MittOppdrag.no
306,758 bedrifter er nå registrert!
MittOppdrag.no
mittOppdrag.no
Registrer oppdrag Registrer bedrift Kontakt oss FAQ Tips en venn Leverandører
 

Få anbud på 1-2-3!

Spar tid og penger med an­buds­tjenesten MittOppdrag.no!

1. Legg inn oppdraget
2. Motta anbud fra lever­andørene
3. Velg leverandør



Ivos Kjøkken & Catering V/ivo Marcinkowski

Navn: Ivos Kjøkken & Catering V/ivo Marcinkowski
Adresse: Rødsberget, 2450 Rena
Telefon: 41256306
Orgnr: 997034791
Bransjer: Catering, Julebord
Kommuner: Alvdal, Eidskog, Elverum, Engerdal, Folldal, Grue, Hamar, Kongsvinger, Løten, Nord-Odal, Os (Hedmark), Rendalen, Ringsaker, Stange, Stor-Elvdal, Sør-Odal, Tolga, Trysil, Tynset, Våler (Hedmark), Åmot, Åsnes


Send epost  |  Gå til hjemmeside  |  Vis kunngjøringer  |  Endre oppføring

Kart

Siste omtaler:

Regnskap:


Flere bedrifter i samme bransje:

Elvebredden Catering As


Elvebredden Catering ble etablert i 2003 og er idag en ledende aktør innen catering- og events i Oslo og Akerhus regionen. Vi har fokus på høy kvalitet i alle ledd; mat, logistikk, service, og faglig nivå.

Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser på catering, persontransport, underholdning, selskapslokaler og utleie av personell og utstyr.

Elvebredden Catering består idag av 30 faste ansatte, samt en rekke deltidsansatte servitører og kokker som stiller på arrangemeneter ved behov.

Solglimt Catering & Crew AS


Solglimt catering & Crew er et veletablert cateringselskap fra 1939, som leverer alt innen catering. Vi kan tilby alt fra daglig lunsjavtaler, møtemat, private selskaper, bedrift arrangement ja, nær sagt til alle slags anledninger.
Vi håper du finner mye fristende og spennende mat på våre nettsider, men savner du noe fra våre menyer, så del det med oss.

Ta kontakt, og vi gjør vårt ytterste for et vellykket selskap.

Askeland Gard


Askeland Kunstnargard ligg vakkert plassert ved Haus, på Osterøy.
Her held kunstnarane Linda Fosse og Arne Askeland til.
Arne er Motorsagkunstnar i tillegg til å ha ansvaret for drifta av garden.
Linda Fosse er songar og skodespelar, samt ansvarleg for utleiga av Sundland Gjestegard.
På garden er da 8 Skotske Høglandsfe, omlag 60 vinterfora Villsauar, 3 Nordlandshestar, 3 Finske Lapphundar og ein katt.

Me har i ei årrekke tilbydd "kulturstopp" på garden, i samband med Scandia Tours. DÅ tar me imot grupper på dagtid som får oppleva Motorsagkunst, gardshistorie, samt får framsyninga "vi skal ikkje sova bort sumarnatta."
Dette har vore eit veldig vellukka arrangement og me ynskejr no å utvida dette.

TWISTED CATERING


VI er et cateringselskap med fokus på matopplevelsen.
Med erfaring franske michelin resturanter, samt toppresturanter i Norge er våre kokker kabable til å servere fantastisk kvalitets mat etter kundens behov,

Maten lages kun av de beste og meste eksklusive råvarene alt etter sesong.

Vår spesialitet er 3 - 5 retters gourmet mat, hvor kokkene virkelig vår vist hva matlagning handler om.
Men selvfølgelig serverer vi også fingermat, med vår egen stil og vri over.

Meny forslag settes opp etter kundens logistikk, eventuelle ønsker, og sesong.


Thaitown Catering


Velkommen til Thaitown Catering!
"En ekte smak av Thailand"

Vi ønsker å tilby en spennende, variert og eksotisk smaksopplevelse med retter laget av de beste råvarer.

Vi leverer catering oppdrag i hele Oslo og nærmeste omegn, og leverer thaimat til brullyp, dåp, konfirmasjon, møter, festlige lag og hva det måtte være.

Vi tilpasser maten til målgruppen med tanke på både type mat og sterkhetsgrad på maten.

De fleste retter hentes fra vår catering meny, men ved spesielle anledninger og ved forespørsel kan vi også levere thaimat utenom denne menyen,

som for eksempel thaidessert.

Normal pris pr person er kr 250, -(middag), og antall retter for denne prisen avhenger av hvor mange personer dere er:
10-25 personer betyr 3 forskjellige retter

26-49 personer betyr 4 forskjellige retter

50 personer eller mer betyr 5 forskjellige retter
Inkludert i prisen er ris og salat.

Vi er samtidig fleksible i forhold til oppdrag, ta kontakt så tar vi en prat om ditt matbehov.

Skulle det være større selskap, kan vi også lage maten på stedet (hvis det er godt kjøkken
der dere skal ha mat) slik at maten blir helt fersk.