MittOppdrag.no
296,941 bedrifter er nå registrert!
MittOppdrag.no
Registrer oppdrag Registrer bedrift Kontakt oss FAQ Tips en venn Leverandører

Få anbud fra Uab Marmina

Spar tid og penger med anbudstjenesten MittOppdrag.no!

Å finne noen som kan utføre oppdraget ditt (og helst til en god pris),
kan være en tidkrevende og slitsom prosess.

Vi gjør denne jobben for deg – helt gratis!Uab Marmina

Navn: Uab Marmina
Adresse: KIMESTADVEIEN 130 B, 3184 Borre
Telefon: +4796833354
Orgnr: 991189238
Bransjer: Murer, Peiser/piper, Gulvstøp, Renovering av bad
Kommuner: Alstahaug, Ballangen, Bø (Nordland), Fauske, Hadsel, Herøy (Nordland), Lødingen, Øksnes, Oslo
Stikkord: Eksklusive Boliger, Konstruksjon, Reparasjon, Design, Tjenester, Arbeid, Kontor, Kontor installasjon
 
Stort kart

Har du lyst til å bo i et varmt og stilig hus?
Fra...og til... alt til å gjøre det koselig i huset ditt. Du har mulighet til å se nøkkelferdige objekter og til å få snakke med forrige kunder.
Se mer informasjon om oss på vår web-side: www.eksklusiveboliger.eu


Siste omtaler:

Regnskap:


Flere bedrifter i samme bransje:

RIKTIGbygg


RIKTIGbygg er et byggfirma som tilbyr tjenester i Oslo, Akershus og Bærum. Vi utfører jobben profesjonelt med fokus på kunden og høy standard på sluttproduktet. Vi har lang erfaring både med ledelse og prosjektgjennomføring fra A til Å. Ingen jobb er for liten, ingen er for stor.
Ring eller send gjerne en mail for et tilbud!

Rørleggermester Olsen


Rørleggermester Olsen har mesterbrev, denne tittelen gir deg som kunde trygghet for at du har valgt en rørlegger med solid utdanning og praksis i faget. Jeg påtar meg det meste innen rørleggerfaget

Østfold Tak & Pipe Renovering


Firma for store å små oppdrag. Kostnadsfri befaring og uforpliktende pristilbud.
Utendørs og innendørs jobb.

Oslo Bad & Renovering


Oslo Bad & Renovering AS er totalleverandør av oppussingstjenester med spesialisering på bad. Vi fokuserer nesten utelukkende på totalrenoveringer av våtrom, og har opparbeidet oss solide rutiner og erfaringer i denne type oppdrag.

For baderomsjobber ønsker vi å ta ansvar for hele jobben, og opererer kun med fastpris som inkluderer byggematerialer og hele utførelsen – fra riving til montering av inventar. Ved å ta ansvar for hele prosjekter har vi større oversikt over innkjøp og utførelse, og vi kan planlegge jobben bedre i forkant og garantere for jobben i etterkant. For kunden sin del gir fastpris en bedre oversikt og større forutsigbarhet, uten overraskelser underveis.

Oslo Bad & Renovering bruker byggmaterialer av høy kvalitet og får alle våre kjemikalier fra italienske MAPEI - verdensleder på kjemikalier. Dette holder badet ditt tørt i tiår etter tiår!

I tillegg tilbyr vi markedets ledende fastprispakke, med inventar og flis fra våre samarbeidspartnere Bergersen Flis og Norfloor. Denne pakken er satt sammen for å gi best mulig verdi og er en kvalitetspakke tvers gjennom, med varer fra bl.a Hans Grohe og Dansani. Les mer om fastprispakken på våre nettsider.

Det gis 10% på innkjøp av alt av flis og inventar fra våre samarbeidspartnere, med gratis frakt og montering.

I Oslo Bad & Renovering fokuserer vi på kvalitet, personlig service og tett oppfølging. Tidsfrister overholdes strengt, med dagbøter for overskridelse.

Vi høye standarder og god forståelse for hva skikkelig kvalitet innbærer. Vårt mål er at alle våre kunder skal bli fornøyd!

Bergen Flis Og Mur AS


Bergen Flis og Mur AS utfører Totalrennovering av baderom, flis og murer arbeid i Bergen og omegn. Sammen med gode samarbeidspartnere og materiell-leverandører holder vi høy standard på kvalitet i arbeidet vi utfører. Vi har også sentral godkjenning for våtrom og murerarbeidet.