MittOppdrag.no
285,637 bedrifter er nå registrert!
MittOppdrag.no
Registrer oppdrag Registrer bedrift Kontakt oss FAQ Tips en venn Leverandører

Få anbud fra Emt Design Frisør Ellen M Bøaseter

Spar tid og penger med anbudstjenesten MittOppdrag.no!

Å finne noen som kan utføre oppdraget ditt (og helst til en god pris),
kan være en tidkrevende og slitsom prosess.

Vi gjør denne jobben for deg – helt gratis!Emt Design Frisør Ellen M Bøaseter

Navn: Emt Design Frisør Ellen M Bøaseter
Adresse: Indre Arnaveien 175, 5261 Indre Arna
Telefon: 55240558
Orgnr: 980571203
Bransjer: Frisør
Kommuner: Askøy, Austevoll, Austrheim, Bergen, Bømlo, Eidfjord, Etne, Fedje, Fitjar, Fjell, Fusa, Granvin, Jondal, Kvam, Kvinnherad, Lindås, Masfjorden, Meland, Modalen, Odda, Os (Hordaland), Osterøy, Radøy, Samnanger, Stord, Sund, Sveio, Tysnes, Ullensvang, Ulvik, Vaksdal, Voss, Øygarden
 
Stort kart

Send epost  |  Gå til hjemmeside  |  Vis kunngjøringer  |  Endre oppføring

Siste omtaler:

Regnskap:


Flere bedrifter i samme bransje:

Passionate Solution By Sco Susann Carine Olsen


Gir oppdrag innen make-up, enkle håroppsett, og styling i alle kategorier. Fashion trends, stil- og fargeanalyse, personlig shopping.

Gir kurs inne make-up og styling.

Make-up og styling for bryllup, temafester, photoshots, utdrikkingslag, og scnene etc.

Er utdannet ved Make-up Atist skolen/Image
Akedemiet, samt en BA i Fashion Retail Managemet i Birmingham, UK, der trendforcasting, high fashion, eco- og re-design, detaljer innen couture er flere av mine fagfelt. Kan også utføre spesial effekter (eks.Halloween)

Jeg oppfordrer til samtaler per telefon der jeg kan møte kundens ønsker med mer detaljer for å løse oppdraget på den beste praktiske måte. Jeg liker å jobbe utenfor boksen, og strekke injer utover det som pleier å være standard.

Som stylist ønsker jeg at resultatet skal bli så bra som mulig; er det utfordring rundt produkter som skal brukes, kan kunden selv ta med de produktene den måtte ønske å kunne møte forventingene på best mulig måte.

Alle bekreftede oppdrag, starter med et møte og prøvetime i god tid før selve oppdraget skal utføres.

Kathrine Angelica Skjervengen


Jeg er utdannet frisør og negltekniker.
Jeg tar helst oppdrag for bruder, forlovere eller hvis du vil sette opp håret til selskap eller fest :) jeg gjør også sminke og kan legge negler! Jeg kommer gjerne hjem til deg hvis det er ønskelig :)

Make-up Artist Og Hårstylist Silje Lyngstad Noreng


Jeg jobber som frilans makeupartist og hårstylist og holder til i Oslo. For pris og timebestilling ta kontakt på mail eller mobil. :)

Frøken Dings AS


Frøken Dings har som eneste klinikk i Bergen spesialisert seg utelukkende på rynkefjerning med Botox og Restylane. Vi kan derfor tilby våre kunder det nyeste innen rynkefjerning og er alltid oppdaterte på nye teknikker og produkter. Alle behandlinger blir utført av kosmetisk sykepleier med spesialist kompetanse inne faget.

Hanne-Marit`s Hud-og Makeup Service


Send meg en interessemelding, og du får passord til min nettbutikk tilbake på mail. I nettbutikken får du tilgang til sortimentet, info og priser. Da kan du handle døgnet rundt!
Hjertelig velkommen!:)