller Sikringsskap El-bil Ladestasjon Uttak for el-bil Jordfeilbyter Jordfeil

Alex

Kolstadveien 48, 1816 Skiptvet
Alex

Vi driver som entreprenørfirma. Vi kan ta på oss alle oppdrag innen for bygg og industri. Vi ønsker mest av alt gode kunder og lykkelige kunder.
Du vil da bare ha et firma å forholde deg til. Og vi mange ganger gjør hele operasjonene billigere fordi vi tenker helhet ikke stykkvis.
Vi venter på å gjøre deg lykkelig.
Stikkord: Elektro Graving Rørlegging Snekring Murring Flislegging Maling

Elektro-teknikk AS

Storebø, 5392 Storebø
Elektro-teknikk AS

Elektriker for private og bedriftskunder:

Elektro-teknikk AS utfører alle typer oppdrag innen elektrisk installasjon for privat- og bedriftsmarkedet.
Vi tilbyr alt fra installasjon i nye eiendommer til rehabilitering eller oppgradering av eldre anlegg.
Stikkord: Elektriker Elektro Installatør Autorisert installatør Autorisert elektro installatør Skipselektriker Skipselektro Elektro ingeniør Ingeniør Elektriker Bergen Elektriker Austevoll Elektriker Storebø

2h Elektro AS

Labråteveien 6, 1454 Fagerstrand
2h Elektro AS

Vi tilbyr tjenester for deg som trenger elektriker og vi har bred erfaring både på nyinstallasjon (nye boliger, næringseiendom, osv.) og rehabilitering (oppussing av bolig og hytter).

Firmaet er registrert elektroentrepenør og har den godkjenningen og kunnskapen som skal til for at du skal få et trygt og funksjonssikkert anlegg.
Stikkord: Elektroinstallasjon Elektroinstallatør Elektroentrepenør

Solar Norge AS

Valhallaveien, 2050 Jessheim
Solar Norge AS

Sikringen er den ledende kjeden for selvstendige elektroentreprenører. Vi gir medlemmene fordelene av å være i en kjedebedrift uten å gi avkall på navn, særpreg og selvstendighet.

For medlemsbedriftene betyr Sikringen markedsføring og hjelpemidler som forenkler hverdagen til medlemmene og et faglig fellesskap i nettverk og gjennom kompetanse. Sikringen er landsdekkende med 170 medlemmer og 2000 ansatte.


Forretningsidé
Fagkjeden Sikringen skal gi medlemmene økt lønnsomhet gjennom kompetanse og hjelpemidler. Sikringen skal bidra til at "elektrikeren" er synonymet til Sikringen hos en forbruker.

Sikringen er

Sikringen - din elektriker.
Et kjent brand og et stolt team bestående av Norges beste elektrikere.
Stikkord: Elektriker
Raffinert Interiør Taran Sørensen Grønlie

Raffinert Interiør er et interiørarkitektkontor som jobber med prosjekter innenfor privat og offentlig miljø.

* Raffinert Interiør sitt hovedmål er at funksjonaliteten og estetikken skal passe sammen som hånd i hanske. Interiøret fra Raffinert handler om å ivareta muligheter, fremheve et potensial og skape en atmosfære som rammer inn ditt liv.

* Raffinert Interiør utfører oppdrag som fokuserer på design og helhet i offentlige og private miljøer. Møblering, produkter, farger, tapeter, gardiner og spesialdesignede løsninger. Rette og slett stilen / designen i interiøret. Den etterlengtede helheten!

* Raffinert Interiør har erfaring i alt fra store rehabiliteringsprosjekter, barer, resepsjoner, kafeer, bad, kjøkken, kjeller og loft. Raffinert har kontakter og samarbeidspartneren i alle håndverksfagene. Vi samarbeider med meget dyktige møbelsnekkere.

* Raffinert Interiør kan være deres totalleverandør av alle håndverktjenester. Vi kan følge opp byggeprosessen og koordinere denne. Vi kan leverer alle tegnetjenester og alle produkter.


Les mer URL:www.raffinert.no


Vi kommer gjerne til dere på en befaring.

Ingen henvendelser er for store ingen er for små.

Ta kontakt enten på mail eller telefon.


Stikkord: Trender Tilbudsinnhenting Stuemøbler Stue Stoler Stilepoker Spisestuemøbler Spesialproduksjon Spesialinnredninger Spesialdesignede Møbler Spesialdesignede Løsninger Spesialdesignede Sovesofa Soverom Sofaer Sofabord Sofa Smarte Skapsenger Seng Rehabilitering Raffinert Interiør Praktiske Møbler Praktiske

Revalia AS

Maridalsveien 303, 0872 Oslo
Revalia AS

Hei ,

Vi er Revalia AS autorisert elektroinstallatør firma , vår timepris er 565 NOK ink MVA, men for kunde kan vi gjøre fastpris etter befaring.

Vår netside www.revalia.no

Registrert i el. virksomhetregisteret
https://innmelding.dsb.no/elvirksomhetsregisteret/virksomhetinformasjon?8


Mvh,
Revalia AS
Stikkord: Hei Vi er Revalia AS autorisert installatør firma

Seas Spjelkavik Elektro AS

Vasstrandvegen 71, 6011 Ålesund
Treff på: Elektriker

SEAS Spjelkavik Elektro AS har over 60 års bransjeerfaring. (Startet i 1946) Og kan tilby en total leveranse innenfor elektriske installasjoner. (Alt innenfor tele/data/alarmer/overvåkning/belysning/etc
Stikkord: Glamox Nobø Noby Seas Beha Moeller Micromatic Nexans Defa

Elektriker`n Majorstua AS

Svalbardveien 2b, 0375 Oslo
Elektriker`n Majorstua AS

Vi ble etablert i 1991 og er en trygg og god samarbeidspartner for næringslivet og privatpersoner i Oslo og Akershus.
Vi er 11 ansatte og er store nok til å ta større oppdrag og små nok til å ta godt vare på hver enkelt kunde med personlig service.

Vi er veldig opptatt av at du som kunde skal være fornøyd og vi får gode tilbakemeldinger på våre elektrikere hver eneste dag. Vi kommer alltid når vi har lovet og garanterer topp kvalitet og service fra våre elektrikere.

Vi er autorisert elektroentreprenør (sterkstrøm), ekomnettautorisert (svakstrøm) og i tillegg Nemko godkjent el-kontrollør.
Stikkord: Elektriker i Oslo og Akershus

Kjeldal Elektro AS

Sundbysenteret, 3960 Stathelle
Kjeldal Elektro AS

Kjeldal Elektro AS er en autorisert elektro installatør som holder til midt mellom Langesund og Stathelle, i Bamble kommune.

Vi startet i 1989.

Forretningsområdene er: Boliger, industribygg, offentlig virksomhet, industri, butikker, store og små skip. Internkontroll i virksomheter som trenger dette øker stadig.

Vi strekker oss langt for å yte best mulig service til våre kunder.

Tillit er viktig, og vi streber etter å kunne inneha dette hele tiden.

Kjeldal Elektro AS skal være blandt de beste på kvalitet!

Elmast Elektro

Ole Laulos Veg 3, 7088 Heimdal
Treff på: Elektriker

Din elektriker som utfører håndsverkstjenester etter beste kvalitet, hurtig og effektivt. .
Stikkord: Belysning Downlight LED Varmekabel Tilsynsrapport Feilskriv Smart - House Stikkontakter Lysdimmer Lysbryter Elektriker Vifte Bad Installasjon Strøm

Elpros AS

Hallemvegen 20, 7715 Steinkjer
Elpros AS

Elektriker og elektroentreprenør i Steinkjer.
Stikkord: Elektriker Sikringsskap Stikkontakt Lys Led

2 Ponder EL AS

Alf Kristoffersens Vei 6,, 1396 Billingstad, Norway
2 Ponder EL AS

DSB Autorisert installatør
Registrert elinstallatør
ELEKTRIKER – DSB 2015/1224/RØRU
ELEKTROINSTALLATØR – DSB 2015/7399/AKOI

Elektriker for private og bedriftskunder

2 Ponder EL AS utfører alle typer oppdrag innen elektrisk installasjon for privat- og bedriftsmarkedet.

Vi tilbyr alt fra installasjon i nye eiendommer til rehabilitering eller oppgradering av eldre anlegg.
Stikkord: Elektriker Elektro Installatør Autorisert installatør Autorisert elektro installatør Elektro ingeniør Ingeniør Elektriker Ingeniør Electrician Engineer Electrical Ladestasjon Elbillader

Sa-automasjon Svein Arne Nymoen

Votndalsvegen, 3570 Ål
Treff på: Elektriker

Ombygging og feilsøk på automatiserte anlegg industri, landbruk og næreing.
Prosjektering og bygging av automatiserte anlegg.
Programmering og feilsøking på Omron og Mitsubishi PLS
Stikkord: PLS-programmering Ombygging og bygging av styreskap Feilsøk og feilretting på automatiserte anlegg

Scanbygg

Enggata 7, 1721 Sarpsborg
Scanbygg

Renovering av bad

Fr Wangsvik As

Kong Øysteins Gate 24, 8300 Svolvær
Treff på: Elektriker

Fr. Wangsvik AS er et tradisjonsrikt elektrofirma som har drevet el-installasjon i Vågan og omegn siden 1937. Vi har derfor lang og solid erfaring med alle typer el-installasjoner.
Våre referanser har stor spennvidde og gjør at vi besitter en erfaringsbank som er svært verdifull med hensyn til å kunne både prosjektere og utføre alle typer oppdrag:
Stikkord: Elektriker vågan Elektroentreprenør Entreprenør Elektriker lofoten Installasjon Belysning Nybygg Rehabilitering Service Vedlikehold Varmepumper El-proffen El-installasjone Brann- og innbruddsalarmanleg Adgangskontrollanleg Datanettverk Datahjelp Alarm Brann

Kw Elektro AS

Brånåshagen 14, 2019 Skedsmokorset
Kw Elektro AS

BIS Productin Partner AS

Ppn-Regnskap Rjukan Næringspark, 3660 Rjukan
Treff på: Elektriker

BIS Production Partner AS tilbyr totalleveranser innen elektroinstallasjon, ingeniørtjenester og komplett fabrikasjon til teknisk vedlikehold og service avtaler
Stikkord: Produkter og utstyr av kjente merker Som ELKO NOBØ Glamox og Garo

Schinnes Automasjon

Rødstrupesvingen 9, 3320 Vestfossen
Treff på: Elektriker

Jobber rettet mot automasjon. Feilsøking, tavlebygging, programmering, tegne el-skjema
Stikkord: Programmering Tavlebygging Feilsøking El-skjema

Falknor Elektro AS

Dynekilg 7 B, 0569 Oslo
Treff på: Elektriker

Falknor Elektro AS har over 30 års erfaring. Service instilt og setter alltid kunden i fokus.

Lysplan V/simen Johansen

Sigurds Gate 3 A, 0650 Oslo
Treff på: Elektriker

Lang erfaring fra elektro og belysningbransjen.

Tilbyr:
•Prosjektering av belysning for det profesjonelle og private markedet
> fra idê til arbeidstegning.

•Generell teknisk tegning. Elektroplaner, lysplaner, planløsninger etc.
Stikkord: Microstation Relux Dialux Sketch-Up Butikkbelysning Gruppeskift Autocad DAK

Mangler bedriften din? Registrer den nå! Det er gratis og uten forpliktelser. Listen viser norske bedrifter registrert i Brønnøysundregistrene, og ikke nødvendigvis bedriftene som du får tilbud fra.