MittOppdrag.no
316,120 bedrifter er nå registrert!
MittOppdrag.no MittOppdrag.no
Registrer oppdrag Registrer bedrift Kontakt oss FAQ Tips en venn Leverandører
 

Få anbud på 1-2-3!

Spar tid og penger med an­buds­tjenesten MittOppdrag.no!

1. Legg inn oppdraget
2. Motta anbud fra lever­andørene
3. Velg leverandørUltimat Sikkerhet AS

Navn: Ultimat Sikkerhet AS
Adresse: Haneborgveien 24c, 1470 Lørenskog
Telefon: 93000252
Orgnr: 912353133
Bransjer: Vakttjenester
Kommuner: Oslo
Stikkord: Vekter, Ordensvakt, Vakthold, Sikkerhet, Vert, VIP, Områdekontroll, Sentervekter, Parkering, Borrettslag, Transport, Ledsager, Byggeplass, Snømåking, Uttrykning, Festival, Event, Limousine, Fest, Uteliv, Bar, Restaurant, Beskyttelse


Profesjonelt vakthold og vekter selskap som utfører alle typer oppdrag innenfor vakthold og sikkerhet. Geografisk satsingsområde er Oslo og Akershus, men kan også ta på seg oppdrag i hele Norge.
Vi leverer våre tjenester i alle former og størrelser, og skreddersyr etter ethvert behov.


Kart

Siste omtaler:


Flere bedrifter i samme bransje:

Td Gruppen Sikkerhet


TD Gruppen leverer tjenester og varer innen hele speksteret av sikkerhet. Fra enkle boligalarmløsninger, til større ITV installasjoner. Ved hjelp av gode avtaler med leverandører av det riktige utstyret holder TD Gruppen en lav kostnadsprofil for at sikkerhetstiltak skal ha en høyere margin på økonomisk besparelse. TD Gruppens dekningsområde er Østlandet. Hør gjerne med oss om brannsikring til borettslag.

Toma Facility Services AS


Toma Gruppen er en Facility Service leverandør som driver sin virksomhet innen flere forretningsområder: Alt innen Rengjøringstjenester, Kantine/Servering, Forpleining, Sikkerhet og flere andre service tjenester.
Toma Grupppen omsetter for CA 1,5 Milliarder og har over 3200 medarbeidere.
Vår avdeling i Østfold har over 60 ansatte og vi har vårt avdelingskontor i Sarpsborg.
I tillegg til daglig renhold har vi en egen temporær avdeling der vi leverer alt av vedlikeholdstjenester innen vinduspuss,fasadevask, gulvvedlikehold oppskuring og boning, tepperens, byggvask og hovedrengjøring med mer.
vi leverer også mattetjenester og annen rekvisita.

Nor Secure AS


Nor Secure AS ble etablert i 2012 med formål om å tilby de beste og mest kostnadseffektive vektertjenestene i stor-Oslo.

Vår målsetting er å tilfredsstille våre kunders behov for sikkerhet og være best på kundeservice. Vi tilbyr alle mulige vekter- & sikkerhetstjenester herunder stasjonær- og mobilt vakthold, ordensvakttjeneste, arrangementsikring, resepsjonstjeneste, ledsager og VIP tjeneste, videoovervåking med mer. Vi leverer også sikkerhetsutstyr og overvåkingsutstyr. Nor Secure AS er offentlig politigodkjent vaktselskap.

Bsecure AS


B secure AS er en totalleverandør av sikkerhetstjenester og parkeringstjenester.

Bak selskapet står personer med over 10 års erfaring fra bransjen, som dekker alle typer driftsoppdrag. Vår primæroppgavene er kontroll og drift av parkeringsanlegg og utplassering av vektere ved utesteder og sentere, . samt levere markedets beste sikkerhetsløsninger for bedrifter og privat eiendom.

Vi er et av landets få offentlig godkjente vaktselskaper som tilbyr 24 timers drift og kontroll av parkeringsarealer i kombinasjon med en fullverdig vektertjeneste.

Securitas AS


Securitas AS er det eldste og største vaktselskapet i Norge. Vår virksomhet strekker seg helt tilbake til 1929.

I dag har vi vel 4500 vektere ute i samfunnet som registrerer nye trender umiddelbart. Vi har over 40 avdelingskontor i Norge, og er del av et konsern med 295.000 ansatte i 49 land. Vi vet hvilke sikkerhetsløsninger som lønner seg for deg og din bedrift.

Securitas er totalleverandør av vakt- og sikkerhetstjenester. Dette innebærer også leveranse av teknikk innenfor alarm, adgangskontroll og ITV. Vår Securitassentral er en av de nyeste og mest moderne i Europa.