MittOppdrag.no
283,390 bedrifter er nå registrert!
MittOppdrag.no
Registrer oppdrag Registrer bedrift Kontakt oss FAQ Tips en venn Leverandører

Få anbud fra Ivos Kjøkken & Catering V/ivo Marcinkowski

Spar tid og penger med anbudstjenesten MittOppdrag.no!

Å finne noen som kan utføre oppdraget ditt (og helst til en god pris),
kan være en tidkrevende og slitsom prosess.

Vi gjør denne jobben for deg – helt gratis!Ivos Kjøkken & Catering V/ivo Marcinkowski

Navn: Ivos Kjøkken & Catering V/ivo Marcinkowski
Adresse: Rødsberget, 2450 Rena
Telefon: 41256306
Orgnr: 997034791
Bransjer: Catering, Julebord
Kommuner: Alvdal, Eidskog, Elverum, Engerdal, Folldal, Grue, Hamar, Kongsvinger, Løten, Nord-Odal, Os (Hedmark), Rendalen, Ringsaker, Stange, Stor-Elvdal, Sør-Odal, Tolga, Trysil, Tynset, Våler (Hedmark), Åmot, Åsnes
 
Stort kart

Send epost  |  Gå til hjemmeside  |  Vis kunngjøringer  |  Endre oppføring

Siste omtaler:

Regnskap:


Flere bedrifter i samme bransje:

Solglimt Catering & Crew AS


Solglimt catering & Crew er et veletablert cateringselskap fra 1939, som leverer alt innen catering. Vi kan tilby alt fra daglig lunsjavtaler, møtemat, private selskaper, bedrift arrangement ja, nær sagt til alle slags anledninger.
Vi håper du finner mye fristende og spennende mat på våre nettsider, men savner du noe fra våre menyer, så del det med oss.

Ta kontakt, og vi gjør vårt ytterste for et vellykket selskap.

Elvebredden Catering As


Elvebredden Catering ble etablert i 2003 og er idag en ledende aktør innen catering- og events i Oslo og Akerhus regionen. Vi har fokus på høy kvalitet i alle ledd; mat, logistikk, service, og faglig nivå.

Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser på catering, persontransport, underholdning, selskapslokaler og utleie av personell og utstyr.

Elvebredden Catering består idag av 30 faste ansatte, samt en rekke deltidsansatte servitører og kokker som stiller på arrangemeneter ved behov.

Wallmans Salonger Oslo As


THE PREFECT NIGHT OUT!
Show, middag og nattklubb - Alt under ett tak

Det var i 2000 at Wallmans åpnet dørene till Oslos underholdningsmetropol nummer én ved Mølleparken 6. Wallmans Oslo har siden den gang underholdt over en halv million gjester fra hele Norge og Skandinavia. Disse gjestene har bidratt til den magiske stemning som man er berettiget ved et besøk hos oss.

Nyt en 4 eller 5-retters meny i godt selskap, servert ved bordene av artistene selv. Dere vil også bli servert 10 fantastiske shownumre, som alle inneholder magiske øyeblikk du lengter tilbake til.

På Wallmans er inget overlatt til tilfeldighetene. Hver minste detalj er finjustert slik at deres opplevelse blir unik. Så glem unødvendig planlegging og la oss ta hånd om alt.

Wallmans er den perfekte kveld på byen for par, venner og familie, bedrifter og større grupper, som ønsker en fantastisk totalopplevelse.

Wallmanslokalet kan også leies til spesielle events der vi hjelper kunden å skreddersy det perfekte arrangementet inkludert mat, show og egne innslag.

Vi på Wallmans ser frem til å ønske dere velkommen!

Det Gode Selskap AS


GARANTIST FOR GODE MATOPPLEVELSER
Selskapslokaler
Rekstenssamlingnene på Fjøsanger. Kapasitet fra 6 til 180 personer.
Christinegaard Hovedgaard i Sandviken. Kapasitet fra 10 til 80 personer.
Vi setter kvalitet forran alt!

Lyn og torden


Lyn&torden event er et Oslobasert eventfirma med oppdrag over hele østlandet. Vi gjennomfører små og store arrangementer for bedriftskunder som ønsker hjelp og rådgiving innen alle områder. Lyn&torden event ble opprettet i 1999, og har siden den gang gjennomført mange hundre arrangementer for bedrifter fra hele Norge.

Gjennomføring av konferanser, kick off, teambuilding, julebord, sommerfester og messestands.

Leverandør av lokaler, catering, underholdning, standup, teknisk utstyr, dekketøy, telt, dekor, personell og planlegging/gjennomføring er noe av det vi hjelper våre kunder med.

Ta kontakt idag for ideer eller tilbud!
Tlf: 92065077, e-post: fredrik@lynogtorden.no