MittOppdrag.no
311,734 bedrifter er nå registrert!
MittOppdrag.no MittOppdrag.no
Registrer oppdrag Registrer bedrift Kontakt oss FAQ Tips en venn Leverandører
 

Få anbud på 1-2-3!

Spar tid og penger med an­buds­tjenesten MittOppdrag.no!

1. Legg inn oppdraget
2. Motta anbud fra lever­andørene
3. Velg leverandørTannlege Anne Gro Helgesen

Navn: Tannlege Anne Gro Helgesen
Adresse: Brugata 2 B, 2500 Tynset
Telefon: 62480412
Orgnr: 989277375
Bransjer: Tannlege
Kommuner: Alvdal, Eidskog, Elverum, Engerdal, Folldal, Grue, Hamar, Kongsvinger, Løten, Nord-Odal, Os (Hedmark), Rendalen, Ringsaker, Stange, Stor-Elvdal, Sør-Odal, Tolga, Trysil, Tynset, Våler (Hedmark), Åmot, Åsnes


Send epost  |  Gå til hjemmeside  |  Vis kunngjøringer  |  Endre oppføring

Kart

Siste omtaler:

Regnskap:


Flere bedrifter i samme bransje:

Eurodent Bergen


Eurodent Bergen er en del av Eurodent-kjeden - den største lavpris-tanklinikk kjede i Norge med klinikk i Budapest. Vi har topp-spesialister, overkommelige priser og Helfo-autorisasjon. Vi har 2 tannleger, kjeveortoped og oral kirurg.

Sondre Villanger Håland


Velkomen til din tannlege på Manger!

Tannklinikken ligg i Grønålvegen 18 på Manger, kort veg frå Manger Senter og Rådhuset.Klinikken er ein moderne tannlegeklinikk, der vi utfører alle former for tannbehandling- inkludert kosmetisk tannbehandling, kirurgi og tannreguleringar med Invisalign.
Vi brukar laser som et supplement til alminneleg behandling. I tillegg tek vi digitale avtrykk til krone- og brubehandlingar.Invisalign er eit system for å regulere tennene med nesten usynlege skinner. Ta ein kikk på invisalign.no og sjå dei fantastiske resultata.

Me behandlar også pasientar med tannlegeskrekk. Les om Lyder, som vart kurert for tannlegeskrekken sin, på denne lekkja:
http://www.nordhordland.no/nyhende/repotasje/radoy/slik-vart-lyder-kvitt-tannlege-skrekken/f/5-33-34427

Mjøsa Tannklinikk AS


Mjøsa Tannklinikk på Hamar er en ny og moderne tannlegeklinikk. Våre dyktige tannleger med erfaring innen moderne tannbehandling og har din helse i fokus. Vi utfører det meste innen generell tannbehandling og er tilgjengelig for akuttbehandling.

Hos oss vil du bli tatt godt hånd om. Du blir møtt med rolige og hjemmlige omgivelser. Våre tannleger lytter til dine bekymringer og leder deg steg-for-steg igjennom din behandling. Omtanke for våre pasienter er like viktig som vårt moderne utstyr. Vi vil gi deg en god og behagelig opplevelse når du er hos oss.

God tannhelse er en vital del av den sunne kroppen. Vi mener kunnskap er ett av de viktigste hjelpemidlene for å opprettholde sunnhet, derfor er vi opptatt av å gi utfyllende og god informasjon. På våre hjemmesider har vi mye informasjon du kan lese slik at du er godt forberedt før en tannbehandling.

Ta gjerne kontakt med oss per telefon eller epost. Vi ønsker deg hjertelig velkommen.

SEM Hege Thorsen


Tannlegebehanling,Kosmetisk kirurgi,
øyelaser operasjon

Dronningen Tannklinikk Johan Andreas Furebotten


Ny, moderne klinikk sentralt i Bodø nært glasshuset, bussentral og hurtigbåtanløp. 4 tannleger + egen spesialist i periodonti med lang erfaring med tannkjøttssykdommer og implantater. Godkjent spesialtannlege i implantatprotetikk av HELFO/NTF. Egen tannpleier med godkjent anestesikurs. "Det behøver ikke gjøre vondt å gå til tannlegen!"