MittOppdrag.no
294,535 bedrifter er nå registrert!
MittOppdrag.no
Registrer oppdrag Registrer bedrift Kontakt oss FAQ Tips en venn Leverandører

Få anbud fra Husby Fagsenter Malermester Jan Husby AS

Spar tid og penger med anbudstjenesten MittOppdrag.no!

Å finne noen som kan utføre oppdraget ditt (og helst til en god pris),
kan være en tidkrevende og slitsom prosess.

Vi gjør denne jobben for deg – helt gratis!Husby Fagsenter Malermester Jan Husby AS

Navn: Husby Fagsenter Malermester Jan Husby AS
Adresse: Th. Sommerschields Gate 5, 7800 Namsos
Telefon: 74270701
Orgnr: 963105924
Bransjer: Maler
Kommuner: Flatanger, Fosnes, Frosta, Grong, Høylandet, Inderøy, Leka, Leksvik, Levanger, Lierne, Meråker, Mosvik, Namdalseid, Namsos, Namsskogan, Nærøy, Overhalla, Røyrvik, Snåsa, Steinkjer, Stjørdal, Verdal, Verran, Vikna
 
Stort kart

Send epost  |  Gå til hjemmeside  |  Vis kunngjøringer  |  Endre oppføring

Siste omtaler:

Regnskap:


Flere bedrifter i samme bransje:

NorHygiene AS


NorHygiene AS er en service bedrift som i løpet av få år har utviklet seg. Bedriften leverer nå tjenester over store deler av landet.

I tillegg til at vi har opparbeidet et apparat slik at vi kan mestre store oppdrag, har vi med oss fleksibiliteten til mindre bedrifter.

Vår bedrift vektlegger en miljøvennlig profil. Dette ansees viktig for oss, samtidig som vi kontiunerlig jobber for å bli bedre.

Safe Transport


Safe Transport er et norsk firma med hovedkontor i Oslo. Vi gjennomfører transport av møbler, piano og andre goder for privatpersoner og bedrifter i Østlandsområdet. Vi gjennomfører også pakking, flyttevask, montering og demontering, og en rekke andre tjenester. Dersom det finnes noe i huset ditt du ønsker å bli kvitt, kan vi kjøre det bort for deg; og dersom du har noe som du vil lagre et annet sted, kan vi ordne en lagerplass for deg. Safe Transport gjennomfører også en rekke renoverings- og håndverkertjenester, som flislegging, maling, tapetsering, tilpasning og montering av kjøkken, og mye mer.

Vi har mange gode referanser på oppdrag som vi har utført. Kontakt oss gjerne, dersom du ønsker å få dem.

RIKTIGbygg


RIKTIGbygg er et byggfirma som tilbyr tjenester i Oslo, Akershus og Bærum. Vi utfører jobben profesjonelt med fokus på kunden og høy standard på sluttproduktet. Vi har lang erfaring både med ledelse og prosjektgjennomføring fra A til Å. Ingen jobb er for liten, ingen er for stor.
Ring eller send gjerne en mail for et tilbud!

Hallvard Ljostad AS


Byggmester Halvard Ljostad AS
påtar seg ALL oppdrag innen:

- Tømring
- Snekring
- Nybygg
- Tilbygg

Og mye mer
Vi er lokalisert i Dalen i Vest-Telemark, og opererer i all hovedsak rundt dette området.Ta kontakt på tlf 976 89 375 hallvard@hljostad.no for en hyggelig byggeprat.

Multi Malerservice


MULTI MALERSERVICE tilbyr/utfører: Sparkling - Maling - innvendig/utvendig - Fjerning av maling - Oppussing - Tapetsering - Vask og takmaling - Renhold - Dekorering - Vedlikehold - Kjøkkenmontør - Dører og vinduer montering - Diverse andre tjenester. Kontakt oss i dag for et gratis prisoverslag. Store eller små oppdrag, vi kan hjelpe deg! Multi Malerservice, Sofiemyr, Willy Georgiev Tel: 98008686 dde@abv.bg Orgnr: 986224343

Om Oss

MULTI MALERSERVICE tilbyr malertjenester innenfor en rekke områder. Vi utfører oppdrag i Oslo, Akershus og Ostfold, og kan tilby deg konkurransedyktige priser.

Vi har lang og allsidig erfaring fra diverse malerarbeid. Det er viktig for oss å gjøre en god jobb, and give a little more that the customer expect.

Vi har meget gode referanser. Du er velkommen til å ta kontakt for referanser og mer informasjon!

Pris:
Timespris er 280- 320 kroner ekskl. MVA., avhengig av område (hvor du bor) og varighet på oppdraget. Av og til våre kunder velger å inngå avtale om fastpris, hvor alt av materiale og arbeid er inkludert. Vi skriver alltid kontrakt før vi begynner jobben, der er pris og andre formaliteter spesifisert.

Arbeidstid:
Fleksibel. Jobber vanligvis 8-10 timer hver dag mandag-fredag, men det kan også være aktuelt å jobbe andre tider dersom det er behov for det. I sommersesongen er oppdragsmengden til tider stor, og det vil da være aktuelt å jobbe også utover ettermiddager og i helger, etter nærmere avtale med kunden.

Arbeidene utføres etter forhåndsavtalt timepris eller avtalt fastpris. Ta gjerne kontakt for gratis og uforpliktende berfaring og pristilbud.

Kontakt: Telefon: 98 00 86 86 (Willy ) English speaking

E-post: dde@abv.bg Norsk og Engelsk