MittOppdrag.no
285,642 bedrifter er nå registrert!
MittOppdrag.no
Registrer oppdrag Registrer bedrift Kontakt oss FAQ Tips en venn Leverandører

Få anbud fra Nordvest Film

Spar tid og penger med anbudstjenesten MittOppdrag.no!

Å finne noen som kan utføre oppdraget ditt (og helst til en god pris),
kan være en tidkrevende og slitsom prosess.

Vi gjør denne jobben for deg – helt gratis!Nordvest Film

Navn: Nordvest Film
Adresse: Dyrnes, 6570 Smøla
Telefon: 48238830
Orgnr: 897625482
Bransjer: Film-/videoproduksjon
Kommuner: Aukra, Aure, Averøy, Eide, Fræna, Giske, Gjemnes, Halsa, Haram, Hareid, Herøy (Møre og Romsdal), Kristiansund, Midsund, Molde, Nesset, Norddal, Rauma, Rindal, Sande (Møre og Romsdal), Sandøy, Skodje, Smøla, Stordal, Stranda, Sula, Sunndal, Surnadal, Sykkylven, Tingvoll, Ulstein, Vanylven, Vestnes, Volda, Ørskog, Ørsta, Ålesund
Stikkord: Flyfoto, Film, Foto, Produksjon, Dokumentar, Historie, Reklame
 
Stort kart

Film- og fotoproduksjon i midt-Norge. Kan også levere flyfoto, i sammenheng med filmproduksjon eller på enkeltstående oppdrag.


Siste omtaler:

Regnskap:


Flere bedrifter i samme bransje:

Skyrec


vi er et ny startet firma. så vi jobber med hjemmesiden nå.. hovedsakelig tar vi bilder og filmer fra luften. alt er filmet i meget bra HD kvalitet og proft utstyr. vi vil være di beste i landet på å ta eiendoms bilder, og lage visnings filmer. vi har tilatelse fra nasjonal sikkerhets myndighet til å levere og selge bilder. så prøv oss gjerne!! vi tar på oss oppdrag for bygg og anleggs bransjen, for innspeksjon av vansklige høye steder.høyspent ledninger etc. er det noe dere lurer på pris osv. ta kontakt med Daglig leder Morten Petterson på nr 41 01 06 61

Zenario AS


Zenario produserer både oppdragsfilm og internfilm, og gjør også egne prosjekter.

- reportasje
- dokumentar
- internfilm/e-læring/infofilm
- reklamefilm
- musikkvideo
- showreels

Daglig leder er Fredrik Steen, som er utdannet innen dokumentarfilm fra Høgskulen i Volda. Fredrik har over 20 års journalistisk erfaring, og er dyktig til å få folk til å slappe av på settet, og til å være seg selv. Mangler du en god journalist til oppdraget ditt, tar vi hånd om det også.

Zenario hjelper til med hele prosessen - fra idémyldring til manus og gjennomføring. Gir alltid pakkepris på hele produktet, og det kommer ingen overraskende fakturaer utover dette - med mindre oppdragsgiver ønsker å gjøre store endringer utover det som er avtalt.

Zenario AS har kontorer i Oslo, men tar på seg oppdrag i hele det sentrale østlandsområdet.

Olavsen Film & Media


Utdanna filmregissør fra Nordland kunst- og filmfagskole. Påtar meg alle typer oppdrag, store som små, fra privatpersoner og bedrifter.

Gudesen Videoproduksjon


Gudesen Videoproduksjon er din leverandør når det kommer til film og TV relaterte tjenester. Vi leverer alt fra reklamefilmer, musikkvideoer og dokumentarer til livestream og flerkameraproduksjoner. Vi er en totallevrandør som gir deg full pakke til en hyggelig pris.

Rein Film AS


Rein Film AS er et filmproduksjonsselskap med kontorer i Alta og Oslo. Vi lager kortfilmer, musikkvideoer, dokumentarfilmer og oppdrags- og reklamefilm fra hele verden.