MittOppdrag.no
286,435 bedrifter er nå registrert!
MittOppdrag.no
Registrer oppdrag Registrer bedrift Kontakt oss FAQ Tips en venn Leverandører

Godstransport Bergen

Spar tid og penger med anbudstjenesten MittOppdrag.no!

1. Legg inn oppdraget
2. Motta anbud fra leverandørene
3. Velg leverandørHer er du: Forsiden » Godstransport » Hordaland » Bergen

Partner-annonse:

Tilbakemeldinger fra brukere og kunder:
«Jeg vil bruke MittOppdrag igjen dersom jeg skulle trenge å få utført tjenester, og jeg har anbefalt tjenesten til venner. » Sissel Åkre (67) fra Bærum sparte 1500 kroner på flytteoppdrag

«Vi vil definitivt anbefale MittOppdrag for andre. Det kunne fort endt med nedleggelse av bedriften hvis det ikke hadde vært for en slik anbudstjeneste.» Viktor Olstad (19) i FOGH Invest engasjerte billig regnskapsfører

«Vi sparte minst 90.000 kroner. Men i realiteten er besparelsen langt større, ettersom utgifter til det løpende behovet for vedlikehold og produktutvikling ble minimert.» Gründerne Johan Svabø og Stian Grønnern fikk kontakter og billig programmering da de brukte MittOppdrag til å skaffe anbud på applikasjonsarbeid

Søk på Godstransport i Bergen ga disse treffene:

SEE Norge AS

Høgløkka 13, 3430 Spikkestad
SEE Norge - Ditt flyttebyrå i Norge!

SEE Norge AS er et bærekraftig flyttebyrå og arbeidsplass med ett mål: Å få kunden til å være fornøyd før, under og etter flytteprosessen.

Våre verdier er: Personlig - Punktlig - Proaktiv - Pålitelig – Prisgunstig

SEE Norge AS er et komplett flyttebyrå. Vi har lang erfaring i bransjen og innehar kompetanse, utstyr og personell til å tilby alt fra fullstendige flyttinger til individuelle flytterelaterte tjenester.

Vi tilbyr alt fra flytting, transport, pakking, vasking og lagring.

Vi holder til på Spikkestad og tilbyr våre tjenester i hele Norge fra Lindesnes i sør til Nordkapp i nord. Vi arrangerer og utfører imidlertid også flytting og transport til og fra utlandet, så dersom du er usikker på om vi kan gjøre noe for deg vil det beste være å sende oss en uforpliktende forespørsel.

TA KONTAKT I DAG!!

Noen av omtalene vi har fått fra våre kunder:

En takk til Norges beste og mest serviceinnstilte flyttebyrå, som flyttet våre eiendeler fra Asker i Akershus, til Harestua i Oppland. Massevis av store møbler, mengder av tunge bok-kasser, uhåndterlige hagemøbler og mye, mye annet. To turer måtte til og strekningen er lang. Men gutta var blide, hyggelige og effektive hele tiden. Vi er så glad for at vi fant nettopp dette flyttefirmaet. Samme firma vasket huset i Asker til like stor tilfredsstillelse for oss, det ble skinnende rent. En fornøyelse å se, aldri har det huset vært renere enn nå.
Anbefales til alle som skal flytte eller trenger flyttevask. Strålende arbeide! Lisbeth og Trond
Dato: 02.12.2012

Takk for god service og vel gjennomført oppdrag. Anbefalningen fra naboen viste seg å stemme og vi har ingen problemer med å anbefale deg videre. God helg!
Dato: 16.11.2012

Fantastisk bra utfört jobb, fantastisk service, fantastisk dyktig og hyggelig personale, fantastisk pris!
Jeg kan varmt anbefale SEE Norge om man vil ha det beste flyttebyrået på markedet!
WP/Stockholm Dato: 27.09.2012

Anbefales! Punktlige, rimelige, hyggelige og serviceinnstilte utenom det vanlige. Vi brukte dem til flytting av møbler fra Oslo til Asker. Oppdraget var i utgangspunktet å flytte store møbler, fordi vi hadde tatt endel selv. De tok allikevel med seg mange småting som jeg hadde glemt å ta med i oppdraget (f.eks. bilder, lamper, planter osv.)på eget initiativ. Tok godt vare på møblene. Det eneste vi angrer på er at vi ikke brukte dem til hele flytteoppdraget :-) Neste gang ringer vi dem først! Dato: 26.09.2012

Kjempefornøyd!
Vi fikk fraktet et kjøkken fra Oslo til Halden, og måtte bare ta av oss hatten for at de fikk plass til ALT i en kjøring, for at de var presise og for utrolig positiv og god service. Anbefales både på pris og service! - og vi vil absolutt benytte de igjen ved senere behov. Dato: 19.09.2012

Benyttet SEE Norge til flytting fra vår leilighet til enebolig. På tross av utfordrende fremkommelighet og smal trappeoppgang ble jobben utført til vår fulle tilfredstillelse. Firmaet er meget serviceinnstilt og gjorde det lille ekstra som skiller fra ok service til meget bra.
Har ingen problemer med å anbefale gutta videre til andre og kommer definitivt til å benytte de samme ved en senere anledning.
Halvor Dato: 23.08.2012

Jeg har brukt selskapet til kjøring av flyttelasset fra Arendal til Oslo. Veldig ryddig og punktlig utført oppdrag. Dessuten fikk jeg bra fastpris for hele oppdraget (mye billigere enn alle andre jeg fikk anbud av). Det var god service fra første stund og frem til flyttelasset var levert. Etterpå brukte jeg firmaet på en jobb i Oslo og var veldig fornøyd med resultatet. Jeg skal garantert bruke dem igjen. Anbefales!
Dato: 13.08.2012

Veldig hyggelig. Han kom helt presis og kjørte to sofaer til Stavern ihh. til
Stikkord: Flyttebyrå Flytting Flytting drammen Flytting oslo Flytting røyken Flytting spikkestad Flytting hokksund Flytting mjøndalen Flytting kongsberg Flytting notodden Flytting brønnøysund Flytting hele norge Flytting sande Flytting horten Flytting tønsberg Flytting nøtterøy Flytting sandefjord Flytting larvik Flytting kragerø Flytting kristiansand Flytting sandnes Flytting stavanger Flytting haugesund Flytting bergen Flytting molde

Mats Velle Frøyen

Lønneveien 6, 1053 Oslo
Transport hver natt hele året begge veier mellom Oslo -Kristiansand og Stavanger.
Fra 01.01.14 linjebiler til Bergen og Trondheim hver natt også.
Løsninger over hele landet !
Siste omtale:
Fikk dårlig service. I det mener jeg at varen ikke ble hentet til avtalt tidspunkt. Varen ankom også fire dager etter avtalt tid. De var dårlig med å komme med informasjon til både meg og avsender.
Stikkord: Transport Oslo Kristiansand Stavanger Bergen Trondheim
Treff på: Godstransport Bergen

Nordlænningen - Flytting Og Autoservice

Lanes, 9130 Hansnes
Har drevet med vare-flyttetransport i ca.25 år.Tar oppdrag over hele landet.Bil med hel sideåpning og lift.Volum 43m3.Har godstransportløyve.Håper på flere fornøyde kunder.
Treff på: Godstransport Bergen

TORE AUNE TRANSPORT

Saxenborg Alle 3, 1745 Trondheim
Siste omtale:
Meget misfornøyd! Dårlig kommunikajson og slett service. Måtte vente et ekstra døgn på lasset, med fravær av kommunikasjon om når de egentlig kunne ventes å være fremme. Pluss feilberegning av lass og fikk ikke da med hele flyttelasset. Og ikke fått resten ennu ?? Flyttet 5 Mai. Og fikk en del skader på mitt inventar som "Tore Aune Transport" nektet å betale for. Argumenterte med at jeg hadde feil forsikring?? Jeg har flytteforsikring gjennom LO. Jeg har handlet i tråd med Forbrukerombudet og trukket fra for skader. Men de truer fortløpende med å gå til Forliksrådet. Så om jeg var fornøyd NEI! Flyttebyrået ANBEFALES IKKE!
Treff på: Godstransport Bergen

Reidars Varetaxi Reidar Nilsen

Raveien 266, 3184 Borre
Treff på: Godstransport Bergen

Bmv Holding

Strangaten 197, 5525 Haugesund

SørVest Flytting

Postboks 2027, 4095 Stavanger
Kvalitet og sikkerhet er viktig.
Vi er et firma som holder til i stavanger, men vi tar oppdrag over hele Norge.
Vi tar i mot alt av utfordringer, hvor og når som helst.
Vi driver hovedsaklig med flyttetjenester men tar også transport oppdrag og flyttevask
Vi følger Norske lover og regler.
Stikkord: Flytting Transport Bud tjenester Varetaxi

Norsk Transportservice AS

Haugerudveien 28, 0674 Oslo
NORSK TRANSPORTSERVICE AS


Vi har lang erfaring på Landeveien.
Vi startet opp i 1998.

Vi har pr nå 10 varebiler fra 17-20kubikk.
Vi har Kranbil ( Dette for fast båtkjøring)
Vi har faste kjøreoppdrag for Skedsmo Bud & Vare - Bring Express.
Vi har faste kjøreoppdrag for Cramo.
Vi har fast Matkjøring for Godt Levert - Kolonihagen & Toppmat.
Vi er strategisk samarbeids partner for Norges Skiforbund (dette i samarbeid med Skedsmo Bud & Vare)

Alle bilene våres er fra 2013-2015 ( Mercedes Sprinter skap bil med Lem)
Vi er trygt forsikret igjennom if superkasko.
Alle mine sjåfører har HMS kurs og sjåfør kurs.

Vi har Minibuss 16 seter og Buss 48 seter.
Bussene er 2010 modeller.

Ta kontakt for et hyggelig tilbud.

Mvh
Jonas /46636378
Siste omtale:
Vi har Lørdag & Søndag benyttet oss av tjenestene til Norsk Transportservice AS.
Vi brukte dem til å flytte fra Oslo - Berlevåg.
De møtte opp til avtalt tid. De jobbet meget effektivt og var meget hyggelige. De utførte også totalvask av mitt hus på 140kvm. Dette utførte dem til en billig penge og resultatet var ikke til å klage på.
Disse guttene er til å annbefale på det sterkeste.

Mvh Ragnhild
Stikkord: Bud Vare Vare taxi Flytting Rydding Langtransport Persontransport Vasking Pakking.

Leirvik Varetaxi AS

Vinkelen 11 A, 5416 Stord
Vi er et lite flytte og transportfirma med tilhold på Stord i Hordaland. Vi driver stykkgodskjøring på Vestlandet og flyttekjøring over hele Norden. Bilparken vår er ny og moderne,--6 stk Scania skapbiler på 50 m3, alle bilene har bakløfter, sideåpning og helluftfjæring.I tillegg har vi 4 varebiler fra 5 til 19 M3. Vi har lang erfaring med flytting, i over 30 år har vi holdt på.Vi ordner pakking , flytting og forsikring. Prøv oss -- vi kan flytting.
Stikkord: Flyttebyrå Budbiler Stykkgods Ekspress.

GJEMBLE TRANSPORT

Blåbærveien 1, 7600 Levanger
Vi utfører allsidig gods og varetransport-tjenester, primært flytting, flytteservice, d.v.s pakking, rydde / flyttevask, til rimelige priser, punktlig og effektiv, god service.
--------------------------------------------
All last og gods er forsikret under transport, ved event.skade, eller uhell, etter takst inntil kr 400 000.
--------------------------------------------Utfører allsidig varetransport, privat / offentlig / flyttetjenester, bud og transport-tjenester til bygg og anleggsbransjen, isolasjon - glava - isopor etc.

Transport av båt, inntil ca 30 fot, 2,7 tonn, arb.brakker m/uten hjulgang, persjonbiler o.l.
--------------------------------------------Disponerer flere lukket skapbiler,last volum ca 35 m3 ( Eur 16 paller)+ lukket henger, ca 20 m3, total volum bil + henger(flyttelass o.l) ca 55 m3.

Videre disp. åpen trippel boggi båt-tilhenger, + lukket varebil, last volum ca 6,5 m3, åpen trippelboggi transporthengere til frakt av båt,inntil 30 fot, max last 2,700 kg, og biler, max last 2 stk. persjonbiler, inntil 2700 kg.
--------------------------------------------
Og trenger du flyttevask, rundvask etter utflytting, utfører vi også det, med kvalitetsgaranti, dyktige medhjelpere, punktlig, rimelig, og effektiv !

P.S - denne tjenesten utføres primært region midt-Norge.
--------------------------------------------

Transport- flyttetjenester, utføres over hele landet, Scandinavia forøvrig.

Vi er kjent for å ha god service, punktlig, rimelig og effektiv, erfarne dyktige medhjelpere (bærehjelpere)

Ta kontakt, og vi gir deg eit godt tilbud til deg som seriøs oppdragsgiver- små og store oppdag, etter dine behov og ønsker.

Kun seriøse henvendelser!

På forhånd takk !
-------------------------
Tlf - 975 28 502.
-----------------

M.v.h
Gjemble Transport.
Flytteservice.
Siste omtale:
Leide flyttebil m/sjåfør fra Gjemble og er fornøyd med utførelse, tid, pris og service. Ingen ting å sette fingeren på. Møblene ble godt pakket og tatt godt vare på. Anbefales.
Stikkord: Flyttebyrå Flytting Transport Bud Lagring Pakking Renhold Flyttevask Nedvask Rundvask Trappevask

Sema Distribusjon

Røsslyngveien, 3173 Vear
Vi kan også flytte til utlandet - Italia, Romania, Germany, Slovakia, hele Europa.
Vi har : VW Crafter 14m3 og tilhenger 13m3. Og andre 4 varebiler pa 13m3 og 15m3.

Vårt firma gjør for mange år også alle typer maling og noen reparasjoner.
Siste omtale:
Dette firma har gjort en flytting for meg, alt var flott uten problemer. Jeg anbefale.
.........................................................


Treff på: Godstransport Bergen

Odd Martin Hagen

Engemoveien 25, 3340 Åmot
Treff på: Godstransport Bergen

Ii Motransport Nuf

Madlaveien 24, 4008 Stavanger
Treff på: Godstransport Bergen

Ørnesgruppen AS

Havneveien 5, 9610 Rypefjord
Treff på: Godstransport Bergen

Blomvågnes Annlegg & Eigendom AS

Arsettunet 16, 5337 Rong
Treff på: Godstransport Bergen

Jobb for Alle

Trondheimsveien 74, 2050 Jessheim

Salma Transport

Erling Michelsens Vei 19h, 1061 Oslo
SALMA TRANSPORT ER ET FLYTTEBYRÅ MED BASE I OSLO,VI PÅTAR OSS FLYTTING FOR DET OFFENTLIGE ,BEDRIFTER OG PRIVAT.
SALMA SAMARBEIDER MED ANDRE FLYTTEBYRÅER OG TRANSPORTØRER SÅNN AT VI KAN LØSE ALLE TENKLIGE OPPDRAG OVER HELE LANDET ,OG I EUROPA.
VI HAR KONKURANSEDYKTIGE PRISER,VI ER FORSKIKTIGE MED DITT FLYTTEGODS OG UTFØRER JOBBEN MED ET SMIL.
VÅRT FOKUS ER KUNDENS BEHOV OG ØNSKER ,VÅR BESTE MERKEDSFØRING ER FORNØYDE KUNDER
Siste omtale:
Brukte firmaet til flytting mellom to kontorlokaler. Møtte til avtalt tid og utførte jobben akkurat som vi ønsket. Imøtekommende flyttefolk og pålitelig firma. Anbefales både for jobben som gjøres og prismessig!
Stikkord: Flytting Flyttevask Kontorflytting Pianoflytting Bortkjøring av søppel

SP ALT SERVICE

Asheimveien 114, 4318 Sandnes
Alt Bygg, web, rengjøring, båt og bil tjenester.
Stikkord: Bygg Mur Rengjøring Båtverksted Web progremmering Logo
Treff på: Godstransport Bergen

Express Frakt Jan-Magne Haukås

Vossestrandvegen 766, 5713 Vossestrand
Expressfrakt
Budtjenester (Hordaland)
Fastrute trafikk mellom Østfold – Oslo til Hordaland
Trekkvogner, containertransport og sidelaster
Små flyttetjenester i Hordaland
Større flytte oppdrag går på langtransport.
Utland.
Stikkord: Flyttebyrå

Bergen Transport&Utleie

Eidsvågveien 27, 5876 Bergen
Vi har lang erfaring innen transport
Stikkord: Transport Utleie Trafikk avvikling m.m.

GOH AS

Eldshovden 14, 5252 Søreidgrend
Transport - Hastetransport - Følgebil

VW Transporter 4MO: 1000 kg nyttelast på plan
Henger 1650 kg nyttelast. Har senkbart plan.
Nyttelast bil+henger: 2650 kg.

Utfører sjåførtjenester. Førerkort: BECEDE

Leier ut personell: Truckbevis, Stortruck

Firma har transportløyve.
Stikkord: Transport - Innleie personell - sjåfør

Bergen Flyttetjeneste Limited

Sandviksveien 1, 5036 Bergen
Stikkord: Stikkord: Flyttetjenester Flyttebyrå Flytting Renhold Rengjøring Vasking Flyttevask Utvask Dødsbo Transport Budtjenester Pianoflytting Pakking Eksportpakking Pianoflytting Bemanning Skade Bærehjelp

Scan-Iberica A/S

Spurvestien 3, 3189 Horten
Scan Iberica A/S

Din totalleverandør av transporttjenester inn- og utland.
Faste linjebiler på Europa hver uke!

UTLAND:
Norge – Tyskland – Frankrike – Italia – Spania – Portugal

NORGE:
Oslo - Kristiansand - Stavanger - Haugesund - Bergen - Trondheim

Scan Iberica A/S utfører alle typer Transportoppdrag:
Pallegods,Stykkgods,Møbeltransport,Flyttegods,Industrigods,Biltransport,Verftsgods, Skipsgods,ADR gods.

Scan Iberica A/S utfører også ekspress på Europa for bedriftsmarkedet.

Velkommen til Scan Iberica A/S din transportør på Europa.
Stikkord: Transport Godstransport Flytte Flyttebil

Doffen Holding as

Postboks 48, 7358 Børsa
VELKOMMEN TIL LEIMEG.no

TILHENGERUTLEIE OG VAREBILUTLEIE:

Booking: 900 34 555 eller post@leimeg.no


Leimeg.no Tilhengerutleie:
Hovedkontor i Trondheim
Avdeling i Orkanger
Avdeling i Frosta
Vi leverer henger innen for Malvik Kommune, Melhus Kommne, Orkdal Kommune, Heimdal (Trondheim Kommune) og Tilhørende kommuner.

Firma:
Vi leverer tilhgner på din arbeidsplass uten ekstra konstand, be om fakturaavtale for bedrift i dag!

Privat:
Vi leverer også tilhenger hjem til deg mot et lite tillegg i prisen, ring oss i dag og be om et tilbud.
Stikkord: Tilhengerutleie Varebilutleie Tilhenger Flytting

Pack In Box Flytting & Transport Kurt Skram

Arne Fjellbus Vei 6 D, 7033 Trondheim
Vi er et flyttebyrå som satser på Komplett pakkeløsning med Pakking, flytting og Flyttevask

Mangler bedriften din? Registrer den nå! Det er gratis og uten forpliktelser. Listen viser norske bedrifter registrert i Brønnøysundregistrene, og ikke nødvendigvis bedriftene som du får tilbud fra.
 

Begrens bransje:

Godstransport Vis alle


Bransjer relatert til Godstransport:

Flytting 2811
Budtjenester 2288
Varetaxi 2225
Boligbygging 148
Rengjøring 138
Vaktmester 131
Snekker 123
Maskinentreprenør 122
Maler 121
Vindusvask 120
Betongarbeid 111
Tømrer 110

Stikkord relatert til Godstransport:

Flyttebyrå 1941
Transport 105
Budbil 28
Bud 18
Lagring 13
Varebil 12
Renhold 11
Distribusjon 11
Ekspress 9
Flyttevask 9
Pakking 9
Varetransport 9