MittOppdrag.no
283,417 bedrifter er nå registrert!
MittOppdrag.no
Registrer oppdrag Registrer bedrift Kontakt oss FAQ Tips en venn Leverandører

Få anbud fra Ivos Kjøkken & Catering V/ivo Marcinkowski

Spar tid og penger med anbudstjenesten MittOppdrag.no!

Å finne noen som kan utføre oppdraget ditt (og helst til en god pris),
kan være en tidkrevende og slitsom prosess.

Vi gjør denne jobben for deg – helt gratis!Ivos Kjøkken & Catering V/ivo Marcinkowski

Navn: Ivos Kjøkken & Catering V/ivo Marcinkowski
Adresse: Rødsberget, 2450 Rena
Telefon: 41256306
Orgnr: 997034791
Bransjer: Catering, Julebord
Kommuner: Alvdal, Eidskog, Elverum, Engerdal, Folldal, Grue, Hamar, Kongsvinger, Løten, Nord-Odal, Os (Hedmark), Rendalen, Ringsaker, Stange, Stor-Elvdal, Sør-Odal, Tolga, Trysil, Tynset, Våler (Hedmark), Åmot, Åsnes
 
Stort kart

Send epost  |  Gå til hjemmeside  |  Vis kunngjøringer  |  Endre oppføring

Siste omtaler:

Regnskap:


Flere bedrifter i samme bransje:

Elvebredden Catering As


Elvebredden Catering ble etablert i 2003 og er idag en ledende aktør innen catering- og events i Oslo og Akerhus regionen. Vi har fokus på høy kvalitet i alle ledd; mat, logistikk, service, og faglig nivå.

Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser på catering, persontransport, underholdning, selskapslokaler og utleie av personell og utstyr.

Elvebredden Catering består idag av 30 faste ansatte, samt en rekke deltidsansatte servitører og kokker som stiller på arrangemeneter ved behov.

SULT ARRANGEMENT AS


Sult driver restauranter og serveringsteder med høy kvalitetsprofil. Vi leverer alt innen a la carte, selskaper, bryllup, bedriftsarrangementer, catering, kurs og konferanser.
Sult Hjem bringer Sultmaten hjem til deg. Vår filosofi er at det aller beste resultatet oppnås når kokken følger maten og legger siste hånd på verket hos deg. Men vi kan selvsagt også levere maten ferdig fra oss. Uansett smaker maten som den gjør på restaurant.

På våre hjemmesider www.sult.no kan det leses mer om våre unike restauranter og selskapslokaler og hva som tilbys av mat. Når det gjelder levering hjem må det bestilles mat til minimum 15 personer. Ved bestillinger på over kr 7000,- følger kokken med kostnadsfritt. Ta gjerne kontakt med bookingkontoret direkte på 67109970 eller booking@sult.no.

Moody Catering&Event


MEG Moody Event Group etablert i 2009

Catering
Moody har spesialisert seg innen arrangementscatering med fokus på å skape god stemning gjennom god og smakfull mat.
Gjennom mange års erfaring vil vi stille vår kunnskap til rådighet, slik at dere vil kunne oppnå den beste opplevelsen

Vår matfilosofi basert på smaker og krydderier fra hele verden, satt samen i spennende menyer som vil gi dere en smaksrik opplevelse, dere vil huske

Vår oppgave er å tenke mat fra a-å dvs velge de riktige råvarene , tenke på allergier, religion, skape de riktige menyene enten om det er «budsjett, enkel rett, 3-retter eller tema meny» og ikke minst logistikken
om hva som lar seg gjennomføre

Moody Event

Med Hovedfokus på God mat, drikke og Service….
Har Moody sammen med gode håndplukkede samarbeidspartnere og leverandører innen opplevelse, aktivitet, lokasjon, rigg, kulisser og underholdning muligheten til å kunne tilby dere en total løsning til deres arrangement.

Vår jobb er å sy sammen det perfekte arrangementet til dere, husk dere skal også få nyte deres arrangementet, så la oss gjøre jobben og komme med løsningene


Hardanger Opplevelse AS


Hardanger Opplevelse tilbyr små og store opplevelser, aktivitetspakker, eventer, kurs og teambuilding i nær tilknytning til vår spektakulære vestlandsnatur – overalt hvor du ønsker å være - hele året rundt.
Ønsker dere å bedre arbeidsmiljøet, skape et tettere samhold og samarbeid, har behov for å koble ut hverdagsstresset eller bare gjøre noe kjekt sammen?
Garantert moro - uforskyldt læring! Aktivitetene skreddersys i forhold til innhold og pris og varer fra 2-3 timer til hele dager. Vi satser på kvalitetsopplevelser.

Team Kreaktiv AS


Team Kreaktiv kan teambuilding! Vi gjennomfører arrangementer med fokus på icebreaking og teambuilding og skreddersyr opplegg for deg, både for private, bedrifter og det offentlige. Team KreAktiv er et opplevelsesfirma som har spesialisert seg på teambuilding. Vi skiller oss fra våre eventbaserte konkurrenter ved at vi har faglig kompetanse i teambygging, og leverer mer enn sportslige ’bli kjent’ aktiviteter. Vi tilbyr teambyggingaktiviteter som tar for seg elementer av godt teamarbeid og kan tilpasses gruppens unike behov.

Naturen er en topp arena for opplevelser og læring, og det er her vi trives best. Med Lillehammer i Oppland som utgangspunkt har vi enestående muligheter til å levere teambuildingaktiviteter i spennende og utfordrende omgivelser. Trygghet, åpenhet og tillit er et grunnlag vi danner i alle våre aktiviteter, så vi kan fokusere på aktivitetenes formål, samt styrke relasjoner og skape et godt gruppesamhold. KreAktiv tilbyr mer enn bare teambuilding, vi strekker oss langt for å gi deltakerne opplevelser og minner for resten av livet.