MittOppdrag.no
278,152 bedrifter er nå registrert!
MittOppdrag.no
Registrer oppdrag Registrer bedrift Kontakt oss FAQ Tips en venn Leverandører

Godstransport Bergen

Spar tid og penger med anbudstjenesten MittOppdrag.no!

1. Legg inn oppdraget
2. Motta anbud fra leverandørene
3. Velg leverandørHer er du: Forsiden » Godstransport » Hordaland » Bergen

Partner-annonse:

Tilbakemeldinger fra brukere og kunder:
«Jeg fikk mange svar på kort tid og valgte det billigste tilbudet. Pristilbudene varierte fra 5000 til 25.000 kroner.» Jannicke Synnøve Rantanen brukte MittOppdrag da hun skulle flytte fra Nordland til Oslo

«Jeg anbefalte servicemannen til naboen med en gang.» Arno Mong Daastøl fra Kolbotn sparte 6400 kroner på varmepumpeservice gjennom MittOppdrag

«Jeg vil bruke MittOppdrag igjen dersom jeg skulle trenge å få utført tjenester, og jeg har anbefalt tjenesten til venner. » Sissel Åkre (67) fra Bærum sparte 1500 kroner på flytteoppdrag

Søk på Godstransport i Bergen ga disse treffene:

SEE Norge AS

Høgløkka 13, 3430 Spikkestad
SEE Norge - Ditt flyttebyrå i Norge!

SEE Norge er et bærekraftig flyttebyrå og arbeidsplass med ett mål: Å få kunden til å være fornøyd før, under og etter flytteprosessen.

Våre verdier er: Personlig - Punktlig - Proaktiv - Pålitelig – Prisgunstig

SEE Norge er et komplett flyttebyrå. Vi har lang erfaring i bransjen og innehar kompetanse, utstyr og personell til å tilby alt fra fullstendige flyttinger til individuelle flytterelaterte tjenester.

I tillegg til tradisjonell flytting har vi også et verksted hvor vi restaurerer maskiner, møbler og andre gjenstander, vi har romslige lagerlokaler for kort - og langtidsoppbevaring og vi lanserer en ny nettbutikkløsning hvor vi blant annet vil selge redskaper, emballasje, stropper og andre nyttige "flyttegreier".

Vi har lokaler på Spikkestad og i Hof, og tilbyr våre tjenester i hele Norge fra Lindesnes til Nordkapp. Vi arrangerer og utfører imidlertid også flytting og transport til og fra utlandet, så dersom du er usikker på om vi kan gjøre noe for deg vil det beste være å sende oss en uforpliktende forespørsel.

TA KONTAKT I DAG!!

Noen av omtalene vi har fått fra våre kunder:

En takk til Norges beste og mest serviceinnstilte flyttebyrå, som flyttet våre eiendeler fra Asker i Akershus, til Harestua i Oppland. Massevis av store møbler, mengder av tunge bok-kasser, uhåndterlige hagemøbler og mye, mye annet. To turer måtte til og strekningen er lang. Men gutta var blide, hyggelige og effektive hele tiden. Vi er så glad for at vi fant nettopp dette flyttefirmaet. Samme firma vasket huset i Asker til like stor tilfredsstillelse for oss, det ble skinnende rent. En fornøyelse å se, aldri har det huset vært renere enn nå.
Anbefales til alle som skal flytte eller trenger flyttevask. Strålende arbeide! Lisbeth og Trond
Dato: 02.12.2012

Takk for god service og vel gjennomført oppdrag. Anbefalningen fra naboen viste seg å stemme og vi har ingen problemer med å anbefale deg videre. God helg!
Dato: 16.11.2012

Fantastisk bra utfört jobb, fantastisk service, fantastisk dyktig og hyggelig personale, fantastisk pris!
Jeg kan varmt anbefale SEE Norge om man vil ha det beste flyttebyrået på markedet!
WP/Stockholm Dato: 27.09.2012

Anbefales! Punktlige, rimelige, hyggelige og serviceinnstilte utenom det vanlige. Vi brukte dem til flytting av møbler fra Oslo til Asker. Oppdraget var i utgangspunktet å flytte store møbler, fordi vi hadde tatt endel selv. De tok allikevel med seg mange småting som jeg hadde glemt å ta med i oppdraget (f.eks. bilder, lamper, planter osv.)på eget initiativ. Tok godt vare på møblene. Det eneste vi angrer på er at vi ikke brukte dem til hele flytteoppdraget :-) Neste gang ringer vi dem først! Dato: 26.09.2012

Kjempefornøyd!
Vi fikk fraktet et kjøkken fra Oslo til Halden, og måtte bare ta av oss hatten for at de fikk plass til ALT i en kjøring, for at de var presise og for utrolig positiv og god service. Anbefales både på pris og service! - og vi vil absolutt benytte de igjen ved senere behov. Dato: 19.09.2012

Benyttet SEE Norge til flytting fra vår leilighet til enebolig. På tross av utfordrende fremkommelighet og smal trappeoppgang ble jobben utført til vår fulle tilfredstillelse. Firmaet er meget serviceinnstilt og gjorde det lille ekstra som skiller fra ok service til meget bra.
Har ingen problemer med å anbefale gutta videre til andre og kommer definitivt til å benytte de samme ved en senere anledning.
Halvor Dato: 23.08.2012

Jeg har brukt selskapet til kjøring av flyttelasset fra Arendal til Oslo. Veldig ryddig og punktlig utført oppdrag. Dessuten fikk jeg bra fastpris for hele oppdraget (mye billigere enn alle andre jeg fikk anbud av). Det var god service fra første stund og frem til flyttelasset var levert. Etterpå brukte jeg firmaet på en jobb i Oslo og var veldig fornøyd med resultatet. Jeg skal garantert bruke dem igjen. Anbefales!
Dato: 13.08.2012

Veldig hyggelig. Han kom helt presis og kjørte to sofaer til Stavern ihh. til
Stikkord: Flytting Drammen Flytting Asker Flytting Larvik Flytting Moss Flytting Kongsberg Flytting Tønsberg Flytting Flytting Oslo Pris flytting Pianotransport Flytte piano Flyttefirma Flytteforsikring Flytting Akershus Flyttevask Rimelig flytting Flytting utlandet Flyttebyrå Flyttetjenester Flytting Buskerud Flytting Røyken Flyttebyrå Drammen Flyttebyrå Spikkestad Flyttebyrå Buskerud Flyttebyrå Oslo

Mats Velle Frøyen

Lønneveien 6, 1053 Oslo
Transport hver natt hele året begge veier mellom Oslo -Kristiansand og Stavanger.
Fra 01.01.14 linjebiler til Bergen og Trondheim hver natt også.
Løsninger over hele landet !
Siste omtale:
God service, kom til avtalt tid, leverte til avtalt tid og holdt den prisen vi var blitt enige om. En god telefonsamtale hvor jeg fikk inntrykk av at målet var å komme frem til en løsning som var god for begge parter.
Stikkord: Transport Oslo Kristiansand Stavanger Flyttebyrå
Treff på: Godstransport Bergen

Nordlænningen - Flytting Og Autoservice

Lanes, 9130 Hansnes
Har drevet med vare-flyttetransport i ca.25 år.Tar oppdrag over hele landet.Bil med hel sideåpning og lift.Volum 43m3.Har godstransportløyve.Håper på flere fornøyde kunder.
Treff på: Godstransport Bergen

TORE AUNE TRANSPORT

Saxenborg Alle 3, 1745 Trondheim
Siste omtale:
Grei kommunikasjon, best på pris og leverte til avtalt tid og sted. Eneste å trekke på var at fasttelefonnummeret som ble oppgitt ikke var i bruk, men var å treffe på søkbart mob.nummer. Anbefales.
Treff på: Godstransport Bergen

Reidars Varetaxi Reidar Nilsen

Raveien 266, 3184 Borre
Treff på: Godstransport Bergen

Bmv Holding

Strangaten 197, 5525 Haugesund

Leirvik Varetaxi Paul Dag Nordhus

Vinkelen 11 A, 5416 Stord
Vi er et lite flytte og transportfirma med tilhold på Stord i Hordaland. Vi driver stykkgodskjøring på Vestlandet og flyttekjøring over hele Norden. Bilparken vår er ny og moderne,--6 stk Scania skapbiler på 50 m3, alle bilene har bakløfter, sideåpning og helluftfjæring.I tillegg har vi 4 varebiler fra 5 til 19 M3. Vi har lang erfaring med flytting, i over 30 år har vi holdt på.Vi ordner pakking , flytting og forsikring. Prøv oss -- vi kan flytting.
Stikkord: Flyttebyrå Budbiler Stykkgods Ekspress.

Salma Transport

Erling Michelsens Vei 19h, 1061 Oslo
SALMA TRANSPORT ER ET FLYTTEBYRÅ MED BASE I OSLO,VI PÅTAR OSS FLYTTING FOR DET OFFENTLIGE ,BEDRIFTER OG PRIVAT.
SALMA SAMARBEIDER MED ANDRE FLYTTEBYRÅER OG TRANSPORTØRER SÅNN AT VI KAN LØSE ALLE TENKLIGE OPPDRAG OVER HELE LANDET ,OG I EUROPA.
VI HAR KONKURANSEDYKTIGE PRISER,VI ER FORSKIKTIGE MED DITT FLYTTEGODS OG UTFØRER JOBBEN MED ET SMIL.
VÅRT FOKUS ER KUNDENS BEHOV OG ØNSKER ,VÅR BESTE MERKEDSFØRING ER FORNØYDE KUNDER
Siste omtale:
Brukte firmaet til flytting mellom to kontorlokaler. Møtte til avtalt tid og utførte jobben akkurat som vi ønsket. Imøtekommende flyttefolk og pålitelig firma. Anbefales både for jobben som gjøres og prismessig!
Stikkord: Flytting Flyttevask Kontorflytting Pianoflytting Bortkjøring av søppel

GJEMBLE TRANSPORT

Blåbærveien 1, 7600 Levanger
Vi utfører allsidig gods og varetransport-tjenester, primært flytting, flytteservice, d.v.s pakking, rydde / flyttevask, til rimelige priser, punktlig og effektiv, god service.
--------------------------------------------
All last og gods er forsikret under transport, ved event.skade, eller uhell, etter takst inntil kr 400 000.
--------------------------------------------Utfører allsidig varetransport, privat / offentlig / flyttetjenester, bud og transport-tjenester til bygg og anleggsbransjen, isolasjon - glava - isopor etc.

Transport av båt, inntil ca 30 fot, 2,7 tonn, arb.brakker m/uten hjulgang, persjonbiler o.l.
--------------------------------------------Disponerer flere lukket skapbiler,last volum ca 35 m3 ( Eur 16 paller)+ lukket henger, ca 20 m3, total volum bil + henger(flyttelass o.l) ca 55 m3.

Videre disp. åpen trippel boggi båt-tilhenger, + lukket varebil, last volum ca 6,5 m3, åpen trippelboggi transporthengere til frakt av båt,inntil 30 fot, max last 2,700 kg, og biler, max last 2 stk. persjonbiler, inntil 2700 kg.
--------------------------------------------
Og trenger du flyttevask, rundvask etter utflytting, utfører vi også det, med kvalitetsgaranti, dyktige medhjelpere, punktlig, rimelig, og effektiv !

P.S - denne tjenesten utføres primært region midt-Norge.
--------------------------------------------

Transport- flyttetjenester, utføres over hele landet, Scandinavia forøvrig.

Vi er kjent for å ha god service, punktlig, rimelig og effektiv, erfarne dyktige medhjelpere (bærehjelpere)

Ta kontakt, og vi gir deg eit godt tilbud til deg som seriøs oppdragsgiver- små og store oppdag, etter dine behov og ønsker.

Kun seriøse henvendelser!

På forhånd takk !
-------------------------
Tlf - 975 28 502.
-----------------

M.v.h
Gjemble Transport.
Flytteservice.
Siste omtale:
Vi leide bil m/ sjåfør fra Gjemble Transport og er veldig fornøyd med alt. Sjåfør kom 15 min etter avtalt tid pga trafikk men ringte å ga beskjed på forhånd. En hyggelig sjåfør som var klar på hvilken rekkefølge han ville ha ting i bilen som gjorde at det gikk raskt og effektivt å laste inn. Lasten kom trygt og raskt frem uten skader til avtalt tid.
Veldig bra anbud med alt innhold på stell der bl.a fullstendig budsjett, forsikring og kjørelengde + regler for hviletid sjåfør var godt beskrevet og lett leselig oppsatt.
Bedriften lå godt under de andre anbudene vi fikk i pris og kan anbefales sterkt til andre.
Vi fikk og raskt svar og god kommunikasjon underveis.
Stikkord: Flyttebyrå Flytting Transport Bud Lagring Pakking Renhold Flyttevask Nedvask Rundvask Trappevask

SørVest Flytting

Postboks 2027, 4095 Stavanger
Kvalitet og sikkerhet er viktig.
Vi er et firma som holder til i stavanger, men vi tar oppdrag over hele Norge.
Vi tar i mot alt av utfordringer, hvor og når som helst.
Vi driver hovedsaklig med flyttetjenester men tar også transport oppdrag og flyttevask
Vi følger Norske lover og regler.
Stikkord: Flytting Transport Bud tjenester Varetaxi
Treff på: Godstransport Bergen

Norsk Transportservice Mhamed Naoum

Haugerudveien 28, 0674 Oslo
Bud - Vare - Vare Taxi - Flytting - Langtransport
Siste omtale:
Brukte Norsk Transportservice til Flytting fra Oslo til Trondheim. De kom til avtalt tid. Meget service innstilte og dyktige. De vasket og ryddet. Ble Veldig rent og pent. De kastet all søppel og prisen var rimelig. De er å anbefale på det sterkeste. Bilene de har er nye og God plass.
Jan H Karlsen
Stikkord: Bud Vare Vare taxi Flytting Rydding Langtransport

Doffen Holding as

Postboks 48, 7358 Børsa
VELKOMMEN TIL LEIMEG.no

TILHENGERUTLEIE OG VAREBILUTLEIE:

Booking: 900 34 555 eller post@leimeg.no


Leimeg.no Tilhengerutleie:
Hovedkontor i Trondheim
Avdeling i Orkanger
Avdeling i Frosta
Vi leverer henger innen for Malvik Kommune, Melhus Kommne, Orkdal Kommune, Heimdal (Trondheim Kommune) og Tilhørende kommuner.

Firma:
Vi leverer tilhgner på din arbeidsplass uten ekstra konstand, be om fakturaavtale for bedrift i dag!

Privat:
Vi leverer også tilhenger hjem til deg mot et lite tillegg i prisen, ring oss i dag og be om et tilbud.
Stikkord: Tilhengerutleie Varebilutleie Tilhenger Flytting
Treff på: Godstransport Bergen

Dalane Transportservice Anita Nesvåg

Skrettingvegen 75, 4360 Varhaug
Godstransport,
Stikkord: Godtransport
Treff på: Godstransport Bergen

Midtgård Transport AS

Postboks 89, 8251 Rognan
Midtgård Transport As er idag et moderne og effektivt transportverktøy for mange store og små kunder i inn og utland.
Stikkord: Transport Flyttetransport Varmeregulert transport Stykkgods Partilass Flistransport
Treff på: Godstransport Bergen

MANN TIL LEIE

Rugdeberget 6, 1266 Oslo
Din ,, Mann til leie’’ ekte Håndverker ønsker deg Velkommen som kunde hos oss. Vi er en hyggelig, og konkurransedyktig bedrift som er på starten. Vi tilbyr en god del gunstige priser for eldre. Her kommer Du til å spare mye penger istedenfor å bruke store firmaer i tillegget føler Du deg trygt og godt. Vi tar alt innen håndverkertjenester vaktmester tjenester, fra en lekkende kran, flytte stikkontakt, sette opp en hylle, vedlikehold og reparasjoner, rake løv, plenklipping, til og med store utfordringer, samt husarbeid, alt som menn skulle ordne hjemme, med mer’’, ellers det finnes ingen jobb som vi ikke er i stand til å gjøre. Vi kommer til avtalt tid og rydder når vi går.

KONTAKT: 479 80 471

oslo.handverker@gmail.com
Stikkord: Bud bil Levering Transport Spedisjon Bil utleie Varebil Bat frakt
Treff på: Godstransport Bergen

VEST RENS

Sveogate.63.A, 5550 Sveio
transport. Levering av alt mulige varer, store og små.
Kan kjøre langt hvis det er behov for det.
Treff på: Godstransport Bergen

Jamshid Djuraev

Maridalsveien 144 B, 0461 Oslo
Treff på: Godstransport Bergen

A. Rogers Flytteservice As

Asperudlia 59, 1258 Oslo
Stikkord: Flyttebyrå
Treff på: Godstransport Bergen

Ii Motransport Nuf

Madlaveien 24, 4008 Stavanger
Treff på: Godstransport Bergen

Jobb for Alle

Trondheimsveien 74, 2050 Jessheim
Treff på: Godstransport Bergen

Odd Martin Hagen

Engemoveien 25, 3340 Åmot
Treff på: Godstransport Bergen

Blomvågnes Annlegg & Eigendom AS

Arsettunet 16, 5337 Rong

SP ALT SERVICE

Asheimveien 114, 4318 Sandnes
Alt Bygg, web, rengjøring, båt og bil tjenester.
Stikkord: Bygg Mur Rengjøring Båtverksted Web progremmering Logo

Scan-Iberica A/S

Spurvestien 3, 3189 Horten
Scan Iberica A/S

Din totalleverandør av transporttjenester inn- og utland.
Faste linjebiler på Europa hver uke!

UTLAND:
Norge – Tyskland – Frankrike – Italia – Spania – Portugal

NORGE:
Oslo - Kristiansand - Stavanger - Haugesund - Bergen - Trondheim

Scan Iberica A/S utfører alle typer Transportoppdrag:
Pallegods,Stykkgods,Møbeltransport,Flyttegods,Industrigods,Biltransport,Verftsgods, Skipsgods,ADR gods.

Scan Iberica A/S utfører også ekspress på Europa for bedriftsmarkedet.

Velkommen til Scan Iberica A/S din transportør på Europa.
Stikkord: Transport Godstransport Flytte Flyttebil

Bergen Transport&Utleie

Eidsvågveien 27, 5876 Bergen
Vi har lang erfaring innen transport
Stikkord: Transport Utleie Trafikk avvikling m.m.

Mangler bedriften din? Registrer den nå! Det er gratis og uten forpliktelser. Listen viser norske bedrifter registrert i Brønnøysundregistrene, og ikke nødvendigvis bedriftene som du får tilbud fra.
 

Begrens bransje:

Godstransport Vis alle


Bransjer relatert til Godstransport:

Flytting 2799
Budtjenester 2276
Varetaxi 2214
Boligbygging 150
Rengjøring 132
Vaktmester 127
Maskinentreprenør 121
Snekker 121
Maler 118
Vindusvask 114
Tømrer 111
Betongarbeid 109

Stikkord relatert til Godstransport:

Flyttebyrå 1941
Transport 106
Budbil 28
Bud 18
Lagring 13
Varebil 12
Renhold 11
Distribusjon 10
Flyttevask 10
Varetransport 10
Ekspress 9
Pakking 9