MittOppdrag.no
288,897 bedrifter er nå registrert!
MittOppdrag.no
Registrer oppdrag Registrer bedrift Kontakt oss FAQ Tips en venn Leverandører

Få anbud fra Nordvest Film

Spar tid og penger med anbudstjenesten MittOppdrag.no!

Å finne noen som kan utføre oppdraget ditt (og helst til en god pris),
kan være en tidkrevende og slitsom prosess.

Vi gjør denne jobben for deg – helt gratis!Nordvest Film

Navn: Nordvest Film
Adresse: Dyrnes, 6570 Smøla
Telefon: 48238830
Orgnr: 897625482
Bransjer: Film-/videoproduksjon
Kommuner: Aukra, Aure, Averøy, Eide, Fræna, Giske, Gjemnes, Halsa, Haram, Hareid, Herøy (Møre og Romsdal), Kristiansund, Midsund, Molde, Nesset, Norddal, Rauma, Rindal, Sande (Møre og Romsdal), Sandøy, Skodje, Smøla, Stordal, Stranda, Sula, Sunndal, Surnadal, Sykkylven, Tingvoll, Ulstein, Vanylven, Vestnes, Volda, Ørskog, Ørsta, Ålesund
Stikkord: Flyfoto, Film, Foto, Produksjon, Dokumentar, Historie, Reklame
 
Stort kart

Film- og fotoproduksjon i midt-Norge. Kan også levere flyfoto, i sammenheng med filmproduksjon eller på enkeltstående oppdrag.


Siste omtaler:

Regnskap:


Flere bedrifter i samme bransje:

Zenario AS


Zenario produserer både oppdragsfilm og internfilm, og gjør også egne prosjekter.

- reportasje
- dokumentar
- internfilm/e-læring/infofilm
- reklamefilm
- musikkvideo
- showreels

Daglig leder er Fredrik Steen, som er utdannet innen dokumentarfilm fra Høgskulen i Volda. Fredrik har over 20 års journalistisk erfaring, og er dyktig til å få folk til å slappe av på settet, og til å være seg selv. Mangler du en god journalist til oppdraget ditt, tar vi hånd om det også.

Zenario hjelper til med hele prosessen - fra idémyldring til manus og gjennomføring. Gir alltid pakkepris på hele produktet, og det kommer ingen overraskende fakturaer utover dette - med mindre oppdragsgiver ønsker å gjøre store endringer utover det som er avtalt.

Zenario AS har kontorer i Oslo, men tar på seg oppdrag i hele det sentrale østlandsområdet.

Olavsen Film & Media


Utdannet filmregissør fra Nordland kunst- og filmfagskole. Påtar meg alle typer oppdrag, store som små, fra privatpersoner og bedrifter.

Erfaring fra fiksjonsfilm (alt fra preproduksjon til postproduksjon), flerkamera og oppdragsfilm. Har skrevet og regissert flere prisvinnende kortfilmer som har blitt vist på filmfestivaler i Norge, Europa, Asia, Nord- og Sør-Amerika. Se CV-en min for mer utfyllende informasjon.

VIDEO REC Svein Bækkedal


Foto/video-opptak. 15 års erfaring med TV-produksjoner, flerkamera produksjoner, intervjuer/ reportasjer/ redigering, DVD-produksjon.You Tube side: https://www.youtube.com/user/2DRYH
Medlem av Norsk Journalistlag.(Foto)

Ouat Stories Seglem


NYHET: Tar også film og foto fra Drone!

Tar de fleste oppdrag innen foto og video, fra presentasjon av et produkt, bedriften eller konfirmanten, for å skape minner fra et arrantement eller begivenhet. Ring meg i dag for mer info.

Kundeliste (blant annet)
--
Norgesgruppen (Deli de Luca)
Kongeparken
Indie Film
Parat Ung

Samt en del private arrangementer, bryllup, dåp, med mer.

Everyday Interactive AS


Everyday består av et ungt og kreativt team, som alle har kompetanse innenfor forskjellige fagområder. Ved å tilby tjenester som fungerer på kryss av skjermstørrelser og plattformer, håper vi å gi våre kunder en enda mere interaktiv hverdag.