MittOppdrag.no
283,417 bedrifter er nå registrert!
MittOppdrag.no
Registrer oppdrag Registrer bedrift Kontakt oss FAQ Tips en venn Leverandører

Utdrikningslag Vestfold

Spar tid og penger med anbudstjenesten MittOppdrag.no!

1. Legg inn oppdraget
2. Motta anbud fra leverandørene
3. Velg leverandørHer er du: Forsiden » Utdrikningslag » Vestfold

Partner-annonse:

Tilbakemeldinger fra brukere og kunder:
«Jeg veldig glad for at jeg brukte MittOppdrag. Det var meget vellykket. » Elisabeth Høydal (68) fra Vikersund sparte 1500 kroner på et lite advokatoppdrag

«Etter én e-post var julebordet for bedriften bestilt innenfor budsjettrammen, og jeg hadde brukt maksimum 30 minutter på hele prosessen. Året før brukte jeg mange timer på telefoner, e-poster, søking på internett med mer. » Geir Ove Aalberg (36) fra Trondheim

«Vi sparte minst 90.000 kroner. Men i realiteten er besparelsen langt større, ettersom utgifter til det løpende behovet for vedlikehold og produktutvikling ble minimert.» Gründerne Johan Svabø og Stian Grønnern fikk kontakter og billig programmering da de brukte MittOppdrag til å skaffe anbud på applikasjonsarbeid

Søk på Utdrikningslag i Vestfold ga disse treffene:

ACCOMMODATE AS

Balchens Vei 9, 4656 Hamresanden
Vi hjelper deg med dine sosiale arrangement. Etter mer enn 20 års erfaring i bransjen vet vi hvordan en arrangerer et event, bedriftsreise og konferanse!!! Vi er dedikert, annerledes og entusiastisk! Meget sterk på flere destinasjoner i Europa! Prøv oss!
Stikkord: Utvikler av bedriftsreiser Konferanser og events

Accordia

Tomtersvei 3, 1449 Drøbak
Accordia er et enkeltmannsforetak som utfører oppdrag innen foto og videofilming samt disc jockey til private og næringslivet.
Stor kunnskap om egnede lokaler for selskap, kickoff mm i Oslo og Akershus

Skreddersydde løsninger og ulike pakketilbud med musikk og fotografering for bryllup som gir økonomisk forutsigbarhet.

Musikk til julebordet? Sommerfest?
Stikkord: Sommerfest Skoleball 18-års fest 30 års lag 40 års lag 50 års lag 60 års lag Firmajubileum Skolefest Skolejubileum Firmafest Discobursdag Overnatting Selskapslokaler Partytelt Herregård Soloartister Trio Danseband Band Disc jockey DJ Party DJ Catering Mat og drikke
Treff på: Utdrikningslag Vestfold

Min Sjåfør Frode Muri

Boks 302, 1379 Nesbru
Jeg heter Frode Muri.
Gjennom selskapet "Min sjåfør", tilbyr vi trygge privatsjåførtjenester med Jaguar og minibuss.

Vi gjør Norge tryggere. . .
Trygghet, service, comfort og diskresjon.

Unn deg, det ”lille ekstra”:

Min Sjåfør sørger for at bruden kommer standsmessig til kirken, og travle foretningsfolk kommer trygt fram til møter, og avkobling på Aker Brygge.

Vi kjører VIP- medlemmer i Luksusklassen.

Vi "skreddersyr" EVENT/OPPLEVELSER og guide-turer i
fjord og fjell, med bil og minibuss i Norge.
Vi tilbyr våre tjenester på en ordentlig måte.

Så derfor:
"Min Sjåfør", ” trygghet fra dør til dør”
Stikkord: Min Sjåfør Trygghet fra dør til dør
Treff på: Utdrikningslag Vestfold

Madness Events Alberto Henrick Da Silva Costa

Gimleveien 21a, 0266 Oslo

EUROPEAN HELICOPTER CENTER AS

Hangarveien 13, 3241 Sandefjord
European Helicopter Center har lang erfaring innen alle type helikopter oppdrag så som lasteflyving, løfteoppdrag, termografering og linjebefaring, taxiflyving, foto, film, sightseeing, fallskjerm - ingen oppdrag er for store eller små ! Vi er i tillegg nordens ledende skole innenfor utdanning av helikopter piloter.
Stikkord: Helikopter Helikoptertransport Helikoptertur Flyfoto Last Rundflyvning Event Kickoff Fallskjerm Fallskjermdrop

Liseberg

Örgrytevägen, 4022 Göteborg
Sommarparken

Med åk- och upplevelseattraktioner, hundratusentals blommor, mat, dryck och underhållning på scen och teater erbjuder Liseberg något för alla. Nordens största nöje,
helt enkelt!

Visst är arbetsglädjen viktig? Det tycker i alla fall vi. Och var kan arbetet bli roligare än på Liseberg – Nordens största nöje? Hos oss kan du hålla såväl möten och konferenser som produktlanseringar och andra speciella events. Du kan bjuda några få gäster eller fler än du någonsin kunnat drömma om och Liseberg erbjuder restauranger, attraktioner, möteslokaler, shower och till och med tre hotell!
Stikkord: Liseberg Konferanser Aktiviteter Event Hotell Konferanse Firmaturer

Aktiv Norge AS

Postboks 41 Slemdal, 0710 Oslo
Aktiv Norge AS
Drives og eies av tidligere Tomm Murstad skiskole innehavere og har sitt hovedkontor på Frognerseteren Friluftssenter. Selskapet er en fullverdig aktivitetsleverandør, og legger til rette all tenkelig events for bedrifter, organisasjoner og private.


Våre events gir dine ansatte eller foretningsforbindelser en gnist i hverdagen. Har dere utlendinger på besøk, så ta dem heller en tur opp til oss på Frognerseteren, hvor vi ikke bare har Holmenkollens flotteste usikt, men også alt aktivitetsutstyr for å gjøre en dag unik. Deres konferanse kan vi også arrangere med opp til 90 personer med dertil servering av lunsj, middag eller hva dere måtte ønske.Bygg opp positive relasjoner mellom ledelse, ansatte og kunder, for å øke samholdet i bedriften. Vi gleder oss til å ønske dere velkommen til en vinterkveld hos oss, og når snøen smelter tilbyr vi aktiviteter gjennom hele året.Vi holder til på toppen av Oslo’s tak, hvor stemningen er både trollsk og eventyrlig. I forbindelse med våre samarbeidspartnere kan vi også gi dere flotte tilbud på både hotell, restaurant, museum o.l. hos leverandører som holder til ved vårt nedslagsfelt, på Oslo’s beste vestkant. I tillegg bygger vi videre på suksessen fra tidligere sommerleire, for barn og unge i regi av offentlig sektor og private. Under stadig utvikling er konsepter som kan tas i bruk på Frognerseteren Friluftssenter eiendomen.
Stikkord: Aktivitetsarrangør Events Kick-Off Teambuilding / relasjons

Dagali Fjellpark (Dagali Utvikling AS)

Persstulvegen 100, 3580 Dagali
Dagali Fjellpark er et aktivitets- og alpinsenter som tilbyr opplevelser hele året for grupper som firmaturer, skoleturer og utdrikningslag.

Vi spesialiserer oss på grupper som ønsker arrangement og opplevelser utenom det vanlige, der de som ønsker det får være helt for seg selv.

Dagali Fjellpark har et eget alpinsenter, Norges lengste kjelkeløype og airboard, et fantastisk morsomt kjøretøy på snø som vinterfavoritter. Om sommeren byr vi på rafting, juvvandring, paintball og mye annet.

Teambuilding hele året. Vi har egen utleieleilighet, luksuslavvo for mat og overnatting og server deilige retter basert på fjellets råvarer.
Stikkord: Utdrikningslag Skisenter Gruppearrangement Dagali Geilo Helårs Kjelke Airboard Rafting Juving Paintball Teambuilding

Fredrikstad Sjørafting

Åsenveien 14, 1621 Gressvik
Rib Safari og Events.
Stikkord: Rib & Events
Treff på: Utdrikningslag Vestfold

Alpene AS

Darres Gate 20, 0175 Oslo
Siden 1986 har vi spesialisert oss på å skreddersy firmaturer og konferansereiser sommer som vinter til skidestinasjoner verden over. Gjennom disse årene har vi bygget opp en kunnskap rundt dette segmentet som er unik.

Å kombinere jobb med forfriskende uteopplevelser virker motiverende på kunder og samarbeidspartnere. Når byens triste kulisser skiftes ut med vakre henførende fjell, kan fokuset rettes hundre prosent mot reisens egentlige mål, nemlig å pleie dine kunder eller ansatte!

Vi har den nødvendige kunnskapen, erfaringen og de rette kontaktene som skal til for at alpeopplevelsen skal bli hundre prosent vellykket.
Stikkord: Alpene Skireise Firmatur Incentive Event Alpetur
Treff på: Utdrikningslag Vestfold

New Events Da

Ullevålsveien 55, 0171 Oslo
New Events har nylig fusjonert og står i dag med kunnskap, kompetanse og erfaring som gjør oss til ett fullverdig totalproduksjonsbyrå som har evnen og muligheten til å levere det kunden ønsker. Vi i New events tror på stabilitet og effektivitet, i tillegg til å levere best kvalitet fremfor lavest pris.

Vi tar alle type oppdrag innen sceneproduksjon, arrangementer og events, hvor vi dekker alt fra enkel bemanning til store konserter.

* Totalproduksjon, scene, lyd og lys
* Lyd, lys og pyroteknikk
* Faste installasjoner
* Firma events
* Private events
* Artist booking
* Bemanning, bartendere, vakttjenester, servitører m.m
* Konseptutvikling
* Bar og restaurantutvikling
* Medie og miljøstyringssystemer
* Presentasjonsteknikk


Som et resultat av en stadig økende etterspørsel mot våre produkter og tjenester, har New Events fått et meget tett samarbeid med de største aktørene på markedet i Norge, noe som minimaliserer begrensningene for hva vi kan levere. Vårt fokus er kvalitet, god kvalitet og ikke minst RETT kvalitet.

Har dere behov for noen av våre tjenester, eller kan vi være et suplement til eksisterense leverandører?

Vi leverer produkter fra en lang rekke produsenter, bla: Dynacord, Look, SetWear, Flying Pig, Robe, High End, Prolyte, Gerriets, LeMark, Sommer Cable, DHA, Lee, Doughty, Connex, Griven, Swefog, American Audio, American DJ, Elation, LSC, LDR, LightProcessor, Spotlight, AWR, Amptown, Chevin, Pioneer, Ortofon, Fantek, Penn, MSB, Ten 47, Martin Audio, Martin Professionals, Soundcraft, Shure, Lexicon, Meyersound, Denon, Pioneer, Technics, Yamaha, Native Instruments, SMRT, Drawmer, Marshall, Hartke, Korg, Mapex, Marantz, Music Man, Stanton, Takamine, Vox, Jands, Thomas, KEF
Stikkord: Salg Installasjon Utleie Lyd Lys Scener Artister Dj Bar Event Kick-off Action-Marketing Promotering Musikk Markedsføring
Treff på: Utdrikningslag Vestfold

Trek Himalaya

Fantoft,p.Box-1069, Bergen Bergen
Research study sites in Himalayas and study tours on Himalayas.
Stikkord: Himalayan Research
Treff på: Utdrikningslag Vestfold

Kreativ Seilbåtutleie Rønning

Ryllikveien 32 A, 3154 Tolvsrød
Vi arrangerer turer og opplevelser både på sjø og land. Seilregatta med intil 12 identiske First 40.7, searafting med rib, Kajakk og kanoturer, Olabilrace eller aktivitetsløype.
Sommerfest, teambuilding eller bare en fin tur med venner - vi har mer enn 10 års erfaring med mange gode referanser!
Stikkord: Searafting Regatta Seiling Olabil Kajakk Teambuilding Utdrikningslag
Treff på: Utdrikningslag Vestfold

METRO TOURS NORWAY

Øvre Kråkenes 49, 5152 Bønes
elvecruise,temareiser,kroatia,spania,italia,MICE,events,golf,spesialreiser,syden,langtidsferie, vin og mat, slowfood,
Treff på: Utdrikningslag Vestfold

Jungelby AS

Fjordgaten 7, 3125 Tønsberg
bursdagsarrangør
lekeland
Treff på: Utdrikningslag Vestfold

Byggmester Svein Tore Hagen

Slemdalsveien 14, 3748 Siljan
Han hadde ikke kapasitet før etter nyår. Ta kontakt igjen deretter
Treff på: Utdrikningslag Vestfold

Seiling I Hellas Ingve Kjelsrud

Harald Hårfagres gate 2 C, 3116 Tønsberg
Treff på: Utdrikningslag Vestfold

Reiseopplevelser AS

Sofiemyrveien 6a, 1412 Sofiemyr
Reiseopplevelser AS er et firma som har spesialisert seg på reiser for både store og små grupper til hele verden.

Vi har lang erfaring og et stort nettverk av samarbeidspartnere, som kombinert med god planlegging og service sørger for at den enkelte gruppedeltakeren får igjen den beste opplevelsen av selve reisen, hotelloppholdet, bespisningen, lokale arrangement o.l.

Reiseopplevelser AS har over 30-års erfaring fra større reisebyråer i Norge, og er svært opptatt av at alle detaljene i forbindelse med deres reise skal klaffe.

Med topp service, betjener vi kundene døgnet rundt med vår 24-timers servicetelefon. Vi tilbyr også erfarne reiseledere for større grupper hvis dette er ønskelig.

Vårt fremste mål er at en reise som blir arrangert av oss, skal være en minneverdig opplevelse for dere.

Vennligst kontakt oss på telefon
4000 4082 eller send oss en e-post til: post@reiseopplevelser.as.
Treff på: Utdrikningslag Vestfold

Latino Entertainment Jenaro Pacheco Hernandez

Postboks 39, 3211 Sandefjord
Latino Entertainment! Den perfekte partner til ethvert arrangement.

Latin Amerikan musikk, dans og kultur fra "hele" Latin-Amerikan landene!

www.le.mexuz.org
Treff på: Utdrikningslag Vestfold

Comcept

Årrundveien 27, 0588 Oslo
Trådløst Bredbånd til hytter på Blefjell, Flesberg
Fast hyttepris pr år.
Se www.blenett.no
Treff på: Utdrikningslag Vestfold

Kaptein Kamfjord

Rambergveien 21, 3115 Tønsberg
Treff på: Utdrikningslag Vestfold

Ltu Larsen

Tareveien 2, 3218 Sandefjord
Treff på: Utdrikningslag Vestfold

Tandemhopp Fallskjermsenter As

Gamle Ravei 356, 3270 Larvik
Treff på: Utdrikningslag Vestfold

Eventexpress Suzanne Svard

Stavernsveien Balders hage, 3264 Larvik
Treff på: Utdrikningslag Vestfold

Geir Egholm

Dolven, 3267 Larvik

Mangler bedriften din? Registrer den nå! Det er gratis og uten forpliktelser. Listen viser norske bedrifter registrert i Brønnøysundregistrene, og ikke nødvendigvis bedriftene som du får tilbud fra.
 

Begrens bransje:

Utdrikningslag Vis alleStikkord relatert til Utdrikningslag:

Event 54
Bryllup 28
Konferanse 23
Aktiviteter 21
Firmafest 19
Kickoff 17
Kurs 17
Dj 15
Events 14
Opplevelse 14
Underholdning 14
Fest 13