MittOppdrag.no
305,095 bedrifter er nå registrert!
MittOppdrag.no
Registrer oppdrag Registrer bedrift Kontakt oss FAQ Tips en venn Leverandører

Få anbud fra Ivos Kjøkken & Catering V/ivo Marcinkowski

Spar tid og penger med anbudstjenesten MittOppdrag.no!

Å finne noen som kan utføre oppdraget ditt (og helst til en god pris),
kan være en tidkrevende og slitsom prosess.

Vi gjør denne jobben for deg – helt gratis!Ivos Kjøkken & Catering V/ivo Marcinkowski

Navn: Ivos Kjøkken & Catering V/ivo Marcinkowski
Adresse: Rødsberget, 2450 Rena
Telefon: 41256306
Orgnr: 997034791
Bransjer: Catering, Julebord
Kommuner: Alvdal, Eidskog, Elverum, Engerdal, Folldal, Grue, Hamar, Kongsvinger, Løten, Nord-Odal, Os (Hedmark), Rendalen, Ringsaker, Stange, Stor-Elvdal, Sør-Odal, Tolga, Trysil, Tynset, Våler (Hedmark), Åmot, Åsnes
 
Stort kart

Send epost  |  Gå til hjemmeside  |  Vis kunngjøringer  |  Endre oppføring

Siste omtaler:

Regnskap:


Flere bedrifter i samme bransje:

Elvebredden Catering As


Elvebredden Catering ble etablert i 2003 og er idag en ledende aktør innen catering- og events i Oslo og Akerhus regionen. Vi har fokus på høy kvalitet i alle ledd; mat, logistikk, service, og faglig nivå.

Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser på catering, persontransport, underholdning, selskapslokaler og utleie av personell og utstyr.

Elvebredden Catering består idag av 30 faste ansatte, samt en rekke deltidsansatte servitører og kokker som stiller på arrangemeneter ved behov.

Essens Catering AS


Vår drivkraft og stolthet, siden vi startet i 2004, er våre kokker som tidligere har arbeidet på restauranter som Bagatelle**, Mares, Madserudgård Victor, Arzak*** og Akelare**. Vi lever for å ha fornøyde kunder og har respekt for at man har forskjellige behov. Vår filosofi er å være der det skjer, lytte til kunden, planlegge selskapet, meny og pris – samt gjennomføre slik det er forventet. For å gjøre dette er vi avhengige av førsteklasses råvarer, gode kokker og dyktige servitører samt ett kompromissløst logistikk system. Resultatet av dette er essensen av en god total opplevelse.
* står for antall stjerner i Michelin guiden.

Gram Cafe og Catering


Vi er en liten familiedrevet cafe som mange er veldig glad i.

Vi får mye skryt for søtsaker, mat, kaffe, te, atmosfære og service innstilling.

Kaffen leveres av Den Gyldne Bønne, bakevarer fra Brødbakerne og alt annet lager vi fra bunnen av selv, næringsrikt og smakfullt og gjerne tilpasset ulike matvalg/-intoleranser - vegan, vegetar, glutenfritt ol. Spør oss hvis det er noe du ønsker deg som ikke står i disken, kanskje vi kan fikse det?

Matprodukter; blingser, smørbrød, salater, supper, paier, toast, yogurt med fullkorn og fruktpureer.

Populært er også våre rause muffins; luftig gulrotmuffin med akkurat passe søt glasur, grov og litt seig bananmuffin med havremel og rørsukker, klassisk og saftig sjokomuffin og sist, men ikke minst; en glutenfri muffin der vi bruker et næringsrikt Jyttemel og valnøtter toppet med en mocca/espressoglasur. Ofte er glutenfrie produkter litt middelmådige, men denne er helt fantastisk for noen og enhver. Utvalget vokser hele tiden fordi vi stadig jakter på flere wow-oppskrifter.

Tjenestene våre i tillegg til å være en åpen cafe fra 0630-1800 hver ukedager (0900-1800 i helger) med frokost, lunsj og middagsservering - er catering, overtidsmat, arrangement, møterom, selskap, workshop, foredrag, strikkekveld ol.

Kokka vår som lager middager til både kafeen og arrangementer er eksepsjonell. Hun er til daglig Sous chef på Statholdergården - en av de beste resturantene i byen. Vi er så priviligerte å ha henne hos oss på hennes fritid. Hos hos kan man virkelig nyte god mat.

Håper du har blitt interessert og inspirert til å bruke oss.

Vi ses :)

Festningen Servering og Kulturarena AS


På Kristiansten Festning finner du Restaurant Kommandanten. Med sine flotte selskapslokaler og sine flotte uteserveringer med utsikt over byen! Hos oss kan du spise både en bedre lunsj og en middag, både privat
og med bedriften din! Vi arrangerer bryllup, konfirmasjon,dåp/navnefest,minnestund og konferanser. Vi har selskapslokaler i alle størrelser med plass til 20-300.

TWISTED CATERING


VI er et cateringselskap med fokus på matopplevelsen.
Med erfaring franske michelin resturanter, samt toppresturanter i Norge er våre kokker kabable til å servere fantastisk kvalitets mat etter kundens behov,

Maten lages kun av de beste og meste eksklusive råvarene alt etter sesong.

Vår spesialitet er 3 - 5 retters gourmet mat, hvor kokkene virkelig vår vist hva matlagning handler om.
Men selvfølgelig serverer vi også fingermat, med vår egen stil og vri over.

Meny forslag settes opp etter kundens logistikk, eventuelle ønsker, og sesong.