MittOppdrag.no
286,459 bedrifter er nå registrert!
MittOppdrag.no
Registrer oppdrag Registrer bedrift Kontakt oss FAQ Tips en venn Leverandører

Snekker Lørenskog (side 4)

Spar tid og penger med anbudstjenesten MittOppdrag.no!

1. Legg inn oppdraget
2. Motta anbud fra leverandørene
3. Velg leverandørHer er du: Forsiden » Snekker » Akershus » Lørenskog

Tilbakemeldinger fra brukere og kunder:
«Vi sparte minst 90.000 kroner. Men i realiteten er besparelsen langt større, ettersom utgifter til det løpende behovet for vedlikehold og produktutvikling ble minimert.» Gründerne Johan Svabø og Stian Grønnern fikk kontakter og billig programmering da de brukte MittOppdrag til å skaffe anbud på applikasjonsarbeid

«Jeg anbefalte servicemannen til naboen med en gang.» Arno Mong Daastøl fra Kolbotn sparte 6400 kroner på varmepumpeservice gjennom MittOppdrag

«De fleste tilbudene var lavere enn det billigste jeg fikk ved å ringe rundt, så det var bare å velge og vrake.» Supporterklubbleder Thomas Ramstad skaffet billig buss til bortekamp for Kongsvinger-fansen gjennom MittOppdrag

Søk på Snekker i Lørenskog ga disse treffene:

Stil og service J. Schabowski

Gladengveien 15 A, 0661 Oslo
Bedriften driver med byggteneste, som f. eks interør, fliser, maling, snekking m.m.
Kundegruppe: underleverandør til norske byggefirmaer og privatpersoner.

Bedriften dekker stadig voksende behov for byggetjenester i hovedstaden og omegn.
Stikkord: Maling snekking flislegging flytting transport vaktmestertjeneser

Proffpoint AS

Granstangen 18 B, 1051 Oslo
Siste omtale:
Oppdrag: Kjeller: bygge opp vaskerom/bad med fliser på vegger/gulv/legge varmekabler, rive gamle rør/legge opp nytt rør i rør-system, flytte sikringsskap/nye sikringer, legge parkett i gangen. Anbudet så bra ut, detaljert, spesifiserte priser. God greie på det de skulle gjøre, god forklaring underveis. Samme mann gjorde alt el- og rør-arbeid. Flisene på badet måtte legges på nytt/dårlig arbeid. Parkett måtte legges på nytt/høydeforskj 1,5-2cm. Brudd i varmekablene/ oversvømmelse i en bod. De sier at kablene ble målt før flisene ble lagt/har bedt om dok. på dette/sier at de har men jeg får ikke sett det. Har bedt om dok på at de kan utføre el- og rør-arbeid, har etter lang tid fått se el-sertifikat, ikke rør/våtroms-godkjenning. De sier at de har papirene, det er ikke noe problem, men jeg får ikke sett dem. Oppdraget skulle ta 3-4 uker. Etter nesten 4 måneder er de fremdeles ikke ferdig. Mary-Anne Eriksen
Stikkord: Snekker Rørlegger Elektriker Restaurering Byggledelse Varmepumpe Kulde/varme Elektroentreprenør Elektroinstallasjon

Dinas Bygg Og Sanitær AS

Eyvind Lyches Vei 23 A, 1338 Sandvika
Dinas Bygg og Sanitær AS er din totalleverandør.Vi totalrenoverer ditt bad, kjøkken, eller hele din bolig dersom dette er ønskelig. Vi stiller med alle nødvendige håndverkere, og følger opp tett gjennom hele prosessen. Kvalitet og service er vårt varemerke, og vi leverer nøkkelferdige prosjekter til avtalt pris og tid.

Vår søsterbedritf Dinas Kjøkken og Gardarobe AS har egen baderom og kjøkken butikk.I vår butikk har vi også etablert et prosjektrom hvor vi planlegger og tegner bad og kjøkken i 3D.

Hvorfor skal du velge Dinas Bygg og Sanitær AS som din leverandør?

Fornøyde kunde
Gratis befaring
Uforpliktende tilbud
Godkjent våtromsbedrift etter BVN - Byggbransjens våtromsnorm
Visuell 3D-tegning av prosjektet som gir god forståelse av ferdig resultat
Våtrom med god kvalitet og fokus på detaljer
Butikk der utstyr vises og blir valgt i samråd med kunden
Dyktig prosjektledelse fra første kontakt til ferdig levert prosjekt
All kontakt med håndtverkere går via prosjektleder
Kvalitet i alle ledd og god service fra alle involverte i prosjektet
Visuelt god framdriftsplan med klar sluttdato
Forholder deg til ett firma og ikke mange enkeltstående firmaer.
På vår referanseside kan du la deg inspirere av arbeider vi har levert. Ta kontakt for en hyggelig prat om ditt prosjekt, så kan vi sammen finne ut hva vi kan gjøre for deg!
Stikkord: Bad Kjøkken Vvs Snekker Murer Flisleger Rehabilitering Butikk Rørlegger Maling

C Bygg & Eiendom AS

Mosseveien 144, 1172 Oslo
dekekr alt innenfor bygg og eiendom. Renhold,bortkjøring,dødsbo, Flytting, oppussing og bemanning
Stikkord: Renhold Flytting Bortkjøring Dødsbo Oppussing og bemanning

Serviceringen AS

Østre Greåker Vei 58b, 1718 Greåker
Hei.
Vi er et service firma som hovedsaklig driver med renhold av hus og bygninger og varetaxi, men også tar andre oppgaver vi tar jobber innen oppussning. Vi gjør det mest innen renhold, alt fra boning til vanlig hus og kontorvask.
Stikkord: Renhold Varetaxi Boning Kontorvask Husvask Bygningvask Oppusning
Treff på: Snekker Lørenskog

I.m.a. Maler/snekker Service Ibrahim Abdi Mohamoud

Edwin Ruuds Gate 25a, 1807 Askim
slutt det oppdrage
Siste omtale:
jeg er veldig fornøyd med det de har utført.......................................................................................
Stikkord: Adan0045
Treff på: Snekker Lørenskog

Butler Bygg & Vedlikehold

Trehjørnet 13, 2165 Hvam
Butler Bygg & Vedlikehold NUF er en nyregistrert bedrift(2010), men med samme eier og ledelse som tidligere Butler Bygg & Vedlikehold ENK. Grunnet økende og større arbeidsoppgaver så vi oss nødsaget til å omstrukturere enkelpersonforetaket.

Ledelse og den faste stammen av håndverkere er den samme som tidligere. Alle ansatte i bedriften innehar fagbrev innen yrket deres og er "håndplukkede". Daglig leder og eier er utdannet mesterlære tømrer/snekker med 22 års erfaring innen yrket.

Vi innehar stor kompetanse innen tømrer/snekker yrket og holder oss ajour med nye byggeregler, retningslinjer og områder innen utstyr og sikkerhet. Vi har gode kompetente forbindelser innen andre yrker, så vi har mulighet for å levere totalpakker til våre kunder.

Vi utfører små og store oppdrag for både næringsliv og private. Ingen oppgaver er for små og alle blir behandlet med like stor interesse.

Butler Bygg & Vedlikehold utfører nybygg, tilbygg,garasjer, oppussing, rehabilitering, service. I tillegg bygger vi lekehuse, anneks, paviljonger og overbygg til spabad skreddersydd på mål i henhold til deres ønsker.

Vi leier også ut verktøy og utstyr for den som ønsker å gjøre ting selv. Eksempelvis: Gravemaskin,snøfreser, pigghammer/meiselhammer,håndoverfres,slagdrill,batteridriller,dykkertpistoler på gas,spikerpistoler,sirkelsag,bajonettsag,vinkelkutter,boltpistoler og mye mye mer. Alt verktøyet er proff verktøy av meget god kvalitet. Vi har selvsagt også det nødvendige tilbehør og selger festemateriell som selges til fordelaktige priser.

Vi er godkjente montører av piperehabiliteringssystemet HeatFab som selvsagt er Sintef Godkjent. Dette systemet leveres både som nytt foringssystem i eksisterende piper og kan leveres som fullgod pipeløsning i stedet for tradisjonell pipe.

Vi bygger også datarom og har vært med på fler store datarom utbygginger både i Norge og utlandet. (Sertifisert Remtech montør). Her er vi ansvarlige for det bygningsmessige som vegger, datagulv, dørmontasjer osv.

Både ledelse og håndverkere i bedriften har samme mål, nemlig 100% fornøyde kunder.

Vi kommer gjerne på en gratis og uforpliktende befaring for å hjelpe deg å oppfylle dine drømmer. Ta gjerne kontakt om dere ønsker referanser
Stikkord: Graving Entrepenør Maler Tømrer Snekker Tapetserer Takarbeid Glass Vinduer Dører Utleie Maskiner Utstyr Stillas Gartner Hage Steinlegging

Folk er Folk Arbeid

Fundingrudveien 42, 1450 Nesoddtangen
Folk er Folk Arbeid

- HageryddingVi tar hagen din i en fei og klipper gjerne gresset i sommer
- HåndtverkereOppussing, renovering, maling, flislegging, snekkertjenester, m.m.Spør oss om vi har ekspertisen du trenger til markedets beste pris.
-Trappevask
- TransportStore og mellomstore varebiler til flytting og bortkjøring
Stikkord: Svarte priser / Hvitt Arbeid

APS Invest

Gaupåsveien 265, 5265 Ytre Arna
Velkommen i APS INVEST - med oss vil du motta den høyeste kvalitet til en rimelig pris. Sjekk oss!

Vi er et selskap med flere års erfaring i det norske byggemarkedet. Vi tar prosjekter i Oslo og Bergen område.

I det siste årene vi har utført mange prosjekter slik tilbygg, innvendig og utvendig oppussingen og totalrenoveringen av hus, leiligheter og kontorer. Vi har to separate avdelingen spesjaliserer seg på renovering av bad og kjøkken.

For å opprettholde den høyeste nivået av tjenesten vår, ansetter vi bare håndverkere med mange års erfaring i byggebransjen. Vi samarbeider med sertifisert rørlegger, elektriker og membranlegger. De har alt av nødvendig sertifikater (Sentral godkjenning, våtromsertifikat og mesterbrev), så vi kan ta hele stor og små prosjekter.

Vi tilbyr lave timepriser, eller rimelige fastpriser inkl. materialer.

Vi er glade for å møtes på uforpliktende befaringen med deg. Ring oss for bestiling av befaring, det er kostnandsfri!

Mange referanser fra siste prosjekter kan sende via e-post hvis interessert
Stikkord: Snekker Håndverker Maler Murer Flislegger Flislegging Gulvlegger Entreprenør
Treff på: Snekker Lørenskog

Gran Consult AS

Rønningvegen 5, 2070 Råholt
Gran Consult AS er et selskap som siden 2002 i stor grad har utført blikk- og taktekkertjenester, salg og montering av stålhaller samt forskjellige typer av snekring og montasje.
Stikkord: Stålhall Tak Montasje

AX4 (AltAvAltArbeid) A/S

Mosseveien 144, 1172 Oslo
Flytting, pakking,vasking, pianoflytting, snekker,handyman, vaktmestertjenester, maling, transport, ....AltAvAltArbeid! Vi Er service innstilte, effektive, problemløsere, billigst og best. www.AX4.no TLF: 21 04 21 21
Stikkord: Billigst Best Mest Effektive Flytting Transport Snekker Maling.

Ula Gruppen AS

Kongsvingervegen 1785, 2160 Vormsund
Siste omtale:
Veldig tilgjengelig kontaktperson, dyktige og systematiserte arbeidere som gjorde jobben så ordentlig og raskt de kunne. Prisen ble veldig bra - som avtalt på forhånd.

En meget seriøs aktør.
Stikkord: Bygg Mur Flis VVS Hus Hytte Garasje

STA

Lystad Vestre, 2040 Kløfta
Raskt tilbud og gjennomføring, håndverkere med lang erfaring i Norge og distriktet: Snekkere, murere mm, gode referanser fra distriktet. Garasjer, belegningsstein, verandaer, etterisolering osv.
Stikkord: Rimelig Garasjer Garasje Veranda Etterisolering Tilbygg VerandaMuring Murere Snekkere Snekring Fastpris Belegningsttein Ullensaker Skedsmo Eidsvoll Dal Maura Frogner

Mg Renhold Og Maler Service

Knardalveien 4, 1455 Nordre Frogn
MG renhold & Maler Service, kan tilby div innen vedlikeholds arbeid, rehabilitering og renhold.
• Snekker arbeid
• Maling
• Flislegging
• Bortkjøring av søppel
• Montering
• Vaktmestertjeneste
• Graffiti fjerning/ tagg.
• Fasadevask/ vinduspuss
• Flyttevask
• Hovedrengjøring
• Skuring og boning

Ta kontakt for en gratis befaring!

Bl Bygg Norway AS

St Halvards Gate 39, 0192 Oslo

EURO-MAL AS

Nedre Hagaveg Svingstad, 2150 Årnes
Stikkord: Snekker Maler Flislegging Gulvlegging Gulvsliping Gulvstøp
Treff på: Snekker Lørenskog

DD PARKETT

Høvikveien 1, 1363 Høvik
DD PARKETT driver med montering av alle typer tregulv, samt listverk, gerikter, utforinger. Vi er en av de mest annerkjente underentreprenør i Oslo/Akershus/Østfold området. Vi påtar oss både små og store oppdrag og samarbeider med de største tregulvleverandører, entreprenørselskaper, samt offentlige og private kunder. Alle våre ansatte har mange års erfaring og kjenner til og jobber etter alle krav og forskrifter nødvendige for å utføre sine arbeider i henhold til kundens forventninger. Vi har strenge HMS rutiner og Internkontrollsystem, noe som gjør at du som kunde kan være sikker på at vi gjør jobben vår problemfritt!
Stikkord: Parkett Tregulv Industrigulv Montering Utforinger Listverk Gerikter Sliping Oljebehandling
Treff på: Snekker Lørenskog

Titan Dritan Prifti

Lindebergåsen 60c, 1068 Oslo
renovering og konstruering av ditt hus,vi bygger det du vil til en rimelig pris,
Stikkord: Sneekerarbeid Gulv Parkett Laminat Fliser Male Gipsi Sparkle Fasade Garasjer
Treff på: Snekker Lørenskog

Hansen Bygg

Hansteens Gt 5, 0253 Oslo
Bygg enteprenør.Leverer alle fag
Stikkord: Rehab Tillbygg Garasjer Gravearbeider.Betong arbeid.
Treff på: Snekker Lørenskog

Larsen Multijobb

Dyrefaret 24, 3470 Slemmestad
Pålitelig og pliktoppfyllende. Utfører arbeid til avtalt pris eller timepris.
Treff på: Snekker Lørenskog

Uscinas Byggeservice

Krokliveien 10, 0584 Oslo
Malermesterene i Oslo, Akershus og Østfold. Vi har i felleskap 10 års erfaring Vi er 3 malermestere. Tradisjonelt maler og gulvarbeide. Rehabiliteringer og store prosjekter. Vi utfører arbeide for privat og næring. En rekke ansatte malere og gulvleggere med lang erfaring fra bygg, Rehabilitering og serviceoppdrag
Stikkord: Til byggverk
Treff på: Snekker Lørenskog

Alt Innen Bygg Og Anlegg

Pb.9004 Grønland, 0135 Oslo
Utfører alt inne tømmer og snekker arbeid
Stikkord: Tømrer Snekker Maler
Treff på: Snekker Lørenskog

1dayservice

Rudvegen3a, 2005 Realingen

Jeg utfører alt arbeid innen flislegging, muring, maling, snekring ,Tak renovering(evt. nytt tak)Tapetsering,Legging av nytt gulv(dvs alt innen renovering), kjøkkenmontering, og alt tenkelig forefallende arbeid.
Jeg snakker engelsk svært godt.
Jeg påtar meg arbeid innen en radius på 50 km fra Oslo.

Mine tidligere oppdragsgivere er meget fornøyde med arbeidet mitt, og jeg oppgir gjerne referanser.
Stikkord: Snekker flislegger maler
Treff på: Snekker Lørenskog

euro taksenter

Kristian Iv Vei 58, 3300 Hokksund
taktekking og snekker tjenster
Stikkord: Taktekking og blikkenslagerarbeidet
Treff på: Snekker Lørenskog

Nordin Maling Og Byggservice AS

haugesgate 104, 3000 Drammen
Veletablert firma som har eksistert i drammen i noen år. Driver total renovering(maling,snekkring tapetsering,gulvlegging etc)Utføres av fagfolk.Sentralt godkjent firma .vatromssertifikater.
Stikkord: Total renovering(maling snakkring tapetsering Gulvlegging etc)

Mangler bedriften din? Registrer den nå! Det er gratis og uten forpliktelser. Listen viser norske bedrifter registrert i Brønnøysundregistrene, og ikke nødvendigvis bedriftene som du får tilbud fra.
 

Begrens bransje:

Snekker Vis alle

Begrens område:

Lørenskog Vis alle
Finstadjordet 7
Fjellhamar 41
Kurland 7
Nordbyhagen 1
Rasta 30

Bransjer relatert til Snekker:

Tømrer 15069
Boligbygging 14032
Renovering av bad 1149
Flislegging 978
Maler 907
Entreprenør 895
Betongarbeid 777
Murer 733
Gulvlegging 719
Restaurering 681
Taktekker 663
Riving 538

Stikkord relatert til Snekker:

Maling 55
Rehabilitering 53
Nybygg 50
Tilbygg 50
Oppussing 46
Bad 32
Tak 27
Dører 26
Bygg 22
Vinduer 22
Kjøkken 21
Renovering 20